Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
پیش دانلود پک های کمپین و مولتی پلیر black ops 6 یکشنبه 29 مهر ماه شروع میشه.
پیش دانلود خوده COD HQ تاریخی ندادن ولی احتمال زیاد چهارشنبه 25 مهر همراه با میدسیزن مدرن وارفر ۳ شروع میشه.
همچنین حجم پک های کمپین و مولتی نسخه ps4 هم مشخص شده اما هنوز حجم نسخه نسل نهمی بازی نگفتن.اما چون تکسچرها به حالت استریمینگ قراره کار کنن حجم فکر کنم معقول باشه

𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐢𝐠𝐧 𝐏𝐚𝐜𝐤 𝟏 : 11.5GB
𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐢𝐠𝐧 𝐏𝐚𝐜𝐤 𝟐 : 15.9GB
𝐌𝐮𝐥𝐭𝐢𝐩𝐥𝐚𝐲𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐜𝐤 : 12.1GB

سلام و درود
دوستان من اشتباه کردم یا حجم وارزون کمتر شده (نسبت به چند سال قبل)
من رو ps5 انداختم دانلود
دو تا فایل
11 گیک وارزون + 40 و خورده ای گیگ کالاف دیوتی هست
قبلاً مگه 140و خورده ای نبود

سلام و درود
دوستان من اشتباه کردم یا حجم وارزون کمتر شده (نسبت به چند سال قبل)
من رو ps5 انداختم دانلود
دو تا فایل
11 گیک وارزون + 40 و خورده ای گیگ کالاف دیوتی هست
قبلاً مگه 140و خورده ای نبود
سیزن قبل حجم کلی رو کم کردن ولی عوضش تکسچر های کیفیت بالا رو حین بازی باید دانلود کنی که روزی حدود ۲۰۰ مگ دانلود میکنه

🟠 نصب بیلبورد های تبلیغی بازی در میدان تایمز نیویورک با شعار : حقیقت دروغ میگوید
( اشاره به جمله : سیاست آن چیزی نیست که میبینید و میشنوید ، بلکه سیاست آن چیزیست که نه میبینید و نه میدانید )

IMG_5377.jpeg

متأسفانه شوتر خوبی توی بازار نیست
البته همین بلک اپس ۶ هم شوتر خیلی خوبی نیست
یجورایی انتخاب بین بد و بدتره
ماهم که شوتر باز دیگه مجبوریم :D

از بخش کمپین بازی که خیالم راحته.فقط برو یکبار دیگه تریلر رونمایی سامر گیم را ببین مخصوصا اون تیکه آخرش که میپره توی هلیکوپتر که قشنگ هایپ شی.تریلر گیمزکامم عالی بود.
بخش زامبی هم که تخصصشون هست.
در مورد مولتی پلیر قطعا اون چیز فوق العاده که انتظار ازش میرفت که نیست اما اون استاندارد های مد نظر همیشگی بلک اپس درش رعایت شده بود.گان پلی ای سریع ، نصب اتچمنت ها بدون تاثیر منفی گذاشتن روی همه دیگه ، صداگذاری ای بسیار خوب ، انیمیشن های مرگ بسیار متنوع و باور پذیر بر اساس محل اصابت گلوله ، حالتی نیمه آرکید و…
همونجورم که گفتی شوتر دیگه ای هم نیست.خودم منتظر دلتا فورس هستم.یک ساله هر روز میگن امروز میاد فردا میاد ولی اصلا نمیاد اگرم بیاد ارلی اکسس برای pc هست.شاید فروردین برای کنسول بیاد اونم شاید.چاره ای نیست باید شوتر بازها با این بسازن.امیدوارم بزودی شاهد معرفی بتلفیلد باشیم.

دوستان بخش کمپین داستانی کاملا انلاینه؟ اگه اینجوری باشه باید تو سری اکس رو گیم پس بازی کنم. میخواستم ظرفیت یک رو ۵ بازی کنم به خاطر قابلیت adaptive trigger . اما مثل اینکه باید بیخیالش بشم. از اونجایی که فقط داستانی بازی میکنم ارزش نداره ظرفیت دو و ۳ رو بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or