Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
برای ویندوز احتمالا باگ داره و نباید اینطور باشه
بهت اجازه نمیده پک ها رو جداگانه دانلود کنی و باید از mw2 تا بلک اپس رو یکجا دانلود کنی متاسفانه
ممنون..فکر کنم همون باگ بود.الان دوباره تست کردم درست شد.یه لحظه گفتم 270 گیگ رو با چی دانلود کنم آخه :D

Screenshot 2024-10-22 010838.png

تمام حجم اینترنت هنوز اول ماه نشده تموم میشه :-w تازه من اکانت bo6 ریجنش با ماله mw3 که دارم فرق داره و باید عملا دو بار دانلود کنم آپدیت های این cod HQ کوفتی را 8-| :D

برای کسی مثل من که سال‌هاست CoD بازی نکرده، نحوه دانلود بازی از شکافتن هسته اتم هم پیچیده‌تره! :دی فقط می‌خوام بشینم ۷،۸ ساعت بخش کمپین رو بازی کنم، ولی قبلش باید ۵ ساعت تحلیل و بررسی کنم که چی رو دانلود کنم و چی رو نه!
احتمالاً بعد از دانلود هم تا بخوام کمپین رو تموم کنم، چند تا آپدیت چاق میاد که به لطف سیستم عجیب اکس باکس باید اون‌ها رو هم دانلود کنم، وگرنه اجازه ورود به بازی رو نمی‌ده. :دی

قربون دستت موفق شدى به منم بگو چكار كنم :D
ايكس باكس هم كه ماشالا رابط كاربريش استاد هنگ و گير كردنه.

قربون دستت موفق شدى به منم بگو چكار كنم :D
ايكس باكس هم كه ماشالا رابط كاربريش استاد هنگ و گير كردنه.
توی لایبرری میری رو Call of Duty بعد گزینه کنار Install رو میزنی (Choose what to install) بعد از اون منو انتخاب میکنی، به همین راحتی :دی

چيارو انتخاب كنم؟ :D
اون بالاییه که Call of Duty خالیه و زیرش نوشته Base game به علاوه هر چی که دلت خواست :دی BO6 Campaign و BO6 Multiplayer رو به زبان انگلیسی روان نوشته فقط حواست باشه بازیای قدیمی تیک نخورده باشن :دی
دانلودشم انگار کلا برای همه اومده، من گیم پسم تموم شده ولی همین الان تونستم دانلودش رو شروع کنم :دی

آخرین ویرایش:
داستانی شده دانلود این بازی روی xbox! من از اول میخام دانلود بکنم بازی رو همش میگه حجم بازی 416 گیگه یعنی نصف هارد یه ترا کنسول:D حتی با انتخاب گزینه دستی از قسمت منیج باز هم همون 400 گیگ میاد.. نمیدونم باگ خاصی هست یا چی... کنسول هم ریست کردم فایده نداره..

• Like
Reactions: ALI PUNKER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or