Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

وقتی اولی رو بندازید چک پوینت می ده!!
بعدش برید دومی رو بندازید!
اولیش رو که woods می ندازه!
اقا دمت گرم ردش کردم رفتم مرحله بعد تو veteran واقعا دهن ادم صاف میشه. veteran mw2 از این خیلی اسون تر بود.

اقا دمت گرم ردش کردم رفتم مرحله بعد تو veteran واقعا دهن ادم صاف میشه. veteran mw2 از این خیلی اسون تر بود.
خیالت راحت سخت ترین مرحله بازی همین بود که رد کردی...این رو که رد کنی بقیه اش دیگه آسونه(!!!)
در ضمن بهتره به جای اینکه بگی veteran mw2 از این خیلی اسون تر بود بگو خیلی منطقی تر بود:d
{همین مرحله نمونه بارز غیر منطقی بودنش+هوش مصنوعی ضعیف یاران و دشمنان و.... بود}

خیالت راحت سخت ترین مرحله بازی همین بود که رد کردی...این رو که رد کنی بقیه اش دیگه آسونه(!!!)
در ضمن بهتره به جای اینکه بگی veteran mw2 از این خیلی اسون تر بود بگو خیلی منطقی تر بود:d
{همین مرحله نمونه بارز غیر منطقی بودنش+هوش مصنوعی ضعیف یاران و دشمنان و.... بود}
آره واقعا حرفتو باید طلا گرفت. یارا که ماشالا اگه خیار بودن بهتر ادم میکشتن. دشمنا هم که تمومی ندارن همینطوری پشت سر هم میان من نمیدونم ویتنام این همه سرباز از کجا اورده بود:))

کسی از دوستان میدونه چطوری تو مود زامبی میشه اون برق رو روشن کرد؟!!
آخه بغل هر چیزی که میری میگه You must first turn on the light
عاشق زامبی کُشی ام!
اصلاً کل بازی یک طرف، مود زامبی یک طرف!
دوستان اين سوال من هم هست ، كسي نمي دونه ؟؟؟؟

البته تونستم بالاخره تو مرحله 7 زامبی اون ژنراتوره رو روشن کنم...
چند تا در رو باز که کردم وارد محوطه ای شدم که توش ژنراتوره بود و با فشردن دستش روشن شد..
فقط فهمیدم همه جا داشت روشن میشد! بعدش سقط شدم!!
خیلی سخت درستش کردن..
خیلی دلم میخواد بدونم با روشن شدن اون ژنراتور چه کارهایی میشه کرد و چه امکاناتی به بازی اضافه میشه؟

کسی از دوستان میدونه چطوری تو مود زامبی میشه اون برق رو روشن کرد؟!!
آخه بغل هر چیزی که میری میگه You must first turn on the light
عاشق زامبی کُشی ام!
اصلاً کل بازی یک طرف، مود زامبی یک طرف!

سلام دوست عزیز من برق ساختمون پنتاگون رو روشن کردم میگم

تو همون اولین مکانی که هستی 750 تا بده یکی از این در ها رو باز کن بعد از باز کردن درب انتهای سالن 1000 تا بره باز کردن جلوی آسانسور میخواد بعد 250 تا بره رفتن آسانسور به پایین بعد از رفتن به طبقه پایین یه پله جلو آسانسور هست که اونم 1000 تا میخواد بعد از خریدن اون پله سمت چپ رو بری پایین یه آسانسور میبینی که جلوش بسته هست (سمت چپ داخل یه راهرو هستش ) 1000 تا هم اون میخواد بعد وارد آسانسور میشی 250 تا میدی میره طبقه آزمایشگاه تو اتاق های آزمایشگاه بگردی پیش یکی از درها تو داخل اتاق یه اهرم هستش میکشی پایین اهرم رو (این دیگه رایگان هستش:d) همه برق ها فعال میشه .

شرمنده یه ذره طولانی بود و لی کامل برات توضیح دادم نزدیک 5000 تا پول باید بدست بیاری بره یه تفنگ خوب و باز کردن راه هایی که گفتم .

نکته : تو اولین محلی که هستی قبل از باز کردن درب 750 تایی 1750 تا پول بدست بیار بعد 750 تا بده در باز کن 1000 تا بده مسلسل رو دیوار رو بخر حرف نداره (level 1 زامبی ها رو با یک چاقو بزنی میمیرن تازه پوینت هم زیاد میده بعد 2 level زامبی رو با کلت و چاقو تحمل کن اسلحه نخر پولت ردیف میشه بره مسلسل و در) در رو که باز کردی تا Level 6 واستا همون جا وقتی پولتو جمع کردی یه زامبی رو بگذار بمونه نکش که level عوض بشه بعد درها رو باز کن برو اون آدرسی که دادم . موفق باشی ;)

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز من برق ساختمون پنتاگون رو روشن کردم میگم

تو همون اولین مکانی که هستی 750 تا بده یکی از این در ها رو باز کن بعد از باز کردن درب انتهای سالن 1000 تا بره باز کردن جلوی آسانسور میخواد بعد 250 تا بره رفتن آسانسور به پایین بعد از رفتن به طبقه پایین یه پله جلو آسانسور هست که اونم 1000 تا میخواد بعد از خریدن اون پله سمت چپ رو بری پایین یه آسانسور میبینی که جلوش بسته هست (سمت چپ داخل یه راهرو هستش ) 1000 تا هم اون میخواد بعد وارد آسانسور میشی 250 تا میدی میره طبقه آزمایشگاه تو اتاق های آزمایشگاه بگردی پیش یکی از درها تو داخل اتاق یه اهرم هستش میکشی پایین اهرم رو (این دیگه رایگان هستش:d) همه برق ها فعال میشه .

شرمنده یه ذره طولانی بود و لی کامل برات توضیح دادم نزدیک 5000 تا پول باید بدست بیاری بره یه تفنگ خوب و باز کردن راه هایی که گفتم .

نکته : تو اولین محلی که هستی قبل از باز کردن درب 750 تایی 1750 تا پول بدست بیار بعد 750 تا بده در باز کن 1000 تا بده مسلسل رو دیوار رو بخر حرف نداره (level 1 زامبی ها رو با یک چاقو بزنی میمیرن تازه پوینت هم زیاد میده با چاقو میزنی تا 2 level زامبی رو با کلت تحمل کن اسلحه نخر پولت ردیف میشه بره مسلسل) در رو که باز کردی تا Level 6 واستا همون جا وقتی پولتو جمع کردی یه زامبی رو بگذار بمونه نکش که level عوض بشه بعد درها رو باز کن برو اون آدرسی که دادم . موفق باشی ;)
دمت گرم داداش!! :x
فقط نگفتی با روشن شدن اون برق ها چه اتفاقی میوفته؟!!
بقیه ریزه کاری هاشو بلدم..تو نقشه اولی که بازی کردم تا مرحله 7 رفتم و ژنراتوره رو روشن کردم...همه جا داشت روشن میشد که یهو مُردم!

فقط نگفتی با روشن شدن اون برق ها چه اتفاقی میوفته؟!!

خواهش میکنم دوست من

با روشن شدن برق ها محل هایی تو محوطه بازی و اتاق ها روشن میشه به رنگ قرمز که وقتی توی اونها میری تو رو مثلا از محیط آزمایشگاه تو محیط اول مرحله ظاهر میکنه یه جور نقل و انتقام سریع

بعد یه دستگاه هایی ظاهر میشه که مثلا 2500 تا بهش میدی یه نوشابه میخوری زامبی ها خیلی بیشتر باید بهت ضربه بزنن تا بمیری
یا 2500 تا میدی یه نوشابه دیگه میخوری سرعتت تو مرحله زیاد میشه این امکاناتی بوده که تا الان من دیدم .

راستی همیشه بره راحتی کار و دیدن همه چیز و بستن درب ها و پنجره ها آخرین زامبی رو نکشید وقتی همه پنجره ها رو بستید بکشیدش

آخرین ویرایش:
راستی وقتی ژنراتور رو فعال میکنید و Level 6 زامبی رو رد میکنید از داخل نزدیکترین نور قرمزی که طرف شما هستش دزد پنتاگون میاد بیرون و اسلحه شما رو میدزده و فرار میکنه

یه اسلحه قوی بخرید چون خیلی سخت جون هستش قبل از اینکه اسلحه شما رو بدزده بکشیدش تا براتون یه اچیومنت آزاد کنه .(وقتی صدای یه آژیر اومد و تو بلندگو یه زن حرف زد دزده داره میاد حواستون باشه)

اقا نا نفهمیدیم راهنمای بازیو
یه بار دیگه اگه لطف کنید بگیئ کجا بریم ممنون میشم
خبرمون تا لول 12 میریم اما نمیدونم باید کجا برم
بعد این زامبیه اخر نکشیم لول عوض بشه چی میشه؟
ممنون

دوستان من برای بار دوم دارم بازی رو میرم منتها این بار رو veteran ویه کمک میخوام شدید:
در مرحله SOG وقتی به یه تپه ای میرسیم که پر ادم هست وباید اروم اروم دشمن رو به عقب برونیم گیر کردم اساسی خیلی سخته چون همینطوری ادم میاد و تمومی نداره خواهشا یه کمک بهم بکنین که دارم دیوونه میشم.
جالب منم امروز veteran همينجا بودم ... داغون شدم تا رد شد :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or