Call Of Duty : Black OPS | PS3

همچین میگید چه خبره فلانه انگاری من دارم 100 تومن میفروشم:))(یارو گفت)
به هر حال هرکی با هر قیمتی خرید بگه چون دیگه صبر نداریم:(

بله قیمت بازی 90 تومن هست چون الان زنگ زدم به یکی از این فروشگاه ها گفت تموم کردم فردا میارم قیمتشم 90 تومن هست
به نظر من وایسید که ارزون بشه ، همچنین آش دهن سوزی هم نیست که براش 90 تومن پول بدیم

رو ايكس باكس بخش مولتي پلير آفلاينشو بازي كردم (اسپليت اسكرين)

به نظرم خوب بود ، يه مشكلي كه باز به نظر من تو مدر وار فير 2 داشت اين بود كه يكم تار به نظر ميرسيد (منظورم رو نميدونم چطور بگم ، مثلا دشمنو به سختي ميشد ديد ... يه جورايي با پس زمينه يكي ميشد )‌ . ولي تو اين پشه هم تكون بخوره ميبينش .

در كل بازي خوبيه ، اونم فقط براي مولتي پليرش ...

برا قيمتم وايسيد بياد تا 60 تومن ، خيلي گرون فروشي ميكنن اين مغازه دارا !!!!

رو ايكس باكس بخش مولتي پلير آفلاينشو بازي كردم (اسپليت اسكرين)

به نظرم خوب بود ، يه مشكلي كه باز به نظر من تو مدر وار فير 2 داشت اين بود كه يكم تار به نظر ميرسيد (منظورم رو نميدونم چطور بگم ، مثلا دشمنو به سختي ميشد ديد ... يه جورايي با پس زمينه يكي ميشد )‌ . ولي تو اين پشه هم تكون بخوره ميبينش .

در كل بازي خوبيه ، اونم فقط براي مولتي پليرش ...

برا قيمتم وايسيد بياد تا 60 تومن ، خيلي گرون فروشي ميكنن اين مغازه دارا !!!!
بزرگترین مشکلش تو Split Screen اینه که همه چیزا Unlocke :(
آدم هیچ هدفی نداره تو multy Offline

بزرگترین مشکلش تو Split Screen اینه که همه چیزا Unlocke :(
آدم هیچ هدفی نداره تو multy Offline

آخه اسپليت اسكرين برا آمار و نشون دادن اينكه كي بيشتر بازي كرده نيست

يه بار ميبيني يه مهمون داري ادعاش ميشه ، كل كل ميكنيد بعد ميگي بيا اسپليت اسكرين با هم بازي كنيم كه ببينيم كي بهتر بلده ، اتفاقا باز باشه همه چيزاش برا اينت شرايط خيلي بهتره:d

سلام دوستان من و دوتا از دوستام 105 خریداریم فقط لطف کنید شماره تلفنی که باحاش تماس گرفتین و 3 تا داشت رو برای من پ خ کنیدفقط یکم سریعتر که از دستش ندیم خیلی ممنون :">>:d<]

اقا واقعا 100 به بالا دیگه خیلی خیلی زیاده(90 و دورواطرافش هم زیاده اما دگه عادت کردیم)
پ.ن: شماره جایی که 100 به بالا میده به منم pm کنید plz زنگ بزنم 2 3 تا نا سزا بگم خالی شم;)
-----------------
دوستان مثل mw2 تفاوتی تو نسخه های بازی هست؟؟ ( ps3 xbox)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or