میشه بگی ازکجا خریدی چون هنوزم هر جا زنگ میزنیم میگن نیاوردیم
از کویت
میشه بگی ازکجا خریدی چون هنوزم هر جا زنگ میزنیم میگن نیاوردیم
از کویت
شك نكن اگه تونستي مدال رو اب كن برو Call Of Duty بگير چون فكر كنم بهترين اول شخص ساخته شده تا كنون باشه انلاينش كه حرف نداره .تا دلت بخواد نواوري هاي جديد تو بازي هست كه نظير نداره . مطلع نكن هر چه زودتر بگيرش حالشو ببرسلام دوستان من 4 -3 روز پیش Medal Of Honor رو گرفتم فقط برای آنلاین بازی کردن و الان هم میخوام برم Call Of Duty رو بگیرم بنظر شما اینکار عاقلانه هست یا نه لطفا راهنمایی کنید و یه توزیح هم در باره قسمت انلاین بازی بدین
شك نكن اگه تونستي مدال رو اب كن برو Call Of Duty بگير چون فكر كنم بهترين اول شخص ساخته شده تا كنون باشه انلاينش كه حرف نداره .تا دلت بخواد نواوري هاي جديد تو بازي هست كه نظير نداره . مطلع نكن هر چه زودتر بگيرش حالشو ببر
من پرسیدم گفتن فردا پسفردا(یعنی 1شنبه 2شنبه )بچه ها کسی نمیدونه اومده یا نه؟شایعه شده توپخونه 2و3 تا مغازه آوردن
من پرسیدم گفتن فردا پسفردا(یعنی 1شنبه 2شنبه )
گفتم اومد چقدر میدی گفت 100تومن روز اول
چرا اون هم بازي قشنگي هست ولي هيچ چيزيCall Of Duty نميشه.به نظر من مدال هم نگر داري بد نيست چون شايد حوس كردي بازي كني.دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییتون حتما میرم بازیرو میگیرم بنظر شما اگر مدال رو هم نگه دارم بهتر نیست >:d<
من پرسیدم گفتن فردا پسفردا(یعنی 1شنبه 2شنبه )
اقايون چرا قيمت پرت ميديد الان يكي از اين بازريها اين تايپو ببينه ميگه ملت براي 100 تومان راضي هستن پس گران ميفروشن .. تازه من مطمئن هستم ديگه بالاي 85 نيست چون دوست من وارد كنده است براي هفته بد قيمت هم افت ميكنه پس زياد عجله نكنيد تا با بهترين قيمت بهترين بازي اول شخص را بخريد.با تشكر از همه اعضاي بازي سنترمن پرسیدم گفتن فردا پسفردا(یعنی 1شنبه 2شنبه )