Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
امروز کله ی صبح جفت پک های کمپین پری لودشون شروع شد.میتونی بری دانلودشون کنی.
فردا هم اپدیت COD HQ میاد.تا اونجا هم که فهمیدم نسخه ps5 پک مولتی و زامبی نداره و جفتشون روی همین اپدیت cod hq دوشنبه نصب میشن در صورتی که نسخه ps4 پک جداگانه داره.
داداش واسه گیم پس اومده پریلود ؟ میتونی بگی کدوم رو دانلود کنم خیلی درهمه اصلا متوجه نمیشم

داداش واسه گیم پس اومده پریلود ؟ میتونی بگی کدوم رو دانلود کنم خیلی درهمه اصلا متوجه نمیشم
داداش من روی ps5 بازی میکنم.اطلاعی از گیم پس ندارم.
شما COD HQ را که بیس هست کامل دانلود کن بعدم توی پک ها هرچی که تگ black ops6 دیدی بزار دانلود شه.دیگه کاری به بقیه پک ها نداشته باش.
در ضمن ممکنه پک ها توی اکس باکس در حد تاییدیه لایسنس ۱۰ مگی باشن و حجمشون را بخوان بندازن توی همون cod hq .واسه همینه میگم اطلاعی از xbox ندارم.
هنوز ک توی گیم پس پی سی خبر از پری لود نیست
نسخه بتل نت که بیش از یک هفته هست که پری لودش شروع شده.ولی برای گیم پس pc اره هنوز شروع نشده

🔴 | آیکون پرستیج های BO6

1729447838893.png

🔴 | داستان کمپین BO6 تنها دارای یک پایان خواهد بود.این تصمیم از آنجا گرفته شده که نسخه cod 2025 با اینکه بلک اپس است اما ادامه ای بر بلک اپس 6 نخواهد بود و دنباله استوری بلک اپس 2 در سال 2035 با نقش اصلی شخصیت David Mason در زمان جنگ های آینده خواهد بود

1729448093690.png

امروز کله ی صبح جفت پک های کمپین پری لودشون شروع شد.میتونی بری دانلودشون کنی.
فردا هم اپدیت COD HQ میاد.تا اونجا هم که فهمیدم نسخه ps5 پک مولتی و زامبی نداره و جفتشون روی همین اپدیت cod hq دوشنبه نصب میشن در صورتی که نسخه ps4 پک جداگانه داره.
سلام تو کدوم قسمت باید رفت برای دانلودشون؟

• Like
Reactions: ps34
سلام تو کدوم قسمت باید رفت برای دانلودشون؟
سلام.اگر دانلود اتوماتیک روشن کرده باشی که خودش میاره اگر نه پس روی آیکون cod hq بازی گزینه اپشن را بزن بعد گزینه کانتکت منجمنت بعدش ۲ تا پک داستانی بازی را میبینی بزن دانلود.
البته گفتی ظرفیتی گرفتی من تخصصی ندارم توی ظرفیتی ها.میخوای توی اکانتی که گرفتی ، بزار چند مگ خوده cod hq دانلود شه بعد برو توی منجمنت پک ها رو بزار سر دانلود بعد برگرد توی اکانت خودت.

دوستان مشخص نشده کمپین بازی چند ساعت هس؟
فقط گفتن طولانی تر از کلدوار هست.
شما میانگین بین 7 تا 8 ساعت در نظر بگیر.ممکنه کمی بیشتر کمی کمتر شه

آخرین ویرایش:
🔄 | پیش دانلود آپدیت جدید COD برای کاربران PS5 با حجم 51GB دردسترس قرار گرفت.
این آپدیت ترکیبی از بخش مالتی پلیر + زامبی بلک اپس ۶ هست

View attachment 354159

PS5 : 51GB

Xbox : 125GB

Battlenet : 56GB
سلام من درست متوجه نشدم یعنی الان قسمتی از دیتای mw3 و bo6 یکیه ؟

• Like
سلام من درست متوجه نشدم یعنی الان قسمتی از دیتای mw3 و bo6 یکیه ؟
سلام.بله حتی فراتر از این حرف.
قسمتی از دیتای مدرن ۲ + مدرن ۳ + بلک اپس ۶ + وارزون.
همچنین اگر الان مدرن وارفر ۲ و ۳ و وارزونو نصب داری ، بعد از اینکه این اپدیت ۵۱ گیگ رو دانلود کردی ، ساعت 19:30 عصر امروز برای مدرن وارفرها و وارزون پک اپدیتی جدید میاد.برای وارزون حدود ۱۵ گیگ اپدیت. برای مدرن ۳ هم کانتکت پک ۲ و ۳ جدید میدن با حجم نامعلوم.برای مدرن ۲ هم پک مولتی جدید.
ولی اگر فقط بلک اپس ۶ میخوای بزنی همین اپدیت ۵۱ گیگی همراه با ۲ تا پک کمپین کفایت میکنه.
در کل این COD HQ یکی از بیخود ترین ایده های ممکن بود و حجم بازی را خیلی بالا برد.

حالا یچیز جالب بگم
من همه کالافارو ظرفیت 2 خریدم دیروز با اکانتی که مدرن 2 روش بوده رفتم داخل بازی که ببینم میشه مدرن 2 بازی کرد بعد زده بود که مدرن 2 نصب نیست
برگشتم رفتم تو اکانت خودم از cod hq رفتم توی مدرن 2 نصب بود =))
چیز عجیبیه این cod hq خودشونم نمیدونن چه غلطی کردن :D

• Smile
🔄 | پیش دانلود آپدیت جدید COD برای کاربران PS5 با حجم 51GB دردسترس قرار گرفت.
این آپدیت ترکیبی از بخش مالتی پلیر + زامبی بلک اپس ۶ هست

View attachment 354159

PS5 : 51GB

Xbox : 125GB

Battlenet : 56GB

خود HQ من دو روز پیش دانلود کردم 48 گیگ بود الان به خاطر این آپدیت باید 51 گیگ دیگه بره برای دانلود یا نه ؟ 5 6 گیگه آپدیته خالیش ؟ این HQ خودش یک بازی مجزا هست لامصب با این حجم #:-S
الان من فقط کمپین bo6 و مولتی bo 6 رو بخوام دانلود کنم با این آپدیت چقدر حجم میبره ؟

خود HQ من دو روز پیش دانلود کردم 48 گیگ بود الان به خاطر این آپدیت باید 51 گیگ دیگه بره برای دانلود یا نه ؟ 5 6 گیگه آپدیته خالیش ؟ این HQ خودش یک بازی مجزا هست لامصب با این حجم #:-S
الان من فقط کمپین bo6 و مولتی bo 6 رو بخوام دانلود کنم با این آپدیت چقدر حجم میبره ؟
اون 48 گیگ که دو روز پیش دانلود کردید اصلا فایل بلک اپس داخلش نبوده.این 51 گیگ‌ امروز بلک اپس داخلش هست و حتمی باید دانلود کنید. شما این 51 گیگ را دانلود کنید خودش داخلش مولتی و زامبی داره و نصب میکنه.
برای کمپین هم‌۲ تا پک هست. یکیش ۱۶ گیگ یکیش ۲۱ گیگ.جفت اون ها را باید دانلود کنید حتما. فایل هاشون توی قسمت منجمنت کانتکت هست اگر روی ایکون بازی کیک کنید میبینید

برای کسی مثل من که سال‌هاست CoD بازی نکرده، نحوه دانلود بازی از شکافتن هسته اتم هم پیچیده‌تره! :دی فقط می‌خوام بشینم ۷،۸ ساعت بخش کمپین رو بازی کنم، ولی قبلش باید ۵ ساعت تحلیل و بررسی کنم که چی رو دانلود کنم و چی رو نه!
احتمالاً بعد از دانلود هم تا بخوام کمپین رو تموم کنم، چند تا آپدیت چاق میاد که به لطف سیستم عجیب اکس باکس باید اون‌ها رو هم دانلود کنم، وگرنه اجازه ورود به بازی رو نمی‌ده. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or