در کل با اینکه به نظظرم هیچکس مثل IW کال نمی سازه,ولی این بهترین سری COD بوده.
اگر این بازی هم IW ساخته بود با همین مشخصات باز بد بود یا میشد شاهکار قرن؟!بهترین سریه COD ؟ باشه بهش میگم !
در اینکه بهترین سری COD تا الان Call Of Duty 2 بوده که هیچ شکی نیست!
ولی خوب کلاً هر COD برای خودش بازیه بسیار قشنگیه!
البته اين حرف قطعي نيست. COD4 از بهترين ها بود. نسبت به سال ٢٠٠٧ يك بازي بينظير و كامل بود !در اینکه بهترین سری COD تا الان Call Of Duty 2 بوده که هیچ شکی نیست!
ولی خوب کلاً هر COD برای خودش بازیه بسیار قشنگیه!
خودتون خودتون رو نقض کردید که.من نمی فهمم یعنی واقعا داستانش به نظرتون از MW بدتر بود؟داستانش خیلی خوبه.چرا می گید درکش یکمی سخته,بگید درکش برای من سخته.چون داستان همچین پیچیده اش هم نداره.ولی از MW بهتره.گرافیک به نظرم خیلی سرزنده تر از قبل شده,در کل با اینکه به نظظرم هیچکس مثل IW کال نمی سازه,ولی این بهترین سری COD بوده.
دوست عزیز با اینکه شما این حرف رو به من نزدید ولی خیلی ناراحت شدم لطفا ادب رو رعایت کنید اینجا فروم هست جای بحث کردن نه اسپم کردن با این حرفا رسما دیگه داره حالم از این همه نظر های بی ربط و بیخود به هم میخوره اقایون فقط میخوان بازی یک ایرادی داشته باشه بریزن بازی رو بکوبن و بگن MW2 بهتره بس کنید دیگه بابا به خدا MW2 هم خیلی ایراد داشت ولی چون همه ماشاالله فن IW هستن پارسال هرکی میومد توی فروم یک ایراد از بازی میگرفت همه میریختن سرش بدبختو از نظر دادن منع میکردن تا اونجایی که من یادمه COD هیچ وقت پسرفت نکرده همیشه پیشرفت داشته که توی BO هم همینطور بود اگه ناراحتید بازی نکنید برید همون MW2 رو بازی کنید هچین دوستان میان نظر میدن که انگار 80 تومن پول بازی دادن بازی رو که زودتر از موعد بازی کردین 77 هزار تومن هم که کمتر دادین تلبکارم هستینبهترین سریه COD ؟ باشه بهش میگم !