Call Of Duty : Black OPS | PS3

سلام دوستان من 4 -3 روز پیش Medal Of Honor رو گرفتم فقط برای آنلاین بازی کردن و الان هم میخوام برم Call Of Duty رو بگیرم بنظر شما اینکار عاقلانه هست یا نه لطفا راهنمایی کنید و یه توزیح هم در باره قسمت انلاین بازی بدین ;;)

سلام دوستان من 4 -3 روز پیش Medal Of Honor رو گرفتم فقط برای آنلاین بازی کردن و الان هم میخوام برم Call Of Duty رو بگیرم بنظر شما اینکار عاقلانه هست یا نه لطفا راهنمایی کنید و یه توزیح هم در باره قسمت انلاین بازی بدین ;;)
شك نكن اگه تونستي مدال رو اب كن برو Call Of Duty بگير چون فكر كنم بهترين اول شخص ساخته شده تا كنون باشه انلاينش كه حرف نداره .تا دلت بخواد نواوري هاي جديد تو بازي هست كه نظير نداره . مطلع نكن هر چه زودتر بگيرش حالشو ببر

شك نكن اگه تونستي مدال رو اب كن برو Call Of Duty بگير چون فكر كنم بهترين اول شخص ساخته شده تا كنون باشه انلاينش كه حرف نداره .تا دلت بخواد نواوري هاي جديد تو بازي هست كه نظير نداره . مطلع نكن هر چه زودتر بگيرش حالشو ببر

دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییتون حتما میرم بازیرو میگیرم بنظر شما اگر مدال رو هم نگه دارم بهتر نیست >:d<

دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییتون حتما میرم بازیرو میگیرم بنظر شما اگر مدال رو هم نگه دارم بهتر نیست >:d<
چرا اون هم بازي قشنگي هست ولي هيچ چيزيCall Of Duty نميشه.به نظر من مدال هم نگر داري بد نيست چون شايد حوس كردي بازي كني.

دوستان دقت کنید که این جا محلی برای صحبت در مورد بازی ها هست نه نوشتن قیمت های شایعه شده و از این قبیل موضوع ها. هر وقت مغازه ای آورد اینجا با قیمت و بدون ذکر نام مغازه اعلام کنید و قبل از اون صحبتی از قیمت نکنید. ممنون

من پرسیدم گفتن فردا پسفردا(یعنی 1شنبه 2شنبه )
گفتم اومد چقدر میدی گفت 100تومن روز اول:((
اقايون چرا قيمت پرت ميديد الان يكي از اين بازريها اين تايپو ببينه ميگه ملت براي 100 تومان راضي هستن پس گران ميفروشن .. تازه من مطمئن هستم ديگه بالاي 85 نيست چون دوست من وارد كنده است براي هفته بد قيمت هم افت ميكنه پس زياد عجله نكنيد تا با بهترين قيمت بهترين بازي اول شخص را بخريد.با تشكر از همه اعضاي بازي سنتر:x

یکی از دوستای من که خارجه بازیو تهیه کرده ولی زیاد بازی نمیکنه ازش پرسیدم گفت مثل mw2 هستش!
گفت تفنگاش یکم قدیمیه و صدای تفنگها هم یه ذره الکیه(نقل قول بود)
50 تا درجه داره با 15 تا پرستیج
البته این هایی که گفتم مربوط به بخش online بازیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or