نه دوست عزیز این بازی نیازی به آپدیت نداره احتمالا دیسک شما خرابه .من امروز بازی رو خریدم ولی وقتی دیسک رو گذاشتم هیچی نیومد! دیسک خرابه؟ یا اینکه چه می دونم آپدیت داشبردی چیزی می خواد؟
کلا veteran این و WaW از همه CoDها سخت تره. وتران mwو mw2 به مراتب از اینا اسون تر و منطقی تر بودن.بابا اومدیم رو veteren بریم به ** خوردن افتادیم:dدو تا تیر میخوری میمیری hard انقدر سخت نیست!
البته منم تمام بازی ها را روی سختترین درجه بازی میکنم ( مثل تمام سری cod و یا Gears , ...، ولی دیگه اعصاب جواب نمیده که اینکار را ادامه بدم)من که کلا همه بازی ها رو روی درجه سختی اخر بازی میکنم و این هم مثل اونها ولی این یکی خدایش خیلی سخت شده البته بگیم غیر معقول شده خیلی بهتره
اون مشکلات شما هم همه دارن و معلوم نیست از کجا تیر میاد
من که فعلا اعصابم جواب نمیده رو وترن بازی کنم ( همون Cod2 یا WaW برای هفت پشتم بس بود)
البته بازیش کلا یکم سخت شده و این خاکستری بودن بازی رو سیستم نشونه گیری هم یکمی تاثیر گذاشته
راستی نارنجک هم که میندازی نمیدونم چرا هیچ بنده خدایی چیزیش نمیشه
آخرین مشکل هم اینه که هز ناکجا آباد تیر میخوری
میخوام ببینم کسی بجز من این مشکلات را داشته یا نه؟
من هفته پیش رو Veteran تموم کردم. نسبت به WaW آسونتره، ولی هنوز هم بعضی جاهاش واقعا غیر منطقیه!
در واقع رو Veteranـه که هوش مصنوعی انقلابی (!) یاران خودنمایی میکنه. از اونور هم عکس العمل دشمنان فرای یک انسان میشه! طرف هنوز از در نیومده تو، تیر رو میزنه تو صورت آدم:biggrin1: (حداقل یک دهم ثانیه باید طول بکشه تا موقعیت ما رو شناسایی کنه، نه اینجوری:biggrin1
کلا این مدل CoD خیلی تکراری شده، یه فکری به حالش نکنن نسخش پیچیدست...
من بازی رو امروز گرفتم و یک کله روی veteren بازی رو تا اونجای بردم که اول اون موشک بزرگ رو با rpg میزنی بعد باید فرار کنی حالا من این وسط ها گیر کردم چکپوینت هم نمیده حدود 100 متر میرم ولی بازم چکپوینت نمیده و هی هم آدم میاد یعنی اگر نری جلو تا صبح آدم میاد یک ساعته اینجا علافیم کلا بازی های این شرکت خیلی تخیولیه تو WAW هم دقیقه یک جا بود باید از تونل رد میشدی که 100 نفر تو تونل با نارنجک منتظرت بودن تا میرفتی تو 10 تا نارنجک مینداختن زیر پات..
میدونی مشکلت چیه بابک؟من هفته پیش رو Veteran تموم کردم. نسبت به WaW آسونتره، ولی هنوز هم بعضی جاهاش واقعا غیر منطقیه!
در واقع رو Veteranـه که هوش مصنوعی انقلابی (!) یاران خودنمایی میکنه. از اونور هم عکس العمل دشمنان فرای یک انسان میشه! طرف هنوز از در نیومده تو، تیر رو میزنه تو صورت آدم (حداقل یک دهم ثانیه باید طول بکشه تا موقعیت ما رو شناسایی کنه، نه اینجوری)
کلا این مدل CoD خیلی تکراری شده، یه فکری به حالش نکنن نسخش پیچیدست...
قهرمان تیراندازی المپیک با 1 دقیقه تمرکز هم نمیتونه ما رو تو کاور بزنه بعد تو این بازی یک سانت بدنت از کاور این ور تر باشه هدشات میشی..!
سلام و عرض ادب ،
دوستان لطفا ً کسی اگه می دونه چطور میشه مود داستانی بازی رو دو نفره split screen رفت توضیح بده !
اصلا ً این امکان وجود داره !؟