Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
سطح دغدغه بچه جیمز:
1000073803.jpg
Ez money دیگه بهتر از این وجود نداره برای اکتی.
حالا این که هیچی، ولی امیدوارم امسال دیگه اوپراتور جان ویک رو داشته باشیم.

• Like
Reactions: ps34
سطح دغدغه بچه جیمز:
View attachment 353267
Ez money دیگه بهتر از این وجود نداره برای اکتی.
حالا این که هیچی، ولی امیدوارم امسال دیگه اوپراتور جان ویک رو داشته باشیم.
1000009634.jpg
همون بره کالاف بازی کنه موفق تر میشه :))

یه سوال نوب طور دارم :D
الان رو گیم پس کامپیوتر زده میتونی pre-install کنی ولی روش که میزنم این گزینه ها هست.من mw3 رو خب بازی کردم.الان چی رو باید نصب کنم؟چیزی در مورد black ops 6 نیست(فقط یه add-on زیرش هست که 10 مگه تقریبا)
Screenshot 2024-10-14 083054.png

یه سوال نوب طور دارم :D
الان رو گیم پس کامپیوتر زده میتونی pre-install کنی ولی روش که میزنم این گزینه ها هست.من mw3 رو خب بازی کردم.الان چی رو باید نصب کنم؟چیزی در مورد black ops 6 نیست(فقط یه add-on زیرش هست که 10 مگه تقریبا)
View attachment 353348
فکر کنم هنوز دیتایی ازش منتشر نشده که بشه دانلود کرد

حجم پک های کمپین نسخه ps5 :

𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐢𝐠𝐧 𝐏𝐚𝐜𝐤 𝟏 : 16.443 GB
𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐢𝐠𝐧 𝐏𝐚𝐜𝐤 𝟐 : 20.998 GB

( شروع دانلود یک شنبه ۲۹ مهر )

————————————
آپدیت 1.57 مخصوص COD HQ به دیتا بیس پلی استیشن با حجم نامعلوم اضافه شد ( اگر مثل نسخه pc بخواد باشه پس حجمش زیره 20 گیگ هست ) . زمان دانلود احتمال قریب به یقین چهارشنبه همین هفته همراه با مید سیزن مدرن وارفر 3 . همچنین این آپدیت با خودش اضافه میکنه MWIII: Shared Content Pack 2 and MWIII: Shared Content Pack 3 به ۲ عنوان قبلی .
اگر دیگه قصدی برای تجربه مدرن ۲ و ۳ ندارید بهتره از روی کنسولتون پک هاشو پاک کنید و بزارید فقط COD HQ خالی باقی بمونه وگرنه احتمالا حجم دانلود بسیار زیادی در انتظارتونه.همچنین بزودی cod hq به شکل تصویر زیر درمیاد:

IMG_5380.jpeg

————————————
مقایسه حجم کمپین ۳ عنوان اخیر COD در سه سال اخیر:

MW2 : 32.642 GB
MW3 : 43.135 GB
BO6 : 37.441 GB

آخرین ویرایش:
یه نکته که از بتا یادم رفت بگم بجز اینکه جزییات صداگذاری اسلحه ها واقعا عالی بود یه ویژگی جدید در صدا گذاری کیل استریک ها هنگامی که یارتون چه هلیکوپتر چه موشک خبر میکرد این بود که هنگام کیل گرفتن با اون کیل استریک با صدای خوده اپراتورش که انتخابش کرده بود بهتون هم تعداد کیل هاشو خبر میداد و هم موقعیت مکانیشو بهتون میگفت که کجا را داره میزنه و توی چه موقعیته.اگر هدست توی گوشتون باشه خیلی هیجان را میبره بالا و موقعیتم دستتون میاد.
در ادامه این کامنتم که دادم ، این ویدیو زیر رو از بازی سازنده ها دادن که داره توضیح میده خطوط صوتی اکنون منعکس می شوند و از راهروها، کوچه ها و موارد دیگر عبور می کنند تا واقعی تر به نظر برسند

x.com

پس در زمینه صوت تا الان شد صداگذاری بسیار واقع گرایانه سلاح ها ، انعکاس خطوط صوتی با توجه به مکان ، هنگام که یارهاتون از کیل استریک استفاده میکنن گزارش تعداد کیل و گزارش موقعیت مکان درگیری توسط صوت اپراتور هم تیمی ، صدای پا انمی از تمامی طرفین بطور پایه کد نویسی شده.

پریلود بازی ساعت 9am PT روز 21 اکتبر شروع میشه و میشه همه محتویات رو دانلود کرد. (Campaign, Multiplayer,Zombies)
لانچ بازی برای استور مایکروسافت: روز 24 اکتبر بین ساعت 4am PT و 11pm PT
برای استیم و بتل نت: روز 24 اکتبر ساعت 9pm PT
Bo6.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or