Call Of Duty : Black OPS | PS3

نسخه ی اور جینال دیگه؟؟ از کجا پرسیدی؟؟
بله نسخه ارجینال...

در مورد دوست عزیز که صفحه قبل نوشتن هم:

خوب بله اینم نظره دیگه:دی
ولی من با شما موافق نیستم چون
اول اینکه با mw2 تفاوت های زیادی داره:دی
دوم هم شما اینجوری نگا نکن خیلی ها هستن که همون روز اول سریع بازی رو میخرن...
80 تومن؟؟ چیزی نیست!!:دی

یک خبر توپ توپ
یکی از دوستان رفته دبی بازی رو بخره بازی 90000 تومان اونم به خاطر روزهای اوله
گفتش که همه فروشنده های ایرانی اومدن (توپخونه)
انشا الله فردا میان تهران و بازی میگیریم
این دوست ما پنج تا از این بازی گرفته
36.gif

بله نسخه ارجینال...

در مورد دوست عزیز که صفحه قبل نوشتن هم:

خوب بله اینم نظره دیگه:دی
ولی من با شما موافق نیستم چون
اول اینکه با mw2 تفاوت های زیادی داره:دی
دوم هم شما اینجوری نگا نکن خیلی ها هستن که همون روز اول سریع بازی رو میخرن...
80 تومن؟؟ چیزی نیست!!:دی

80 تومن چیزی نیست ولی در صورتی که شما mw2 رو دارید به نظر 80 تومن 90 تومن پول black بدید زیاد عاقلانه نیست برید یه بازی دیگه بگیرید
البته این نظر من هستش ;)

راستش دلیل اینکه من ازش بد اومد این بود که یه مرحله داره که شما زیر آبی باید بری و یه قایق چوبی که 2 تا آدم بده ( :d ) توش هست رو بکشی وقتی از پشت گردنش رو با چاقو میزنی خونش خیلی داغون طراحی شده بود
تو همون مرحله یه جا میرفتی تویه یه تونل زیر زمینی که یه دستت چراغ قوه هست یه دستت هم کلت هر کی رو اون تو بکشی دستش کنده می شد خیل داغون بود
میزدی تو پاش دستش کنده می شد می زدنی تو کلش دستش کنده می شد

امیدوارم تو نسخه PS3 اینجوری نباشه !!!!

80 تومن چیزی نیست ولی در صورتی که شما mw2 رو دارید به نظر 80 تومن 90 تومن پول black بدید زیاد عاقلانه نیست برید یه بازی دیگه بگیرید
البته این نظر من هستش ;)

راستش دلیل اینکه من ازش بد اومد این بود که یه مرحله داره که شما زیر آبی باید بری و یه قایق چوبی که 2 تا آدم بده ( :d ) توش هست رو بکشی وقتی از پشت گردنش رو با چاقو میزنی خونش خیلی داغون طراحی شده بود
تو همون مرحله یه جا میرفتی تویه یه تونل زیر زمینی که یه دستت چراغ قوه هست یه دستت هم کلت هر کی رو اون تو بکشی دستش کنده می شد خیل داغون بود
میزدی تو پاش دستش کنده می شد می زدنی تو کلش دستش کنده می شد

امیدوارم تو نسخه PS3 اینجوری نباشه !!!!

سهند جان یعنی به نظرت این بخش های جدید بازی مثل کنترل هلکوپتر و اسلحه های جدید مثلل همون بمب اندازه همش کشکه دیگه..؟!:d

چطور میگی بازی نسبت به mw2 هیچ تغییری نداشته.؟

سهند جان یعنی به نظرت این بخش های جدید بازی مثل کنترل هلکوپتر و اسلحه های جدید مثلل همون بمب اندازه همش کشکه دیگه..؟!:d

من این شماره رو بازی نکردم ولی شماره ۲ش با ۱ به نظر بنده هم فرقی نداشت ...
من ۲ تا نسخه قبلی رو روی PS3 خریدم (با اینکه ۳۶۰ دارم !) ! ولی این شماره رو روی ۳۶۰ کپی میگیرم ... دلیلش هم این هست که واقعا اون تغییری که فکرش رو میکردم رو نداشت !
البته نظر من هم شخصی هست شاید از دید یک نفر دیگه اینطور نباشه ولی من که بازی کردم و باید لذت میبردم... احساس کردم خسته کننده هست. ولی شماره ۱ش فوق العاده بود !!!!!

امیدوارم شماره ۳ش خوب باشه ... اگه خوب بود نسخه PS3 رو میخرم !

کنترل هلیکوپتر و هواپیما و ..... که تو mw2 بخش آنلاینش بود

اسلحه های جدید هم به نظر اکثرشون تو mw2 تو بودن ولی ظاهرشون عوض شده بود ( شاید من اشتباه میکنم آخه3 روز بیشتر بازی دستم نبود و فقط offline بازی کردم ) مثل ak47

بمب اندازه هم منظورت همونیه که سمت چپش یه درجه بندی داره ؟

خلاصه : به نظر من کشکه :d
البته این نظر من و هر کسی نظر خودش و داره
مگه اینکه بازی در زمینه آنلاینش خیلی پیشرفت کرده باشه
من آنلاینش رو فقط در حد 2 3 تا فیلم در سایت ها تجربه کردم !!

فکر نکنم وقتی بیاد تو تهران کمتر از 80 بفروشن پارسال واسه mw2 یادمه قیمتایه فضایی میدادن تو توپخونه البته فکر کنم هم زمان شدنش با بن ویو سال پیش وهجوم واسه خریده نسخه ps3 باعث شده بود فروشندها یه حالی به ما جماعته گیمر بدن;) بنظر من بیشتر از 65 یا 70 ارزش نداره نه دیگه 80 90 تومان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or