Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

BO یه بازی خوب بود و در این شکی نیست ولی درباره اینکه داستانش رو فانتازی بدونیم یا واقعی نمیدونم چی بگم! البته در این مورد میشه گفت چون BO و FF در یک ژانر هستن تصمیم گیری راحت تر باشه!
اگه ادامه به علاقه بحث داری اینجا جاش نیست میتونیم تو پیام خصوصی صحبت کنیم

بنده ادامه به علاقه ی مایل هستم اما بحث در جاش نیست فردا شب هوا چطوره؟

من از بزای خوشم آمد اما اصلا از سری بازیهای کا لف دیتوی انتظار این داستان بازی ها رو نداشتم که به صورت فیلمی درش بیاره

بعضی جاها با فیلم saw اشتباه می گرفتم. توی بازی هم همیشه یک نفر بود که باید دنبالش می رفتی و همیشه تکیه گاهی داشتم.

بازی بصورت خطی بود.

در کل امتیاز من به کال

6/10 هست

یه سوال

دقت کنید، اسپویل داستان

توی اون مرحله که اون روسه داشت مثلا تعریف میکرد که چه کارهایی کرده اند و اینا، یک کسی همه اش همراهش بود که اسمش دیمیتری بود. وقتی که اون سلاح شیمیایی رو بدست آوردند، دیمیتری رو به همراه دونفر دیگه توی یه اتاق زندانی کردند و گاز رو باز کردند که سلاح رو تست کنند.
بعدش روسه گفت که خیلی حیف بود و سرباز خوبی بود و شایسته یک مرگ قهرمانانه بود و این طور حرفها، و بعدش هم گفت که دیمیتری باید توی برلین میمرد.

من با خود فکر کردم، نکنه این همون دیمیتری هستش که ما توی COD: WOW به جای اون بازی میکردیم و آخرش تیر خورد (یعنی خوردیم) و رفت پرچم رو گذاشت بالای سقف ساختمان مجلس برلین.
میشه که اینطور باشه؟

یه سوال

دقت کنید، اسپویل داستان

توی اون مرحله که اون روسه داشت مثلا تعریف میکرد که چه کارهایی کرده اند و اینا، یک کسی همه اش همراهش بود که اسمش دیمیتری بود. وقتی که اون سلاح شیمیایی رو بدست آوردند، دیمیتری رو به همراه دونفر دیگه توی یه اتاق زندانی کردند و گاز رو باز کردند که سلاح رو تست کنند.
بعدش روسه گفت که خیلی حیف بود و سرباز خوبی بود و شایسته یک مرگ قهرمانانه بود و این طور حرفها، و بعدش هم گفت که دیمیتری باید توی برلین میمرد.

من با خود فکر کردم، نکنه این همون دیمیتری هستش که ما توی COD: WOW به جای اون بازی میکردیم و آخرش تیر خورد (یعنی خوردیم) و رفت پرچم رو گذاشت بالای سقف ساختمان مجلس برلین.
میشه که اینطور باشه؟
حدست درسته

یه سوال

دقت کنید، اسپویل داستان

میشه که اینطور باشه؟

به نظر منم همونه
اما بهش تیر نخوردا با قمه بهش حمله کردن :d

من زیاد از سری CoD خوشم نمیاد ولی دارم بازی می کنم! یه جای گیر کردم نمی دونم باگه این چیه گیرش افتادم!
یه جای تو قسمت ویتنام که از سنگر سر پوشیده در میاییم یه سر پایینی هست که سنگر سنگر هست که هر کدوم تیر بار داره حالا هر قدر آدم می کشــم تموم نمیشه میرسم پایین سرپایینی زرتی من می کشن! هر کاری کردم و هر راهی انتخاب کردم نشد!! حالا به نظرتون چه کنم؟!

من زیاد از سری CoD خوشم نمیاد ولی دارم بازی می کنم! یه جای گیر کردم نمی دونم باگه این چیه گیرش افتادم!
یه جای تو قسمت ویتنام که از سنگر سر پوشیده در میاییم یه سر پایینی هست که سنگر سنگر هست که هر کدوم تیر بار داره حالا هر قدر آدم می کشــم تموم نمیشه میرسم پایین سرپایینی زرتی من می کشن! هر کاری کردم و هر راهی انتخاب کردم نشد!! حالا به نظرتون چه کنم؟!
شما بايد اون دو تا بشكه نفت رو بندازي بايين
واسه همين اول آدمهاي توي سنكر ها رو بكش و يواش يواش برو بايين
وقتي به بشكه ها نزديك شدي تو يه موقعيت تا آدم كم بود سريع برو بيش بشكه ها و دكمه اي رو كه بهت ميكه(آبي بود فكر كنم) بزن
بعدش بازي سيو ميشه و ديكه تمومه
اين قسمت به نظر من سخت ترين مرحله بازي بود

• Like
Reactions: Pythonistas
شما بايد اون دو تا بشكه نفت رو بندازي بايين
واسه همين اول آدمهاي توي سنكر ها رو بكش و يواش يواش برو بايين
وقتي به بشكه ها نزديك شدي تو يه موقعيت تا آدم كم بود سريع برو بيش بشكه ها و دكمه اي رو كه بهت ميكه(آبي بود فكر كنم) بزن
بعدش بازي سيو ميشه و ديكه تمومه
اين قسمت به نظر من سخت ترين مرحله بازي بود
واقعا باید اینجوری میرفتیم
من نزدیک 1 ساعت اونجاش بودم آخرش مجبور شدم همین جوری بدووم در برم =))=))
واقعا سخت ترین جای بازی بود

واقعا باید اینجوری میرفتیم
من نزدیک 1 ساعت اونجاش بودم آخرش مجبور شدم همین جوری بدووم در برم =))=))
واقعا سخت ترین جای بازی بود
باز خوبه شما يه ساعت مونديد
من يه ٢ ساعت+ دوتا سه ساعت اونجا بودم و فقط آدم ميكشتم
فكر كنم ١٠٠٠ نفر رو كشتم فقط به خاطر اينكه بازي نتونسته بود منظورش رو خوب برسونه
خداييش از اينكه ٣ تومن جاي اين بازي دادم بشيمونم
ميتونستم 3 تا قلك مهك يا 4 تا اسنك بخورم

میشه که اینطور باشه؟

از بروبکس COD باز بعیده خوب معلومه تو WAW ما تو نقش دیمیتری بودیم این همه تو داخل بازی Reznov صدا میزنه دیمیتری ! WAW رو هم که Tereyarch ساخته پس Black ops رو هم باید میچسبوندش بهش تو سری هایی که Infinity Ward ساخته دست و پا کنده نمیشه ولی تو WAW , Black Ops کنده میشه تو جفتشونم که Mode زامبی داره Tereyarch باید یه ایده جدیدتر از اینا میاورد تو بازار ولی نمیگمم که BO بد بود اونم قشنگ بود ولی نه به اندازه سری MW

برای Black Ops هم یه سری Map جدید دادن مثل اینکه 1200 پوینت پولشه که با تصاویری که من از این Map ها دیدم این پوینت خیلی زیادشه یا اومده یا ماه بعد میاد.
Kowloon
Discovery
Berlin Wall
Stadium
Ascension

اینا هم اسم نقشه ها هستن تو این DLC ویدیو این نقشه ها رو با پسوند flv حجم 11 مگ آپلود کردم هر کس دوست داره میتونه دانلود کنه و ببینه Download

برای Black Ops هم یه سری Map جدید دادن مثل اینکه 1200 پوینت پولشه که با تصاویری که من از این Map ها دیدم این پوینت خیلی زیادشه یا اومده یا ماه بعد میاد.
مپ برای مد داستانی دیگه؟
1200 تا....چه خبره....
آخه نه اینکه خیلی بازیش خوب بود {نظر شخصی} مپ هم دادن بیرون....اون هم 1200 مایکروسافت پوینت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or