آخرین ویرایش:
داداش واسه گیم پس اومده پریلود ؟ میتونی بگی کدوم رو دانلود کنم خیلی درهمه اصلا متوجه نمیشمامروز کله ی صبح جفت پک های کمپین پری لودشون شروع شد.میتونی بری دانلودشون کنی.
فردا هم اپدیت COD HQ میاد.تا اونجا هم که فهمیدم نسخه ps5 پک مولتی و زامبی نداره و جفتشون روی همین اپدیت cod hq دوشنبه نصب میشن در صورتی که نسخه ps4 پک جداگانه داره.
داداش من روی ps5 بازی میکنم.اطلاعی از گیم پس ندارم.داداش واسه گیم پس اومده پریلود ؟ میتونی بگی کدوم رو دانلود کنم خیلی درهمه اصلا متوجه نمیشم
نسخه بتل نت که بیش از یک هفته هست که پری لودش شروع شده.ولی برای گیم پس pc اره هنوز شروع نشدههنوز ک توی گیم پس پی سی خبر از پری لود نیست
سلام تو کدوم قسمت باید رفت برای دانلودشون؟امروز کله ی صبح جفت پک های کمپین پری لودشون شروع شد.میتونی بری دانلودشون کنی.
فردا هم اپدیت COD HQ میاد.تا اونجا هم که فهمیدم نسخه ps5 پک مولتی و زامبی نداره و جفتشون روی همین اپدیت cod hq دوشنبه نصب میشن در صورتی که نسخه ps4 پک جداگانه داره.
سلام.اگر دانلود اتوماتیک روشن کرده باشی که خودش میاره اگر نه پس روی آیکون cod hq بازی گزینه اپشن را بزن بعد گزینه کانتکت منجمنت بعدش ۲ تا پک داستانی بازی را میبینی بزن دانلود.سلام تو کدوم قسمت باید رفت برای دانلودشون؟
فقط گفتن طولانی تر از کلدوار هست.دوستان مشخص نشده کمپین بازی چند ساعت هس؟
سلام من درست متوجه نشدم یعنی الان قسمتی از دیتای mw3 و bo6 یکیه ؟| پیش دانلود آپدیت جدید COD برای کاربران PS5 با حجم 51GB دردسترس قرار گرفت.
این آپدیت ترکیبی از بخش مالتی پلیر + زامبی بلک اپس ۶ هست
View attachment 354159
PS5 : 51GB
Xbox : 125GB
Battlenet : 56GB
سلام.بله حتی فراتر از این حرف.سلام من درست متوجه نشدم یعنی الان قسمتی از دیتای mw3 و bo6 یکیه ؟
| پیش دانلود آپدیت جدید COD برای کاربران PS5 با حجم 51GB دردسترس قرار گرفت.
این آپدیت ترکیبی از بخش مالتی پلیر + زامبی بلک اپس ۶ هست
View attachment 354159
PS5 : 51GB
Xbox : 125GB
Battlenet : 56GB
اون 48 گیگ که دو روز پیش دانلود کردید اصلا فایل بلک اپس داخلش نبوده.این 51 گیگ امروز بلک اپس داخلش هست و حتمی باید دانلود کنید. شما این 51 گیگ را دانلود کنید خودش داخلش مولتی و زامبی داره و نصب میکنه.خود HQ من دو روز پیش دانلود کردم 48 گیگ بود الان به خاطر این آپدیت باید 51 گیگ دیگه بره برای دانلود یا نه ؟ 5 6 گیگه آپدیته خالیش ؟ این HQ خودش یک بازی مجزا هست لامصب با این حجم
الان من فقط کمپین bo6 و مولتی bo 6 رو بخوام دانلود کنم با این آپدیت چقدر حجم میبره ؟