Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

یه سوال :

اون کامپیوتره چیه ؟!

ممنون

چیز خاصی نیس یه پی سی توی زیرزمین پنتاگون هستش :دی

میتونید باهاش ایمیل های افرادی رو که ازش استفاده کردن رو بخونید (مثل میسون, هادسون و یا حتی جان اف کندی ) و یا 2 تا بازی ای رو که روش هستش بازی کنید !
توش حتما DOA رو تایپ کنید تا اون بازی آرکید آنلاک بشه و بعد میتونید با دوستاتون توی زامبی مود اون رو coop برید که واقعا لذت بخشه !

توش حتما DOA رو تایپ کنید تا اون بازی آرکید آنلاک بشه و بعد میتونید با دوستاتون توی زامبی مود اون رو coop برید که واقعا لذت بخشه !
اون Dead Ops خیلی باحاله :دی (خیلی)
من بقیه بازی رو ول کردم دارم اونو بازی میکنم فعلا :دی

من با چند تا چیزش اصلا حال نکردم یکی همین زامبی هاش یکی دیگه هم گرافیکش معلوم نیست چه فرقی با MW2 میکرد فقط یکم بهتر شده بود ولی در کل بازی خوبی بود ولی خیلی راحت!
کلا انتظار بیشتری داشتم به نظرم اینفینتی وارد نوآوری بیشتری ایجاد میکنه تا این

سلام یک سوال داشتم درمورد قسمت زامبی دمتون گرم جواب بدید نمی دونم اینجا هم عین دنیای واقعی هرکی پول(پست)بیشتری داشته باشه زودترجوابشو میدن .
سوالم اینه که آیا بااتصال دو کنسول از طریق کابل لن میشه زامبیش را 4نفره بازی کرد قسمت آرکیدش را نمی گم اون دو نقشه دیگه منظورمه.
و بازی اصلی راچی میشه دونفری اینگونه رفت جلو.
دمتون گرم:-*

یه مد داره که افلاین با AI ها مولتی میزنیم ! پیداش نکردم کجاس ؟:d
اون آفلاین نیست
آنلاینه و باید بری توی Combat Training، فقط با AI بازی میکنی ( اسم افراد هم از بین فرند لیست هات انتخاب میشه)

سلام یک سوال داشتم درمورد قسمت زامبی دمتون گرم جواب بدید نمی دونم اینجا هم عین دنیای واقعی هرکی پول(پست)بیشتری داشته باشه زودترجوابشو میدن .
سوالم اینه که آیا بااتصال دو کنسول از طریق کابل لن میشه زامبیش را 4نفره بازی کرد قسمت آرکیدش را نمی گم اون دو نقشه دیگه منظورمه.
و بازی اصلی راچی میشه دونفری اینگونه رفت جلو.
دمتون گرم:-*
اینجا هر کی بلد باشه جواب میده و ربطی به تعداد پست نداره؛ در مورد سوالتم من تا حالا تست نکردم ببینم میشه لینک کرد یا نه
بخش داستانی هم Split Screen نداره و باید تک نفره رفت، اما میتونی مولتی پلیر را دو نفره بری جلو
البته توی زامبی مود میتونی اینکار را بکنی

آخرین ویرایش:
دست شمادرد نکنه که جواب من رادادید امامن هنوز درست متوجه نشدم.
که آیا با لن کردن دو دستگاه میشه مود زامبی را 4نفره رفت؟
من برم کابل لن رابگیرم یانه؟
همین تشکر.:)

دست شمادرد نکنه که جواب من رادادید امامن هنوز درست متوجه نشدم.
که آیا با لن کردن دو دستگاه میشه مود زامبی را 4نفره رفت؟
من برم کابل لن رابگیرم یانه؟
همین تشکر.:)
احتمالا اگه بری توی system link میشه این کارو کرد.(تا حالا امتحان نکردم!)

احتمالا اگه بری توی system link میشه این کارو کرد.(تا حالا امتحان نکردم!)
من چون نمی تونم انلاین بازی کنم می خام اینکار رابکنم
البته با کنسول خودم وپسر خاله:x
اقا نوید میخان انگارامتحان کنند ایشاالله که بشه.
زامبیش خیلی حال میده.

اره بابا میشه سیستم لینک 4 نفره بازی کرد ولی خب شمن ها هم 4 برابر میشن و خیلی سخت تر میشه البته اگه هماهنگ باشین خیلی خوبه ما 4 نفره بازی میکنیم بیشتر از راند 13 هنوز نرفتیم

اره بابا میشه سیستم لینک 4 نفره بازی کرد ولی خب شمن ها هم 4 برابر میشن و خیلی سخت تر میشه البته اگه هماهنگ باشین خیلی خوبه ما 4 نفره بازی میکنیم بیشتر از راند 13 هنوز نرفتیم
خوب خدارا شکر که میشه ما 2نفره تا راند 17رفتیم البته با آپگریداصلحه ها وشانس در جعبه باز کردن.
متشکر:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or