Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

سلام.یه سوال در مورد داستان داشتم می شه یکی کمکم کنه؟
اعداد,دقیقا چی رو نشون می دادن؟خودم فکر کنم یه جور رمز بودن که فقط میسون می تونست رمز گشاییشون کنه که پیغام دراگوجویچ را در بیاره.
و یه چیزی می گم ببنید درست می گم یا نه:
دراگووجویچ به کمک استاینر و با شست و شوی مغزی قصد داشتن که کندی را بکشن,اما با صحبت های رزنوف تو واکوتا که دراگوجویچ با نوا سیکس چه ها کرد,میسون را درست کرد و همین تضاد ها باعث بوجود آمدن رزنوف خیالی شد.
یه سوال دیگه هم داشتم,اینه که دراگوجویچ آخرین مرحله چی کار می خواست بکنه؟می خواست نوا سیکس را رها کنه؟
در مورد سکانس اخر هم فکر نکنم معنی خواستی داشته باشه.فقط می خواست بگن الکس میسون واقعی بوده!که نبوده....
اعداد در حقیقت حکم یه برنامه کامپیوتری رو داشتن که برای میسون ارسال میشدن و میسون با گرفتن اونا میفهمید که چیکار باید بکنه(کشتن کندی) البته امیدوارم مثال خوبی زده باشم.

بله دراگوویچ قصد داشت نوا 6 هایی رو که در امریکا کار گذاشته بودن رو رها کنه.

به چون اصولا قاتل کندی فرد دیگه ای بوده.

بازي جالبي هستش ولي اون جو بخصوصMW رو نداره ! بعضي اوقات باگهاي بازي هم خيلي روي اعصاب هستن مخصوصا وقتي سينه خيز ميشي به در و ديوار گير ميكني...:|

ولی تو شخصیت پردازی یه زره زیادی ضعیف کار کردن.البته شخصیت اول خیلی شخصیت پردازیه خوبی داره و فکر کنم بیشتر افراد با الکس میسون خیلی بیشتر از مثلا سوپ مک تاویش رابطه برقرار کردن.اما بقیه ی شخصیت ها بهشون خوب رسیدگی نشده.الان مثلا تو ذهن شما شپرد رزل تره یا این یارو دراگوجویچ؟

دوستان من برای بار دوم دارم بازی رو میرم منتها این بار رو veteran ویه کمک میخوام شدید:
در مرحله SOG وقتی به یه تپه ای میرسیم که پر ادم هست وباید اروم اروم دشمن رو به عقب برونیم گیر کردم اساسی خیلی سخته چون همینطوری ادم میاد و تمومی نداره خواهشا یه کمک بهم بکنین که دارم دیوونه میشم.

دوستان من برای بار دوم دارم بازی رو میرم منتها این بار رو veteran ویه کمک میخوام شدید:
در مرحله SOG وقتی به یه تپه ای میرسیم که پر ادم هست وباید اروم اروم دشمن رو به عقب برونیم گیر کردم اساسی خیلی سخته چون همینطوری ادم میاد و تمومی نداره خواهشا یه کمک بهم بکنین که دارم دیوونه میشم.

از ترکیب این اسلحه ها با سلیقه خودت استفاده کن:

2 تا لایت ماشین گان

یه لایت ماشین گان با یه کلاش که شعله افکن داره

نارنجک هم تا وقت کردی مثل نقلُ نبات پرتاب کن.

یه کم که بری جلو یه بشکه هایی رو می بینی برو عقبش وایسا و X رو بزن با چاغو سوراخش می کنه میندازتش پایین!(3 تا بشکه هست یکیش رو یارت می ندازه پایین 2 تاش رو شما!)

• Like
Reactions: ArianUndead
یه کم که بری جلو یه بشکه هایی رو می بینی برو عقبش وایسا و X رو بزن با چاغو سوراخش می کنه میندازتش پایین!(3 تا بشکه هست یکیش رو یارت می ندازه پایین 2 تاش رو شما!)

بعدش بهم چکپوینت میده یا باید کار دیگه هم بکنم؟

کسی از دوستان میدونه چطوری تو مود زامبی میشه اون برق رو روشن کرد؟!!
آخه بغل هر چیزی که میری میگه You must first turn on the light
عاشق زامبی کُشی ام!
اصلاً کل بازی یک طرف، مود زامبی یک طرف!

بچها این کد ها رو کی میزنی بعد نمیشه دیسیبلش کرد من اشتباهی کد اینتل ها رو زدم همه باز شده الان میخام تو بازی پیدا کنم نیستن آچیومتشم نگرفتم کلری نمیشه کرد :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or