Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
❌ | درست یک هفته پیش از لانچ BO6 بر روی Game Pass, ایکس باکس پلن 14 روزه Game Pass را از استور حذف کرد

IMG_5385.jpeg

🔴 | مودهای بخش مولتی پلیر در زمان لانچ BO6

Team Deathmatch (6v6)

Domination (6v6)

Search & Destroy (6v6)

Kill Confirmed (6v6)

Free-For-All (8)

Hardpoint (6v6)

Gunfight (2v2)

Headquarters (6v6)

Kill Order (6v6)

Control (6v6)

Face-Off Variants

Hardcore

IMG_5386.jpeg

🔴 | نگاهی به Firing Range در BO6

IMG_5387.jpeg

▶️ | حالت Theater Moder از زمان لانچ برای PS5, Xbox Series X|S و PC در دسترس خواهد بود.
به راحتی بین حالت اول شخص و سوم شخص سوییچ کنید و با کلیک بر روی یک دکمه گیم پلی خودتون رو رکورد کنید.
تمام فایل ها بطور خودکار پس از 7 روز از حافظه شما پاک خواهند شد

IMG_5388.jpeg

دوستان یه سوالی داشتم
من میخواستم این cod جدید رو امتحان کنم و حقیقتا چون ترای هارد نیستم و نمیخوام و نمیتونم زیاد بازی کنم نمیخوام ۷۰ دلار پاش پول بدم
ولی تا اونجایی که فهمیدم میشه اشتراک گیم پس خرید و بازیش کرد درسته؟
بعد مثلا اگه بخرم گیم پس رو این کالاف جدید یه مدت کوتاهی رو گیم پس میمونه و میره (دوره‌ای هستن بازیها) یا تا وقتی که گیم پس رو دارم میتونم بازیش کنم؟
و سوال اخر اینکه فقط قسمت کمپین رو میتونم بازی کنم یا دسترسی کامل میده بهم؟
ممنون

دوستان یه سوالی داشتم
من میخواستم این cod جدید رو امتحان کنم و حقیقتا چون ترای هارد نیستم و نمیخوام و نمیتونم زیاد بازی کنم نمیخوام ۷۰ دلار پاش پول بدم
بعد مثلا اگه بخرم گیم پس رو این کالاف جدید یه مدت کوتاهی رو گیم پس میمونه و میره (دوره‌ای هستن بازیها) یا تا وقتی که گیم پس رو دارم میتونم بازیش کنم؟
ممنون
سلام و درود
بله گیم پس بگیری میتونی بازی کنی
بازی چون مال خود مایکروسافت هست تا همیشه میمونه تو سرویس
و در آخر به بازی کامل دسترسی داری،. کمپین، مالتی، زامبی

دوستان یه سوالی داشتم
ممنون
سلام.
اگه با کامپیوتر بازی می کنید، باید اشتراک گیم پس رو روی حساب خودتون فعال کنید و دنبال نسخه های کامیپوتر که با قیمت کمتر فروخته میشه نباشید. چون اینجوری دسترسی به بازی های یوبیسافت و الکترونیک آرتز رو ندارید و نمیتونید بازی کنید.

• Like
Reactions: ps34
چقدر خوب میشه اگر چهار پنج سال دیگه که نسخه جدید بلک اپس میاد بخوان تاریخ این روزهای الان را روایت کنن همونجور که نسخه امسال (6) و بلک اپس های قبلی ( ۱ و ۲ و‌ ۵ ) واقعیت را به تصویر کشیدن و ماها تجربشون کردیم.
چقدرم موضوع دارن.شروعش میشه عملیات ۷ اکتبر که جریانات بخاطرش شروع شد بعد میشه سوء قصد به جان رییس جمهور سابق (و شاید آینده) آمریکا بعد میشه حملات زمینی به غزه سپس لبنان و… هرچند میدونم اتفاقات بزرگتری هم توی آینده نزدیک و در خاک کشور خودمون در راهه.کلا خیلی چیزها از ۷ اکتبر به بعد میشه دراورد که خوراک بلک اپس هست و اصلا ماهیت و DNA این بازی با این موضوعات شکل میگیره.
…………………………

🟠آپدیت اصلی COD HQ روز دوشنبه منتشر میشه و بازی را کاملا آماده لانچ BO6 میکنه.آیکون عوض میشه و همچنین UI هم بطور کامل تغییر میکنه که راحت بتونید سوییچ کنید.کلیپ کوتاهی از UI جدید:

View attachment 9068845381617821501.mp4

🟠 دولت کویت به صورت رسمی عرضه black ops 6 را در کشورش ممنوع اعلام کرد.
اکتیویژن طی بیانه ای اعلام کرد تمامی پیش خریدها در کویت لغو و مبالغ به حساب خریداران برگشت داده میشود.
همچنین در ادامه توضیح داده شد اکتیویژن با همکاری تری ارک تمام سعی خود را خواهند کرد تغیرات مد نظر کویت را اعمال و طی ماه های آینده نسخه مخصوص کویت را عرضه کنند.
دولت کویت هنوز از دلیل این تصمیم به اطلاع عموم نرسانده اما احتمال میرود طبق تریلرهای منتشر شده پیشین ، نمایش یورش هوایی جت ها و هلیکوپتر و حمله زمینی بسیار گسترده ارتش ایالات متحده به کویت در بخش کمپین و نمایش کشوری جنگ زده از دلایل آن باشد

IMG_5393.jpeg

IMG_5394.jpeg

اطلاعات لیک شده از CALL OF DUTY 2025

🔴 | بخش کمپین COD 2025 دنباله استوری BO2 در سال 2035 با نقش اصلی شخصیت David Mason خواهد بود.

🔴 | موارد لیک شده برای بخش مولتی پلیر cod 2025

- بازگشت مپ های کلاسیک سری Black Ops

- بازگشت مود Uplink

- دارای گان و Equipment های آینده نگرانه

- پیشرفت Omnimovement و بازگشت Wall Jumping

- این عنوان همانند MW3 برای BO6 عمل خواهد کرد

- سیستم پرک جدید با نام Networked Perks که در این سیستم عملکرد پرک ها برای کل اعضای تیم تاثیر خواهد داشت.

🧟‍♂️ | موارد لیک شده بخش زامبی cod 2025

- تمرکز اصلی بر روی مپ های Round Based و ارائه بزرگترین مپ Round Based کل فرانچایز COD

- عدم حضور مود Outbreak و مپ بزرگ همچون MWZ

- اضافه شدن مود 8 نفره

🟠 تری ارک اعلام کرد مدت زمان بخش کمپین طولانی تر از کلد وار خواهد بود حتی اگر بصورت اسپیدران ان را به پایان برسانید.

⛔️ | بخش Ranked هر دو مود مولتی پلیر و وارزون، از دسترس خارج شد.
بخش Ranked برای BO6 اواسط سیزن 1 دوباره دردسترس قرارخواهد گرفت.
همچنین با اتمام آخرین ایونت هفتگی، پرونده MW3 برای همیشه بسته شد.

🔴 | تعداد گان های زمان لانچ BO6

Assault Rifles (7)
SMGs (6)
Shotguns (2)
LMGs (3)
Marksman Rifles (4)
Sniper Rifles (3)

🔴 | لیست تمام گان های زمان لانچ BO6 و نحوه آنلاک آنها

IMG_5396.jpeg

🔴 | هر گان و اتچمنت دارای جزئیات دقیق خواهد بود

IMG_5397.jpeg

🔴 | نگاهی به Field Upgrades، Tacticals و Lethal ها در زمان لانچ

IMG_5398.jpeg
IMG_5399.jpeg
IMG_5400.jpeg
IMG_5401.jpeg
IMG_5402.jpeg
IMG_5403.jpeg
IMG_5404.jpeg

🔴 | نگاهی به پرک ها و Wildcard های زمان لانچ BO6

IMG_5405.jpeg
IMG_5406.jpeg
IMG_5407.jpeg

اقا اپدیتی دیتایی چیزی اومد خبر بدید من ظرفیت 2 گرفتم باید برم تو اکانت طرف
الان که میرم هیچی نمیاره میگه نصبه کالاف :D
امروز کله ی صبح جفت پک های کمپین پری لودشون شروع شد.میتونی بری دانلودشون کنی.
فردا هم اپدیت COD HQ میاد.تا اونجا هم که فهمیدم نسخه ps5 پک مولتی و زامبی نداره و جفتشون روی همین اپدیت cod hq دوشنبه نصب میشن در صورتی که نسخه ps4 پک جداگانه داره.

• Like
Reactions: SleepyTurtel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or