Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

بچه ها تو منو بازی به کامپیوتری که پشت صندلی که میسون بهش بسته شده دسترسی پیدا کردید؟؟
و چند تا رمز رو بهش وارد کردید؟؟
اگه نمی دونید بگید براتون توضیح بدم و رمز هارو بزارم.

بچه ها تو منو بازی به کامپیوتری که پشت صندلی که میسون بهش بسته شده دسترسی پیدا کردید؟؟
و چند تا رمز رو بهش وارد کردید؟؟
اگه نمی دونید بگید براتون توضیح بدم و رمز هارو بزارم.

ممنون میشم اگه همراه اسپویلر برام بذارید .

ممنون میشم اگه همراه اسپویلر برام بذارید .

توی منوی اصلی چندبار LT و RT رو بزن دستاش رو باز میکنه (حالا یک اچیومنت گرفتی ).
بعدش ............. پست سرت یک کامپوتره ....... وارد کن : ZORK خوب یک اچیومنت دیگه گرفتی ! بعد وارد کن DOa که یک اچیومنت دیگه میگیری !! ( البته این DOa یک بازیه ارکیده )

اینم رمزها:
DOA (Activates Dead Ops Arcade)
3ARC INTEL (Unlocks all Intel in the game for viewing)

3ARC UNLOCK (Unlocks Dead Ops Arcade and Presidential Zombie Mode)

ZORK (Unlocks Zork I: The Great Underground Adventure (a text adventure game from 1980) for
play in Black Ops)

CAT (It will list all of your audio files and pictures)

WHO (Gives a list of login names for use with the RLOGIN function (but they require a password))

DIR (Gives a list of audio files and pictures which you can open with the CAT command (e.g. CAT NoteX.txt))

HELP (Displays a list of system commands in the terminal and Pentagon user e-mail access

آقا من برق رو هم فعال میکنم . بعد میرم رو اون دستگاه تلپورته فعالش میکنم . بعد میرم اونجایی که بازی رو شروع مکنم . اونجاهم تلپورت رو فعال میکنم . آخر سر هم میرم تو خود دستگاه تلپورته و تلپورت میشم به بالای سینما . اونجاهم فقط مهمات هست . بعد از یکی دو دقیقه دوباره خودش منو برمیگردونه پایین . بعد دیگه نمیدونم چیکار کنم . میشه یکی راهنمایی کنه
من که خودم فکر میکنم باید از هر دو طبقه بریم . نظر شما چیه ؟

اینم رمزها:
DOA (Activates Dead Ops Arcade)
3ARC INTEL (Unlocks all Intel in the game for viewing)

3ARC UNLOCK (Unlocks Dead Ops Arcade and Presidential Zombie Mode)

ZORK (Unlocks Zork I: The Great Underground Adventure (a text adventure game from 1980) for
play in Black Ops)

CAT (It will list all of your audio files and pictures)

WHO (Gives a list of login names for use with the RLOGIN function (but they require a password))

DIR (Gives a list of audio files and pictures which you can open with the CAT command (e.g. CAT NoteX.txt))

HELP (Displays a list of system commands in the terminal and Pentagon user e-mail access

این رمزها داخل خود بازی پیدا شدن !؟ یا چجوری بدست آوردید ؟
زدن این رمزا در روند گیم پلی بازی هم تاثیری داره ؟

بازی از هر لحاظ فوق العاده بود! واقعا حال کردم.شاید یه کوچولو از Moder warfare 1 va 2 پایین تر باشه از نظر یه عده اما واقعا قشنگه. منتظر Modern warfare 3 میمونیم>:d<

سلام به همگی

آقایون این سوال و قبلا یکی پرسیده بود ولی جوابشو ندادید . منم همین مشکلو دارم خواهشاً کمک کنید

من توی اون مراحل آخر توی کشتی نوشت rendezvous with weaver blow the deck اولش یک نقطه سبزه نوشته assult بعد زرد میشه و هیچ اتفاقی نمی افته
نه تیری میزنه نه هیچی انگار همه آماده باش هستند ، باید چکار کنم؟

:(:((

من توی اون مراحل آخر توی کشتی نوشت rendezvous with weaver blow the deck اولش یک نقطه سبزه نوشته assult بعد زرد میشه و هیچ اتفاقی نمی افته
نه تیری میزنه نه هیچی انگار همه آماده باش هستند ، باید چکار کنم؟
شما باید برین کنار اون دریچه آب پایین , چند لحظه صبر کنید همه آماده باش هستند و صحبت می شه , بعدش شما خودتون رو توی آب میبینید.
موفق باشید

سلام علیکم و رحمته الله برکاته علیه و قبولین الطاعات و عبادات

امروز بازی صبح رسید دستم ! الان تمومش کردم !

حالا چند تا سوال اساسی و معما گونه در مورد داستان بازی دارم :
1. قضیه اعداد :
یه عده عدد هایی هستن که زیاد گفته میشه تو بازی ! میسون اون عدد ها رو میدونه !
در وحله ی اول میدونیم که میسون اون عدد ها رو میدونه !
دوما این رو هم که احتمالا دکتر دنیل شاید به هادسون هم گفته باشه !
سوما به نظر ام آخر بازی ، قبل از کشته شدن دراگوویچ میسون اون اعداد رو توی اون پایگاه زیر آبی دراگوویچ روی برد یه دستگاه میخونه !
و آخر بازی یه زن با هویت نامعلوم داره تو بلندگو ( یا شاید هم بی سیم ) اون اعداد رو میگه !
کلا قضیه ی اعداد چیه ؟

2. قتل JFKennedy :
دروز یکی از دوستانم که شما نمیشناسینش ، تو یاهو بهم میگفت 12 روز بعد از مرحله ی سوم بازی کندی کشته میشه !
کی اون رو کشته ؟ میسون ؟ اگه میسون کشته پس چرا زنده میمونه ؟
تو فیلم آخر بازی یه فیلم واقعی نشون میده که کندی داره رد میشه و میسون در میان جمعیته ! اون که گفته یعنی چه ؟

سلام.یه سوال در مورد داستان داشتم می شه یکی کمکم کنه؟
اعداد,دقیقا چی رو نشون می دادن؟خودم فکر کنم یه جور رمز بودن که فقط میسون می تونست رمز گشاییشون کنه که پیغام دراگوجویچ را در بیاره.
و یه چیزی می گم ببنید درست می گم یا نه:
دراگووجویچ به کمک استاینر و با شست و شوی مغزی قصد داشتن که کندی را بکشن,اما با صحبت های رزنوف تو واکوتا که دراگوجویچ با نوا سیکس چه ها کرد,میسون را درست کرد و همین تضاد ها باعث بوجود آمدن رزنوف خیالی شد.
یه سوال دیگه هم داشتم,اینه که دراگوجویچ آخرین مرحله چی کار می خواست بکنه؟می خواست نوا سیکس را رها کنه؟
در مورد سکانس اخر هم فکر نکنم معنی خواستی داشته باشه.فقط می خواست بگن الکس میسون واقعی بوده!که نبوده....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or