Call Of Duty : Black OPS | PS3

احتمالا مردن اگه نه خدا خودش کشتششون :دی
چرا اشتباه راهنمایی می کنی عزیز؟اون سری MW بود که اینفیتی می ساخت..یکی درمیون بازی های cod را اینفینیتی و تری آرک می سازن و داستان هاشون جداست که این هم ماله تری ارک هست.البته ظهرا سه شرکت شدند و یک شرکت هم قرار یه cod اکشن ادونچر بسازه برای سال بعد یا دو سال بعد و اینفیتی هم داره mw3 را می سازه البته خیلی ها از اینفینیتی رفتند و تقریبا نصف شده...

این قسمت بازی برام خیلی جالبه!
بعضی بخش‌های بازی در تاریکی محض رخ می‌دهد، قدرت گرافیکی و نورپردازی پویای تری‌آرک اینجا به نمایش گذاشته می‌شود؛ جایی که یک چراغ قوه در دست دارید و باید با یک اسلحه کمری آرام مثل سایه و سریع مثل گلوله و کشنده مثل کرگدن از میان دشمنان راهتان را باز کنید،‌ تنش در این بخش از بازی بسیار زیاد است، همانطور که دشمن شما را نمی‌بیند؛ شما نیز دشمن را نمی‌بینید؛‌ خصوصا این‌که ناگهان یک درگیری رخ می‌دهد و جریان بازی را کاملا عوض می‌کند.

دوستان نسخه ی ps3 همزمان با انتشار بازی عرضه میشه یا سریع تر هم ممکنه بازی بیاد؟؟ در ضمن سایتی برای سفارش بازی با قیمت عادلانه وجود داره که بشه بازی رو اونجا سفارش داد؟؟

امروز تو نت خوندم بازی قابلیت این رو داره که ریجن مالتی پلیر رو خودمون انتخاب کنیم پس دیگه مشکلی برای خرید ریجن های مختلف برا مالتی زدن نیست

امروز تو نت خوندم بازی قابلیت این رو داره که ریجن مالتی پلیر رو خودمون انتخاب کنیم پس دیگه مشکلی برای خرید ریجن های مختلف برا مالتی زدن نیست
منظورتون اینه که dlc های بازی نیازی به همخوانی با رجین بازی ندارند؟؟
میشه منبع رو بگذارید؟؟

سلام
خب دیگه اینجوری بوش میاد و از جاهای مختلف پرسیدم قرار بود چهار شنبه بیاد که نشد...
ولی شنبه صبح بازی در دسترس است:دی
دوستان آماده بشید:دی
موفق باشید

• Like
Reactions: HAMED SEV
من امرزو رفتم تو ایکس باکسش رو بازی کردم
اصلا چیر متفاوتی نبود نسبت به mw2
همه چیش مثل اونه تنها تفاوتش مراحلش هست :d
اگر mw2 دارید به نظر من خریدنش اصلا کار درستی نیست مخصوصا اگر برای آنلاین می خرید !!
این نظر من بود
چون الان حداقل دیگه باید 80 تومن تموم شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or