من فقط چند دقیقه ای بازی کردم. از دوستان کسی با تلویزیون 3D سه بعدیش را تست کرده؟
WTF???? مگه سه بعدی هم داره
من فقط چند دقیقه ای بازی کردم. از دوستان کسی با تلویزیون 3D سه بعدیش را تست کرده؟
WTF???? مگه سه بعدی هم داره
دوست عزیز با اینکه شما این حرف رو به من نزدید ولی خیلی ناراحت شدمدوست عزیز با اینکه شما این حرف رو به من نزدید ولی خیلی ناراحت شدم لطفا ادب رو رعایت کنید اینجا فروم هست جای بحث کردن نه اسپم کردن با این حرفا رسما دیگه داره حالم از این همه نظر های بی ربط و بیخود به هم میخوره اقایون فقط میخوان بازی یک ایرادی داشته باشه بریزن بازی رو بکوبن و بگن MW2 بهتره بس کنید دیگه بابا به خدا MW2 هم خیلی ایراد داشت ولی چون همه ماشاالله فن IW هستن پارسال هرکی میومد توی فروم یک ایراد از بازی میگرفت همه میریختن سرش بدبختو از نظر دادن منع میکردن تا اونجایی که من یادمه COD هیچ وقت پسرفت نکرده همیشه پیشرفت داشته که توی BO هم همینطور بود اگه ناراحتید بازی نکنید برید همون MW2 رو بازی کنید هچین دوستان میان نظر میدن که انگار 80 تومن پول بازی دادن بازی رو که زودتر از موعد بازی کردین 77 هزار تومن هم که کمتر دادین تلبکارم هستین
ببین دوست عزیز من نظر هیچکسی رو زیر سوال نبردم اول متن رو درست و کامل بخون بعد منظور رو بگیر بعد نقل و قول کن 1- اون دوستمون فقط این حرف رو میزنه mw2 کجا و این کجا شما بگو منظور از این حرف چیه ؟ ایراد هوش مصنوعی دقیقا توی mw2 هم وجود داشت گرافیک هم که 100 در صد معلوم هست که bo بالاتره اون دوستمون میاد و میگه mw2 گرافیک بالاتر داره اصلا با عقل جور در میاد سوما من بازی رو بازی کردم ولی نظری دربارش ندادم چون منتظرم تا اریجینال نسخه pcش رو بگیرم مولتی بازی کنم 2- توی mw2 ده مدل اصلحه بیشتر وجود داشت؟توی mw2 شخصا واسم ده بار بیشتر پیش اومده که یارام بدون پاک سازی منطقه پیشروی کردن3- من نظر کسی رو زیر سوال نبردم این اسپمنیست که بگی فقط mw2 کجا واین کجا بعدشم اینج که جای مقایسه نیست هست؟ من کاری به این هاندارم ولی با نظر احساسی بدجوری برخورد میکنم این حرفایی که شما میزنی درست ایرادات بازی هست ولی توی mw2 ایرادات از این هم بیشتر بود ولی کی اومد و اینطوری گفت میخوام بدونم اگه iw این بازی رو میساخت بازم این حرفارو میزدین یا اینکه چشماتون رو میبستین و میگفتین شاهکاره قرنه؟ از بازی ایراد گرفتن مشکلی نیست شما هم نکات مثبت رو گفتین و هم منفی و من مشکلی با شما ندارم پست من در پاسخ به کسای دیگه بو نه شما این نکات منفی هم که تو بازی وجود داشت اکثرا تو نسخه قبلی هم بود در کل هرکی هرجو دوست داره نظر میتونه بده ولی با دلیل و منطق شما منطقی درباره بازی نظر دادی منم منطقی جواب دادم این هم کلام اخر تمام cod ها تا همین نسخه اخر شاهکار بودن ولی دارای نکات منفی زیادی نیز بوده اند اما این نکات ذره ای از جذابیت اونها رو کم نمیکنه.من هم بازی رو تازه دیشب گرفتم.....
من یکی رو که حسابی نا امید کرد
گرافیک بازی خوبه ولی یه سری مشکلاتی داره که نمیذاره آدم از بازی لذت ببره
اول از همه محیط ها بزرگتر و حسابی شلوغتر شده
جناب آقای ابر قهرمان بی زبون،زبون باز کرده
توی بعضی از صحنه ها،مخصوصا مراحل سوم یا چهارم(یادم نیست) حسابی انفجار و آتش بازی داره که واقعا طبیعی و زیباست
حرکتای جالب و باحالی هم توی بازی هست
مخصوصا موقع فرار از زندان{زندان بود،معدن بود،چی بود}
اما بازی بزرگترین مشکل cod 4 رو داره که واقعا عجیبه!!!! شاید هم عمدی بوده
تا حالا مولتی و spec ops و کمپین cod6 رو رفتمماشالله دشمنها تموم نمیشن
اگه بخوای بری جلو نمیتونی همه رو بکشی بعد بری جلو{البته یه جورایی حسن محسوب میشه}باید چند نفر رو بکشی بعد بری جلو
اما وقتی به جایی برسی که تا میخوای بری جلو چند نفر میان و میکشنت و این روال تا ابد ادامه داره میره رو مخ آدم
چکپوینتها هم که قربونش برم شده مثل بد کمپانی 2 {البته دیگه انقدر هم چرت نیست ولی شعور چکپوینت دادن نداره}من حدود 3 ساعت یه جا همینطوری گیر کردم(روی بالاترین درجه سختی)(فکر نکنید آرکید بازم،نه دیگه از لجند هیلو ریچ که سخت تر نیست هر چند خداییش اون هم سخت جالب بود نه سخت اعصاب خرد کن)
هم تیمی ها بیشعور.....دشمنها بیشعور....ما هم گیر کردیم بین این احمق ها
دشمن از بغل هم تیمیم رد میشه میاد سمت من....بعد اون احمق داره نا کجا آباد رو نشونه میگیره....
بازی انگار طوری طراحی شده که همه میخوان فقط منو بکشن.....حتی اگه بین هزار تا هم تیمی هم باشم
توی هر مرحله هم که نهایتا سه،چهار نوع تفنگ داره انگار
مد زامبیش هم بدک نیست ولی اصلا معلوم نیست چی به چیه و کی و کجا تموم میشه
مد مولتیش هم که اصلا تنظیمات نداره.....اصلا{اسپلیت اسکرین البته}.....شاید هم من ندیدم(مگه میشه)
همه اسلحه ها هم توی مولتیش از اول آزاده....هیچی دیگه الان هیچ فرقی بین من و داداشم که یک چهارم من هم نمیتونه پیشرفت کنه وجود نداره....پس من روی چه حسابی و با چه انگیزه ای این مد رو بازی کنم؟
وقتی بازی رو یه ساعت بازی کردم گفتم شاید این نسخه بتا بوده که انقدر مشکل داشته!!!!
در کل به جز حرکات جدیدش هیچ چیزیش در حد 6 هم نیست
spec ops نسخه قبلی رو 67 تا ستارشو گرفته بودم و هر شب 4 تا مرحلشو روی سخت ترین حالت واسه سرگرمی میرم و کلی تو کف همچین چیزی توی این نسخه بودم که تبدیل شده به زامبی کشی با جان اف کندی و کریستف کلمب و چندتا چلمن دیگه
از این به بعد هم باید دوباره همینها رو بازی کنم
خداییش بازی خوبی نبوده تا حالا (کلی میگم}
=======
دوست عزیز با اینکه شما این حرف رو به من نزدید ولی خیلی ناراحت شدم
شما هم یکم ادب داشته باشین بد نیست به خدا
ببخشید اگه بازی ایراد داشت نمیگیم بد بود میایم میگیم خوبه چون گویا شما دوستش دارید
از دید من و این دوستمون خوب نیست ولی از دید شما چرا
ولی قرار نیست به نظر هم بی احترامی کنیم(شما که نظر همه کسایی رو که با بازی حال نکردن بردید زیر سوال...متن قرمز)
ما 80 تومن ندادیدم که دلمون بسوزه(شما که انقدر دل رحمی ارجینال گرفتی دیگه!!!)
نه ما پول زیادی دادیم نه شما رئیس اکتیویژن هستید که بهتون بر میخوره
شما میتونی ما رو قانع کنی ولی حق نداری نظر ما ها رو زیر سوال ببری
منظورم بین مدرن ها بودن!وگرنه شاهکار که نسخه ی دو هست.بهترین سریه COD ؟ باشه بهش میگم !