Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

اخه این بازی سخت نیست مشکل داره:dاولا که دشمن تموم نمیشه اصلا!:dبعد میری پشت دیوار بتونی میبینی داره دمیج میخوری!:dSmoke هم میندازی تیر نمیندازن ولی میری تو اسموک یک هو هدشات میشی:dمن به همون گرفتن اچیومنت های فرعی قناعت کردم که گایدشو به زودی میزارم!:d

قسمت Combat Training که توی قسمت online بازی هست. حرف نداره میتونید با A.I bot ها بازی کنید
که همه مپ های بخش Multiplayer رو شامل میشه همین طور درجه های نظامی رو هم آزاد میکنید و میتونید اسلحه ها رو هم costumize کنید و از همه ی این ها مهم تر یه ذره Lag هم نداره

قسمت Combat Training که توی قسمت online بازی هست. حرف نداره میتونید با A.I bot ها بازی کنید
که همه مپ های بخش Multiplayer رو شامل میشه همین طور درجه های نظامی رو هم آزاد میکنید و میتونید اسلحه ها رو هم costumize کنید و از همه ی این ها مهم تر یه ذره Lag هم نداره
اره level up میکنه ولی فقط مخصوص combat training ونمیتونی در mod های دیگه و جدی با لولش بازی کنی;););)

زامبی

سلام این بخش زامبی را نمی شه بیشتر ازدو نفر بازی کرد؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
یا این بخش مولتی چجوری میشه زمانش را بیشتر کرد؟
ممنون.:-?

سلام آقا یه اسلحه مخی تو یکی از مراحل: (البته شاید یه نفر قبل از من اینو گفته)
تو مرحله numbers بعد از حرف کشیدن از Dr.Clark چند نفر به شما حمله میکنن.همونجا 6 تا بشکه گاز کشنده nova 6 هست که همه رو اگه بترکونید بعد برید پشت سرتون (همون جایی که بازی رو شروع کردید) اونجا یه کاست پلیر هست که کاست اومده بیرون بعد سریع اون کاست رو با نگه داشتن دکمه X از دستگاه بردارید و از نردبان برید بالا تا خفه نشدید.قسمتی از مرحله که dr.clark و weaver با هم اون یخچال رو کنار میزنند و وارد اتاق پر از اسلحه که شدید سمت چپتون یه کاست پلیر هست.کاست رو داخل دستگاه بزارید بعد صدایی ازش پخش میشه و بعد صفحه تکون میخوره و یک اسلحه به نام Thunder Gun از داخل دیوار میاد بیرون و باهاش لذت ببرین.(البته فکر کنم این اسلحه توی قسمت مود زامبیش هم وجود داره).با تشکر.

• Like
Reactions: Navid
Call-Of-Duty-Black-Ops-PrecisionAim-Xbox-Controller-03-451x300.jpg
میدونم اینجا جاش نیست اما اگه کسی این دسته ی X360 که با بازی عرضه شده رو توی بازاری جایی دید ندا بده. میخوام بگیرم. خیلی قشنگ درست کردن

شاید به طرفدارهای BO بر بخوره ولی واقعا این بازی نسبت به MW2 افت شدیدی داشت خصوصا تو گیم پلی که برای من تاسف بار بود..
نمیخوام تک به تک مشکلات بازی رو بگم چون یک طومار میشه..

دیشب بازی رو تموم کردم ...
باید بگم بازی خیلی خوبی بود و متاسفم که باید یک سال دیگه برای نسخه ی بعدی صبر کنم !
تنها مشکلی که در بازی دیدم یکی هوش مصنوعی بود که تا حدودی پایین بود و دیگه کوتاه بودن بازی
اگه بخوام نمره بدم 9 از 10
راستی توی لیست اسامی سازندگان بازی اسم شخصی به نام فرید کاظمی هم بود که متوجه نشدم در چه قسمتی کار کرده !

آخرین ویرایش:
اقا این زامبی ها اصلا تموم میشه یا نه؟ کسی رفته زیاد؟من تا راند 17 رفتم ولی همینطوری میومدن اصلا پایان داره؟
نه مثل اینکه تموم ی نداره:-/راستی گفتی تا 17 رفتی؟حتما فکر می کنی خوب رفتی هان:d:d:d
من اخرین باری که رنکینگ xbox live دیدم <<72 >>>راند بود:)):)) حالا با خودت مقایسه کن ببین کجای کاری دادا:-s:-s:-s

نه مثل اینکه تموم ی نداره:-/راستی گفتی تا 17 رفتی؟حتما فکر می کنی خوب رفتی هان:d:d:d
من اخرین باری که رنکینگ xbox live دیدم <<72 >>>راند بود:)):)) حالا با خودت مقایسه کن ببین کجای کاری دادا:-s:-s:-s

تو این مد باگ و گلیچ زیاده و به خاطر همین نتایج غیر معقول زیاد میبینی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or