Call Of Duty : Black OPS | PS3

سلام دوستان هرکس بازیرو برای فروش داشته باشه من خریدارم قیمتش هم مهم نیست هر چقدر که باشه فقط پلمپ باشه #:-s
عزیز من,نخر!!!!!!!!!!
یعنی چی میخوای 105 تومن بخری؟؟؟همین مغازه ای که داره میده 105 قبلا وقتی بازی جدید میومد میداد 68!!دیدن امثال شما برا روزای اول بازیارو به قیمت فضایی میخرن که این قیمتارو گذاشتن دیگه!نخرین بزارین این فروشنده ها بفهمن که با ... طرف نیستن!

سلام دوستان هرکس بازیرو برای فروش داشته باشه من خریدارم قیمتش هم مهم نیست هر چقدر که باشه فقط پلمپ باشه #:-s
سلام..
به نظر من هم شما اشتباه داری میکنی دوست من و خرید به این قیمت باعث میشه که فروشنده ها به این کار ادامه بدن و دودش توی چشم همه بره..

دوستان توروخدا نخرین از این فروشنده های بی انصاف و سودجو!
فروشگاه نیما GOW3 رو روز اول 68 تومن میفروخت!! فاکتورش هم موجوده که خریدم!!!
چه خبره آخه 110 تومن واسه یه بازی؟؟؟
نخرین اجازه بدین متعادل کنن قیمت رو
همونطور که ناظم ها هم گفتن بحث قیمت رو ادامه ندیم بهتره
التبه من عذر میخوام چون مجبور شدم گفتم اینارو

تورو خدا نخرين الانم كه بازار كپي داغ شده بعد يه مدت صد در صد مجبور ميشن قيمت بازي اصلي رو كلي كم بكنن حتي به نظر من اين فروشنده هايي كه قيمت بالا ميگيرين براي ريختن بازي رو هارد رو هم تحريم كنين تا ادب بشن

ببخشيد ولي شما عزيزان متوجه نشديد كه اين آقاي reza-ps3 مصرف كننده نيست !؟
ايشان خودشان ميخواهند به كس ديگري بفروشند

امروز از يكي از فروشنده هاي شمال تهران خودم شنيدم كه COD را به كسي پيش فروش كرده 210 هزار تومان ( واسه مطمئن شدن شما به حروف هم مينويسم : دويست و ده هزار تومان )
طرف هم پول را اول داده و اين آقاي فروشنده امروز به هر دري داشت ميزد كه يك نسخه از بازي را بخرد

كساني كه منتظر قيمت خوب براي بازي هستند تا 4 شنبه عصر صبر كنند ، انشالله قيمت ها مي آيد پائين

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Meysam
دوستان توروخدا نخرین از این فروشنده های بی انصاف و سودجو!
فروشگاه نیما GOW3 رو روز اول 68 تومن میفروخت!! فاکتورش هم موجوده که خریدم!!!
چه خبره آخه 110 تومن واسه یه بازی؟؟؟
نخرین اجازه بدین متعادل کنن قیمت رو
همونطور که ناظم ها هم گفتن بحث قیمت رو ادامه ندیم بهتره
التبه من عذر میخوام چون مجبور شدم گفتم اینارو
بابا68تومن که خیلی خوبه.به من 90 دادن.تازه با کلی منت)xفکر کنم وست بود)x

بابا68تومن که خیلی خوبه.به من 90 دادن.تازه با کلی منت)xفکر کنم وست بود)x

به به ، بحث قیمت GOW III هم که راه افتاد .:دی تورو خدا ول کنید این حرفا رو .
چند نفر بهتون گفتن نگیرید بهتر ِ دیگه خودتون میدونید ... !

دوستانی که بازیو گرفتن ، مولتی پلیر بازی چطور بود ؟

به جونه شما تا 45 نشه نمی خرم روی ایکس باکس بازیش کردم هیچ عجله ای هم ندارم اخه کیل زون 2 موقعی که اومد 2 روز از ریلیزش رفته بود من گرفتم 50 اون که کیل زون بود این خوب جای خود دارد

ببخشيد ولي شما عزيزان متوجه نشديد كه اين آقاي reza-ps3 مصرف كننده نيست !؟
ايشان خودشان ميخواهند به كس ديگري بفروشند

امروز از يكي از فروشنده هاي شمال تهران خودم شنيدم كه COD را به كسي پيش فروش كرده 210 هزار تومان ( واسه مطمئن شدن شما به حروف هم مينويسم : دويست و ده هزار تومان )
طرف هم پول را اول داده و اين آقاي فروشنده امروز به هر دري داشت ميزد كه يك نسخه از بازي را بخرد

كساني كه منتظر قيمت خوب براي بازي هستند تا 4 شنبه عصر صبر كنند ، انشالله قيمت ها مي آيد پائين

نه دوست عزیز در این یک مورد اشتباه کردید من خودم مصرف کنندام و هیچ احتیاجیهم به کل پول بازی ندارم چه برسه به سود حاصل از فروش بازی و در اخر خدمت شما بزرگوار عرض کنم که شغل بنده هیچ ارتباطی به بازی و کنسول بازی نداره ( عمده فروش رینگ و لاستیک هستم ) :)) من حتی وقتشو ندارم بازیهای قدیمیه خودمو بفروشم و یا تعویض کنم چه برسه به فروشندگی بازی باور کنید بازیروهم تلفنی میخرم با پیک :d راستی اگر شماره تلفن و یا ادرس این فروشنده شمال شهرو برای من پ خ کنید خیلی خیلی ممنون میشم منم خریدارم
یه سر به این تاپیک بزن مال دو روز پیشه !
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=35469

آخرین ویرایش:
این شماره رو بگیرید(امروز آورد)
بگید BO چنده ؟
ولی قبلش یه آمبولانسی چیزی خبر کنید تا سری ببرتتون بیمارستان:d
مرتیکه خوشحال میگه قابلی نداره 100 تومن)x:((
33992632

• Like
Reactions: ™Meysam

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن