Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

دوستان Call of duty black ops دیگه رو Xbox من اجرا نمیشه. میگن واسه آپدیت جدید داشبورد Microsfot هست. حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:(:(:(

آره اپدیت جدید بازی های COD BlackOps و Halo Reach رو از کار میندازه....

نسخه جدیدشون که رو این آپدیت کار کنه اومده....یادم نیست کجا لینک دانلودشو دیدم...:(

اگه تهرانی برو NextGen ، نسخه جدید رو داره...

من تو این قسمت موندم !! هر چی میزنم نمیدونم چرا به هدف نمیخوره ؟؟ :-/:((

دوست عزیز شما هدف رو بکشید بالا میخوره بهش روش میزارید بهش نمیخوره تو عکس گذاشتم هدف رو بزارید تو اون ناحیه مشکی.
we6otehozko2o8ntl.jpg

سلام دوستان.
یک سوال: این نسخه ی First Strike رو نمی شه رو CD زد و روی دستگاه Install کرد؟یا اینکه حتماً باید خرید کرد؟
بدبختی اینه که 1200MS میخواد بعدشم این که 600MBـه,با این اینترنتا مگه دانلود میشه؟
جالب اینجاست که یواش یواش تعداد کاربرای First Strike داره بالا میره و احتمالان تعدادشون از Hardcore هم بیشتر میشه. چون واقعاً Mapـها دیگه تکراری شدن.
ممنون.

سلام دوستان.
یک سوال: این نسخه ی First Strike رو نمی شه رو CD زد و روی دستگاه Install کرد؟یا اینکه حتماً باید خرید کرد؟
بدبختی اینه که 1200MS میخواد بعدشم این که 600MBـه,با این اینترنتا مگه دانلود میشه؟
جالب اینجاست که یواش یواش تعداد کاربرای First Strike داره بالا میره و احتمالان تعدادشون از Hardcore هم بیشتر میشه. چون واقعاً Mapـها دیگه تکراری شدن.
ممنون.
چرا نشه؟؟؟:d
اینجا گذاشتن:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33468&page=55
فقط پست اولشو بخون!

سلام, میدونم اینجا جاش نیست اما باید بپرسم, نمیدونم این دسته ایکس باکس که با بازی عرضه شد رو دیدید یانه اما من چند وقت دنبالش میگردم اما پیدا نکردم, هم توپخونه رو گشتم هم پاساژ پایتخت
اگه کسی چیزی میدونه خبر بده
اینم عکسش ( بله فقط هم با سیم اش عرضه شده )
ShowImage.aspx

ســلام

عزیزان من یه اشتباهی کردم و آپدیت آخر رو ریختم روی کنسول .
میخوام black ops رو اجرا کنم ولی میگه که cd وارد کنید.

از اساتید کسی راهی سراغ نداره که بتونم باهاش این بازی فوق العاده رو اجرا کنم.

یه دنیا ممنون میشم

ســلام

عزیزان من یه اشتباهی کردم و آپدیت آخر رو ریختم روی کنسول .
میخوام black ops رو اجرا کنم ولی میگه که cd وارد کنید.

از اساتید کسی راهی سراغ نداره که بتونم باهاش این بازی فوق العاده رو اجرا کنم.

یه دنیا ممنون میشم
دو راه داری
1: از بازی ایمیج بگیری و اون را پچ ap2.5 کنی
2: فردا بری پیش مغازه دار و ازش بازی پچ شده بخری

DLC First Strike

دوستان من به یه مشکلی برخوردم
دیروز dlc first strike رو خریداری کردم برای این بازی و زمانی که خواستم بازی کنم در قسمت انلاین مپهای جدید این ارور رو بهم داد که ریجن بازیت به محتویات dlc نمیخوره
اخه ریجن بازی فری هست و من مارکت لایوم مال المان هستش
حالا باید چه کار کنم؟ باید یه بازی ریجن المان گیر بیارم یا اینکه میشه با ساخت پروفایل جدید حلش کرد؟ یا اگه راه دیگه ای هست لطفا راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or