Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

ولی با تمام قشنگی هاش به نظرم یک سر و گردن از MW2 عقب بود.
معمولا میگن بهتر بود ولی حالا تازگی ها عقب تر بود رو نمیدونم والا :دی ...
ولی انصافا داستان قوی داشت . فقط روایتش زیاد خوب نبود .

معمولا میگن بهتر بود ولی حالا تازگی ها عقب تر بود رو نمیدونم والا :دی ...
آره داستان باحالی داشت ولی روایتش ضعیف بود . نمی دونم چرا آخراش چیزی نفهمیدم .
یه نفر می تونه داستانو خلاصه بگه تا اون یه خورده ای هم که نفهمیدم بفهمم ؟

این مود زامبی عجب چیزه توپی هست از خود سینگل بیشتر هال میده :d

یه سوال! من تا راند 8 زنده موندم برق رو هم فعال کردم ! هالا باید چیکار کرد ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام یه سوال چرا
من نمی تونم این بازی و روی هارد بریزم؟
بخاطر اینکه داشبوردم قدیمیه یا کلا این بازی این جوریه
احتمالا مشکل از DVD شماست .
این مود زامبی عجب چیزه توپی هست از خود سینگل بیشتر هال میده :d

یه سوال! من تا راند 8 زنده موندم برق رو هم فعال کردم ! هالا باید چیکار کرد ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چند تا از دوستان بنده با سیستم لینک تا راند 48 رفتند !
0zmb9gj3agb1knias2px.jpg

مذخرف ترین Call of Duty ِ نسل رو هم تجربه کردیم ! از گرافیک گرفته تا هوش مصنوعی و طراحی فوق العاده مسخره ی مراحل ! احسنت به سازندگان بازی.

این مد زامبی ، رمزی ... رازی .... نکته ای ... چیزی نداره که به بهتر ادامه دادن بازی به ادم کمک کنه؟

خیلی عجیب هست که در باره این MODE بحث نمیشه ! یعنی خوشتون نیومده ؟ :-s

من نمی دونم چرا بعضی از دوستان از داستان چیزی نفهمیدن الکی(پدر سوخته!!:d) میزنن تو سر بازی که روایت داستان ضعیفه یا داستان عمق نداشت و فلان...

معمولا میگن بهتر بود ولی حالا تازگی ها عقب تر بود رو نمیدونم والا :biggrin1: ...
خب آخه ممکن یک کم داستان بازی به نظر پخته تر میومد ولی در کل هیچ اتفاق به خصوصی در بازی نمیوفتاد که آدم بخواد بگه COD هست. گرافیک بازی اصلا خوب کار نشده بود دقیقا با چیزی که من از COD میشناختم متفاوت بود احساس میکردم موتور بازی UE3 هست اصلا اون تازگی و رنگ و لعاب MW2 رو نداشت. هیچ تغییری تو انیمیشن های بازی نداده بودن هرچی MW2 بود چپونده بودن تو بازی، هوش مصنوعی هم اصلا خوب نبود یه حس بدی به آدم میداد. بازی هم که پر از باگ بود که تو این سری به نظرم خیلی کم پیش اومده که اینقدر باگ توی یک نسخه بوده باشه. اگر بخوام مقایسه کنم به نظرم WaW به مراتب بهتر کار شده بود مخصوصا تو بخش آهنگ، این آهنگ ها رو نمیدونم سازنده هاشون از کجا آوردن؟ آهنگ ها بیشتر شبیه این آهنگ هایی بود که توی کلوب ها میزارن کلا آهنگ های خز و مسخره ای بود هیچ حس خاصی به آدم نمیداد در حالی که MW2 بی نظیر بود.

بعد شیوه روایت داستان شده بود AC اصلا حال نمیداد بعد طرف معلوم نبود چیه یه لحظه خل بود یه لحظه حالش خوب شد. آخر بازی هم که هرچی شخصیت بود کشتن.
کارگردانی بازی هم که تابلو Keith Arem سعی کرده بود مثل Jason West عمل کنه در حالی که عمرا در حد و اندازه Jason West نیست. Arem هم توی MW و هم توی Black Ops به نظرم ثابت کرد در حد و اندازه West نیست. خداوکیلی صفحه های MW2 حتی قابل مقایسه با MW هم نیست چه برسه به Black Ops.

کلا بهش 8 هم به نظرم زیاده اگر بدیم.

مذخرف ترین Call of Duty ِ نسل رو هم تجربه کردیم ! از گرافیک گرفته تا هوش مصنوعی و طراحی فوق العاده مسخره ی مراحل ! احسنت به سازندگان بازی.
موافقم شدید.

خب آخه ممکن یک کم داستان بازی به نظر پخته تر میومد ولی در کل هیچ اتفاق به خصوصی در بازی نمیوفتاد که آدم بخواد بگه COD هست. گرافیک بازی اصلا خوب کار نشده بود دقیقا با چیزی که من از COD میشناختم متفاوت بود احساس میکردم موتور بازی UE3 هست اصلا اون تازگی و رنگ و لعاب MW2 رو نداشت. هیچ تغییری تو انیمیشن های بازی نداده بودن هرچی MW2 بود چپونده بودن تو بازی، هوش مصنوعی هم اصلا خوب نبود یه حس بدی به آدم میداد. بازی هم که پر از باگ بود که تو این سری به نظرم خیلی کم پیش اومده که اینقدر باگ توی یک نسخه بوده باشه. اگر بخوام مقایسه کنم به نظرم WaW به مراتب بهتر کار شده بود مخصوصا تو بخش آهنگ، این آهنگ ها رو نمیدونم سازنده هاشون از کجا آوردن؟ آهنگ ها بیشتر شبیه این آهنگ هایی بود که توی کلوب ها میزارن کلا آهنگ های خز و مسخره ای بود هیچ حس خاصی به آدم نمیداد در حالی که MW2 بی نظیر بود.

بعد شیوه روایت داستان شده بود AC اصلا حال نمیداد بعد طرف معلوم نبود چیه یه لحظه خل بود یه لحظه حالش خوب شد. آخر بازی هم که هرچی شخصیت بود کشتن.
کارگردانی بازی هم که تابلو Keith Arem سعی کرده بود مثل Jason West عمل کنه در حالی که عمرا در حد و اندازه Jason West نیست. Arem هم توی MW و هم توی Black Ops به نظرم ثابت کرد در حد و اندازه West نیست. خداوکیلی صفحه های MW2 حتی قابل مقایسه با MW هم نیست چه برسه به Black Ops.

کلا بهش 8 هم به نظرم زیاده اگر بدیم.

موافقم شدید.
دوست عزیز :
1-BLACK OPS اصلا هیچ ربطی به MW2 نداره BLACK OPS رو TREYARCH ساخته با یه گروه متفاوت و MW2 رو IW ساخته با یه گروه دیگه اصلا شباهتی بین این دو نیست.
2-اهنگ سازشم شان مورای اهنگ ساز هالیوودیه که WORLD AT WAR رو هم همین زده بعدشم اهنگ ساز MW2 هانس زیمره که اصلا قابل مقایسه با این نیست اهنگسازیه که اسکار گرفته و بهترین اهنگ هارو هم زده
3-شما از داستان چیزی نفهمیدی میگی حالش بد میشد خوب میشد و...
در کل پیشنهاد می کنم درست بازی کنید و درست بفهمید بازیو.
در اخر هم میگم MW2 هیچ شباهتی با این عنوان نداره

دوست عزیز :
1-BLACK OPS اصلا هیچ ربطی به MW2 نداره BLACK OPS رو TREYARCH ساخته با یه گروه متفاوت و MW2 رو IW ساخته با یه گروه دیگه اصلا شباهتی بین این دو نیست.
2-اهنگ سازشم شان مورای اهنگ ساز هالیوودیه که WORLD AT WAR رو هم همین زده بعدشم اهنگ ساز MW2 هانس زیمره که اصلا قابل مقایسه با این نیست اهنگسازیه که اسکار گرفته و بهترین اهنگ هارو هم زده
3-شما از داستان چیزی نفهمیدی میگی حالش بد میشد خوب میشد و...
در کل پیشنهاد می کنم درست بازی کنید و درست بفهمید بازیو.
در اخر هم میگم MW2 هیچ شباهتی با این عنوان نداره
ببخشید منم نمیگم که MW2 بود عرض کردم قابل مقایسه با MW2 نبود. بازی داره همون انییمیشن های MW2 رو استفاده میکنه، از موتور گرافیکی MW2 بهره میبره، آیتم ها و... رو از MW2 در آورده بعد شما میگی هیچ شباهتی بهم ندارند؟ مطمئنی MW2 رو بازی کردی؟
2. بنده هم نمیگم که باید کارهاشون یکی باشه اما میتونستن همون هانس زیمر رو برای این کار بیارن. بعد هم WaW به مراتب بهتر از Black Ops کار شده بود آهنگ هاش.
3. ببخشید دقیقا داستان بازی چی داشت؟ بزرگترین سورپرایز داستان این بود که Mason دارای اختلالات روانیست دیگه چه چیز مهمی داشت؟
دقیقا همین طور بود اگر به فاصله زمانی که Mason داره بازجویی میشه دقت کنی میبینی دقیقا همین بود یک لحظه حالش بد بود ییهو خوب شد و رفت پی زندگیش.

کلا شاید بشه گفت داستان بازی خوب بود توی این سری ولی اصلا نمیشه گفت بازیه خوبی بود.
درضمن اینکه سازنده یه بازی عوض بشه دلیل بر این نمیشه که یه بازی از نو ساخته بشه مخصوصا وقتی Act ناشر باشه و موتور بازی هم دقیقا یکی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or