آخرین ویرایش:
اکتیویژن با این دریای پولی که داره اگه دوتا کارمند از winrar استخدام می کرد اوضاعش این نبودبرای کسی مثل من که سالهاست CoD بازی نکرده، نحوه دانلود بازی از شکافتن هسته اتم هم پیچیدهتره! فقط میخوام بشینم ۷،۸ ساعت بخش کمپین رو بازی کنم، ولی قبلش باید ۵ ساعت تحلیل و بررسی کنم که چی رو دانلود کنم و چی رو نه!
احتمالاً بعد از دانلود هم تا بخوام کمپین رو تموم کنم، چند تا آپدیت چاق میاد که به لطف سیستم عجیب اکس باکس باید اونها رو هم دانلود کنم، وگرنه اجازه ورود به بازی رو نمیده.
آره.یعنی جدا پیدا کردن آپشن Black Ops 6: Campaign اینقدر سخته واستون؟
برای PC gamepass ultimate چک کردم نیومده بود برام.رو این game pass از روز اول قابل بازیه؟رسما 125 گیگ دانلود برای ایکس باکس اومد... فازتون چیه لعنتیا
برای گیم پس پی سی فکر نکنم بیاد (میاد؟)برای PC gamepass ultimate چک کردم نیومده بود برام.رو این game pass از روز اول قابل بازیه؟
امیدوارم مجبور نشی 100 گیگ دیگه دانلود کنیاین چیه من دارم دانلود میکنم؟ چرا 11 گیگه؟
قبل از نصبش مجبورم کرد 226 گیگ فضا خالی کنم
Call of Duty®: Black Ops 6 | Play Day One With PC Game Passبرای گیم پس پی سی فکر نکنم بیاد (میاد؟)
و اینکه اگر گیم پس التیمیت روی کنسول داشته باشید، بله./
اکانت اکتیویژن رو باید با اکانت مایکروسافتی که گیم پس روش هست لینک کنی و فقط هم به یک اکانت میشه لینکش کرد و تا یک سال هم نمیشه تغییرش دادالان بازی یعنی روی گیم پس های معمولی pc نمیاد و حتما باید التیمیت باشه؟
قاعدتا باید یه همچین حجمی دانلود کنیم، ولی مسئله اینه چرا همون اولش مثل آدم نمیپرسه کدوم پک هارو میخوای یک دفعه دانلودشون کنه؟ احتمالا بازی رو باید لانچ کنیم بعد انتخاب کنیمامیدوارم مجبور نشی 100 گیگ دیگه دانلود کنی
من وارزون، MW3 مولتی با هم نصب داشتمنمیدونم چرا واسه دوستان مشکل پیش اومده واسه دانلود تو ایکس باکس که مثل آب خوردن بود
اگه کالاف از قبل دارین کلا پاک کنین دوباره نصب کنین
برای ویندوز احتمالا باگ داره و نباید اینطور باشهمن وقتی میخواستم MW3 رو نصب کنم یدونه base game بود که اجباریه ولی بخش کمپین و مولتی جدا بود.ولی الان برای این یکی همه رو ریخته تو هم، هیچ گزینه ای هم نذاشته که چه چیزایی رو میخوام یا نه
خب این باگه یا باید 269 گیگ دانلود کنم؟
View attachment 354224