leonk13
کاربر سایت
بچه ها کسی zork و بازی کرده اگه کرده راهنمایی کنه. بعد از اینکه صندوق پستو و نامه رو باز کردی چکار باید کنی؟
http://www.eristic.net/games/infocom/zork1.html
بچه ها کسی zork و بازی کرده اگه کرده راهنمایی کنه. بعد از اینکه صندوق پستو و نامه رو باز کردی چکار باید کنی؟
یه سوال :
اون کامپیوتره چیه ؟!
ممنون
اون آفلاین نیستیه مد داره که افلاین با AI ها مولتی میزنیم ! پیداش نکردم کجاس ؟:d
اینجا هر کی بلد باشه جواب میده و ربطی به تعداد پست نداره؛ در مورد سوالتم من تا حالا تست نکردم ببینم میشه لینک کرد یا نهسلام یک سوال داشتم درمورد قسمت زامبی دمتون گرم جواب بدید نمی دونم اینجا هم عین دنیای واقعی هرکی پول(پست)بیشتری داشته باشه زودترجوابشو میدن .
سوالم اینه که آیا بااتصال دو کنسول از طریق کابل لن میشه زامبیش را 4نفره بازی کرد قسمت آرکیدش را نمی گم اون دو نقشه دیگه منظورمه.
و بازی اصلی راچی میشه دونفری اینگونه رفت جلو.
دمتون گرم:-*
احتمالا اگه بری توی system link میشه این کارو کرد.(تا حالا امتحان نکردم!)دست شمادرد نکنه که جواب من رادادید امامن هنوز درست متوجه نشدم.
که آیا با لن کردن دو دستگاه میشه مود زامبی را 4نفره رفت؟
من برم کابل لن رابگیرم یانه؟
همین تشکر.
من چون نمی تونم انلاین بازی کنم می خام اینکار رابکنماحتمالا اگه بری توی system link میشه این کارو کرد.(تا حالا امتحان نکردم!)
احتمال 99 درصد دیسکت خرابهالان دیسک و که گذاشتم میگه دیسک و کلین کن و ریست کن....
این یعنی دیسکم خرابه یا اجرا نمیکندش؟
ورژن داشبورد 2.0.9199.0 هستش
ممنون
خوب خدارا شکر که میشه ما 2نفره تا راند 17رفتیم البته با آپگریداصلحه ها وشانس در جعبه باز کردن.اره بابا میشه سیستم لینک 4 نفره بازی کرد ولی خب شمن ها هم 4 برابر میشن و خیلی سخت تر میشه البته اگه هماهنگ باشین خیلی خوبه ما 4 نفره بازی میکنیم بیشتر از راند 13 هنوز نرفتیم