Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

من امروز بازی رو خریدم ولی وقتی دیسک رو گذاشتم هیچی نیومد! دیسک خرابه؟ یا اینکه چه می دونم آپدیت داشبردی چیزی می خواد؟ من نه داشبردم آپدیت هست و نه فرم ویر دستگاه.فرم ویر non stealth هست

نه دوست عزیز این بازی نیازی به آپدیت نداره احتمالا دیسک شما خرابه .
تف به این شانس
امشب حس FPS داشتم سریع گرفتم اومد بازی کنم که اینجوری شد
اولین باری هست که دیسک خراب بهم افتاده

من بازی رو امروز گرفتم و یک کله روی veteren بازی رو تا اونجای بردم که اول اون موشک بزرگ رو با rpg میزنی بعد باید فرار کنی حالا من این وسط ها گیر کردم چکپوینت هم نمیده حدود 100 متر میرم ولی بازم چکپوینت نمیده و هی هم آدم میاد یعنی اگر نری جلو تا صبح آدم میاد یک ساعته اینجا علافیم کلا بازی های این شرکت خیلی تخیولیه تو WAW هم دقیقه یک جا بود باید از تونل رد میشدی که 100 نفر تو تونل با نارنجک منتظرت بودن تا میرفتی تو 10 تا نارنجک مینداختن زیر پات..

من که فعلا اعصابم جواب نمیده رو وترن بازی کنم ( همون Cod2 یا WaW برای هفت پشتم بس بود)
البته بازیش کلا یکم سخت شده و این خاکستری بودن بازی رو سیستم نشونه گیری هم یکمی تاثیر گذاشته
راستی نارنجک هم که میندازی نمیدونم چرا هیچ بنده خدایی چیزیش نمیشه
آخرین مشکل هم اینه که هز ناکجا آباد تیر میخوری
میخوام ببینم کسی بجز من این مشکلات را داشته یا نه؟

من که کلا همه بازی ها رو روی درجه سختی اخر بازی میکنم و این هم مثل اونها ولی این یکی خدایش خیلی سخت شده البته بگیم غیر معقول شده خیلی بهتره
اون مشکلات شما هم همه دارن و معلوم نیست از کجا تیر میاد
البته منم تمام بازی ها را روی سختترین درجه بازی میکنم ( مثل تمام سری cod و یا Gears , ...، ولی دیگه اعصاب جواب نمیده که اینکار را ادامه بدم)

آخرین ویرایش:
من هفته پیش رو Veteran تموم کردم. نسبت به WaW آسونتره، ولی هنوز هم بعضی جاهاش واقعا غیر منطقیه!

در واقع رو Veteranـه که هوش مصنوعی انقلابی (!) یاران خودنمایی میکنه. از اونور هم عکس العمل دشمنان فرای یک انسان میشه! طرف هنوز از در نیومده تو، تیر رو میزنه تو صورت آدم:دی (حداقل یک دهم ثانیه باید طول بکشه تا موقعیت ما رو شناسایی کنه، نه اینجوری:دی)

کلا این مدل CoD خیلی تکراری شده، یه فکری به حالش نکنن نسخش پیچیدست...

من که فعلا اعصابم جواب نمیده رو وترن بازی کنم ( همون Cod2 یا WaW برای هفت پشتم بس بود)
البته بازیش کلا یکم سخت شده و این خاکستری بودن بازی رو سیستم نشونه گیری هم یکمی تاثیر گذاشته
راستی نارنجک هم که میندازی نمیدونم چرا هیچ بنده خدایی چیزیش نمیشه
آخرین مشکل هم اینه که هز ناکجا آباد تیر میخوری
میخوام ببینم کسی بجز من این مشکلات را داشته یا نه؟

من که کلا همه بازی ها رو روی درجه سختی اخر بازی میکنم و این هم مثل اونها ولی این یکی خدایش خیلی سخت شده البته بگیم غیر معقول شده خیلی بهتره
اون مشکلات شما هم همه دارن و معلوم نیست از کجا تیر میاد

من هفته پیش رو Veteran تموم کردم. نسبت به WaW آسونتره، ولی هنوز هم بعضی جاهاش واقعا غیر منطقیه!

در واقع رو Veteranـه که هوش مصنوعی انقلابی (!) یاران خودنمایی میکنه. از اونور هم عکس العمل دشمنان فرای یک انسان میشه! طرف هنوز از در نیومده تو، تیر رو میزنه تو صورت آدم:biggrin1: (حداقل یک دهم ثانیه باید طول بکشه تا موقعیت ما رو شناسایی کنه، نه اینجوری:biggrin1:)

قهرمان تیراندازی المپیک با 1 دقیقه تمرکز هم نمیتونه ما رو تو کاور بزنه بعد تو این بازی یک سانت بدنت از کاور این ور تر باشه هدشات میشی..!

من بازی رو امروز گرفتم و یک کله روی veteren بازی رو تا اونجای بردم که اول اون موشک بزرگ رو با rpg میزنی بعد باید فرار کنی حالا من این وسط ها گیر کردم چکپوینت هم نمیده حدود 100 متر میرم ولی بازم چکپوینت نمیده و هی هم آدم میاد یعنی اگر نری جلو تا صبح آدم میاد یک ساعته اینجا علافیم کلا بازی های این شرکت خیلی تخیولیه تو WAW هم دقیقه یک جا بود باید از تونل رد میشدی که 100 نفر تو تونل با نارنجک منتظرت بودن تا میرفتی تو 10 تا نارنجک مینداختن زیر پات..
شما باید اسموک بندازی تو راه رو بعد بری جلو سمت راستت یه در هست سری می ری تو یه نارنجک می ندازی و بقیه هم با تیر سری چک پوینت می ده!
قبولت دارم خودم تقریبا حدود 100 بار رفتم تا رد شد!
ولی آخر بازی رو یه کله روی veteran تموم کردم!

در واقع رو Veteranـه که هوش مصنوعی انقلابی (!) یاران خودنمایی میکنه. از اونور هم عکس العمل دشمنان فرای یک انسان میشه! طرف هنوز از در نیومده تو، تیر رو میزنه تو صورت آدم:دی (حداقل یک دهم ثانیه باید طول بکشه تا موقعیت ما رو شناسایی کنه، نه اینجوری:دی)

میدونی مشکلت چیه بابک؟
فیلم وسترن نمیبینی، والا میتونستی درک کنی با یه تفنگ درآوردن همه هد شات میشن:d

قهرمان تیراندازی المپیک با 1 دقیقه تمرکز هم نمیتونه ما رو تو کاور بزنه بعد تو این بازی یک سانت بدنت از کاور این ور تر باشه هدشات میشی..!

اشتباه نکن یه ذره دقت به برنامه نویسی بازی بدی میبینی کاور هم تیر میزنه .
خلاصه بره تفریح بعضی اوقات تانکر و لاستیک ماشین یا از همه مهمتر و جالب تر کاراکتر دشمن 7 تا سوراخ تو قسمتهای مختلف بدنش داره 8 تا سوارخ تیر میزنه :)) جالب تر از اون همگی تو رو میبینن اونجا

سلام و عرض ادب ،
دوستان لطفا ً کسی اگه می دونه چطور میشه مود داستانی بازی رو دو نفره split screen رفت توضیح بده !
اصلا ً این امکان وجود داره !؟

سلام و عرض ادب ،
دوستان لطفا ً کسی اگه می دونه چطور میشه مود داستانی بازی رو دو نفره split screen رفت توضیح بده !
اصلا ً این امکان وجود داره !؟

امکان بازی در مود داستانی به صورت SS وجود نداره فقط تو بخش Zombie این قابلیت وجود داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or