Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
برای کسی مثل من که سال‌هاست CoD بازی نکرده، نحوه دانلود بازی از شکافتن هسته اتم هم پیچیده‌تره! :دی فقط می‌خوام بشینم ۷،۸ ساعت بخش کمپین رو بازی کنم، ولی قبلش باید ۵ ساعت تحلیل و بررسی کنم که چی رو دانلود کنم و چی رو نه!
احتمالاً بعد از دانلود هم تا بخوام کمپین رو تموم کنم، چند تا آپدیت چاق میاد که به لطف سیستم عجیب اکس باکس باید اون‌ها رو هم دانلود کنم، وگرنه اجازه ورود به بازی رو نمی‌ده. :دی
اکتیویژن با این دریای پولی که داره اگه دوتا کارمند از winrar استخدام می کرد اوضاعش این نبود:دی

برای PC gamepass ultimate چک کردم نیومده بود برام.رو این game pass از روز اول قابل بازیه؟
برای گیم پس پی سی فکر نکنم بیاد (میاد؟)

و اینکه اگر گیم پس التیمیت روی کنسول داشته باشید، بله./
این چیه من دارم دانلود میکنم؟ چرا 11 گیگه؟:دی
قبل از نصبش مجبورم کرد 226 گیگ فضا خالی کنم
امیدوارم مجبور نشی 100 گیگ دیگه دانلود کنی :دی :|

با هر کی حال کنه یه چیزی نشون میده، روی همین ایکس باکس دوستم 45 گیگ براش اومد، واس من 125 گیگ...

الان بازی یعنی روی گیم پس های معمولی pc نمیاد و حتما باید التیمیت باشه؟
اکانت اکتیویژن رو باید با اکانت مایکروسافتی که گیم پس روش هست لینک کنی و فقط هم به یک اکانت میشه لینکش کرد و تا یک سال هم نمیشه تغییرش داد
اگر گیم پس pc روی اکانت خودت خریداری شده، یا دسترسی کامل به اکانت برای لینک کردن داری میتونی بازی کنی، در غیر این صورت نمیشه

امیدوارم مجبور نشی 100 گیگ دیگه دانلود کنی
قاعدتا باید یه همچین حجمی دانلود کنیم، ولی مسئله اینه چرا همون اولش مثل آدم نمیپرسه کدوم پک هارو میخوای یک دفعه دانلودشون کنه؟:دی احتمالا بازی رو باید لانچ کنیم بعد انتخاب کنیم

واقعا نمی‌دونم چرا اینقدر پیچیده شده واسه شما این قضیه...
اگه ایکس باکس دارین حتما choose what to install بزنین
واسه من حجم base game بازی 10 گیگ بود ( اجباری هستش دانلودش )
بعد تیک کمپین و مولتی black ops 6 رو زدم و اون pack ده مگ بازی رو
و تیک همشون رو برداشتم که مربوط به وارزون و کالاف های قبلی میشد
سر جمع حجمش شد 86 گیک...
نمی‌دونم چرا واسه دوستان مشکل پیش اومده واسه دانلود تو ایکس باکس که مثل آب خوردن بود
اگه کالاف از قبل دارین کلا پاک کنین دوباره نصب کنین

نمی‌دونم چرا واسه دوستان مشکل پیش اومده واسه دانلود تو ایکس باکس که مثل آب خوردن بود
اگه کالاف از قبل دارین کلا پاک کنین دوباره نصب کنین
من وارزون، MW3 مولتی با هم نصب داشتم

بعد اومدم تیک این عن آقا (MW3) رو پاک کردم به هوای همیشه که حجم آپدیت کمتر میشد برعکس زد 150 گیگ

یعنی میگی از اول نصب کنم درست میشه؟

ویرایش: آقا حل شد مرسی. اگر کسی وارزون و باقی زباله ها رو از قبل نصب داره کامل پاک کنه اینطوری کم تر میشه

آخرین ویرایش:
من وقتی میخواستم MW3 رو نصب کنم یدونه base game بود که اجباریه ولی بخش کمپین و مولتی جدا بود.ولی الان برای این یکی همه رو ریخته تو هم، هیچ گزینه ای هم نذاشته که چه چیزایی رو میخوام یا نه :|
خب این باگه یا باید 269 گیگ دانلود کنم؟x_x
Screenshot 2024-10-22 003255.png

• Like
Reactions: amir72 and Destro
من وقتی میخواستم MW3 رو نصب کنم یدونه base game بود که اجباریه ولی بخش کمپین و مولتی جدا بود.ولی الان برای این یکی همه رو ریخته تو هم، هیچ گزینه ای هم نذاشته که چه چیزایی رو میخوام یا نه :|
خب این باگه یا باید 269 گیگ دانلود کنم؟x_x
View attachment 354224
برای ویندوز احتمالا باگ داره و نباید اینطور باشه
بهت اجازه نمیده پک ها رو جداگانه دانلود کنی و باید از mw2 تا بلک اپس رو یکجا دانلود کنی متاسفانه

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or