اقا دمت گرم ردش کردم رفتم مرحله بعد تو veteran واقعا دهن ادم صاف میشه. veteran mw2 از این خیلی اسون تر بود.وقتی اولی رو بندازید چک پوینت می ده!!بعدش برید دومی رو بندازید!
اولیش رو که woods می ندازه!
اقا دمت گرم ردش کردم رفتم مرحله بعد تو veteran واقعا دهن ادم صاف میشه. veteran mw2 از این خیلی اسون تر بود.وقتی اولی رو بندازید چک پوینت می ده!!بعدش برید دومی رو بندازید!
اولیش رو که woods می ندازه!
باز شما یه بار روی normal رفتی من یه راست روی veteran تموم کردم!اقا دمت گرم ردش کردم رفتم مرحله بعد تو veteran واقعا دهن ادم صاف میشه. veteran mw2 از این خیلی اسون تر بود.
خیالت راحت سخت ترین مرحله بازی همین بود که رد کردی...این رو که رد کنی بقیه اش دیگه آسونه(!!!)اقا دمت گرم ردش کردم رفتم مرحله بعد تو veteran واقعا دهن ادم صاف میشه. veteran mw2 از این خیلی اسون تر بود.
آره واقعا حرفتو باید طلا گرفت. یارا که ماشالا اگه خیار بودن بهتر ادم میکشتن. دشمنا هم که تمومی ندارن همینطوری پشت سر هم میان من نمیدونم ویتنام این همه سرباز از کجا اورده بودخیالت راحت سخت ترین مرحله بازی همین بود که رد کردی...این رو که رد کنی بقیه اش دیگه آسونه(!!!)
در ضمن بهتره به جای اینکه بگی veteran mw2 از این خیلی اسون تر بود بگو خیلی منطقی تر بود:d
{همین مرحله نمونه بارز غیر منطقی بودنش+هوش مصنوعی ضعیف یاران و دشمنان و.... بود}
دوستان اين سوال من هم هست ، كسي نمي دونه ؟؟؟؟کسی از دوستان میدونه چطوری تو مود زامبی میشه اون برق رو روشن کرد؟!!
آخه بغل هر چیزی که میری میگه You must first turn on the light
عاشق زامبی کُشی ام!
اصلاً کل بازی یک طرف، مود زامبی یک طرف!
کسی از دوستان میدونه چطوری تو مود زامبی میشه اون برق رو روشن کرد؟!!
آخه بغل هر چیزی که میری میگه You must first turn on the light
عاشق زامبی کُشی ام!
اصلاً کل بازی یک طرف، مود زامبی یک طرف!
دمت گرم داداش!!سلام دوست عزیز من برق ساختمون پنتاگون رو روشن کردم میگم
تو همون اولین مکانی که هستی 750 تا بده یکی از این در ها رو باز کن بعد از باز کردن درب انتهای سالن 1000 تا بره باز کردن جلوی آسانسور میخواد بعد 250 تا بره رفتن آسانسور به پایین بعد از رفتن به طبقه پایین یه پله جلو آسانسور هست که اونم 1000 تا میخواد بعد از خریدن اون پله سمت چپ رو بری پایین یه آسانسور میبینی که جلوش بسته هست (سمت چپ داخل یه راهرو هستش ) 1000 تا هم اون میخواد بعد وارد آسانسور میشی 250 تا میدی میره طبقه آزمایشگاه تو اتاق های آزمایشگاه بگردی پیش یکی از درها تو داخل اتاق یه اهرم هستش میکشی پایین اهرم رو (این دیگه رایگان هستش:d) همه برق ها فعال میشه .
شرمنده یه ذره طولانی بود و لی کامل برات توضیح دادم نزدیک 5000 تا پول باید بدست بیاری بره یه تفنگ خوب و باز کردن راه هایی که گفتم .
نکته : تو اولین محلی که هستی قبل از باز کردن درب 750 تایی 1750 تا پول بدست بیار بعد 750 تا بده در باز کن 1000 تا بده مسلسل رو دیوار رو بخر حرف نداره (level 1 زامبی ها رو با یک چاقو بزنی میمیرن تازه پوینت هم زیاد میده با چاقو میزنی تا 2 level زامبی رو با کلت تحمل کن اسلحه نخر پولت ردیف میشه بره مسلسل) در رو که باز کردی تا Level 6 واستا همون جا وقتی پولتو جمع کردی یه زامبی رو بگذار بمونه نکش که level عوض بشه بعد درها رو باز کن برو اون آدرسی که دادم . موفق باشی
فقط نگفتی با روشن شدن اون برق ها چه اتفاقی میوفته؟!!
جالب منم امروز veteran همينجا بودم ... داغون شدم تا رد شددوستان من برای بار دوم دارم بازی رو میرم منتها این بار رو veteran ویه کمک میخوام شدید:
در مرحله SOG وقتی به یه تپه ای میرسیم که پر ادم هست وباید اروم اروم دشمن رو به عقب برونیم گیر کردم اساسی خیلی سخته چون همینطوری ادم میاد و تمومی نداره خواهشا یه کمک بهم بکنین که دارم دیوونه میشم.
کلا veteranاش ادمو روانی میکنه.:dجالب منم امروز veteran همينجا بودم ... داغون شدم تا رد شد
100 تا اچیومنت گرفتم همه ی عصاب خوردی هاش برام شیرین شد!:dکلا veteranاش ادمو روانی میکنه.:d
این اچیومنت گرفتن هم که با ادم چه کارا که نمیکنه.