آخرین ویرایش:
هنوز کسی بازی نکرده تا جواب دقیق بده...شما 7 الی 8 ساعت در نظر بگیردوستان خط داستانی بازی چند ساعت هست و بخش داستانی خوش ساخت هست ؟
ارزش خرید بازی بالاست ؟
من هنوز دانلود نکردم...دوستان من یه ۱۳۰گیگ دانلود کردم الان چرا آپدیت ۱۲۵ گیگی داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگو دانلود کرده بودی دوباره انقدر آپدیت داد؟
برای کسی مثل من که سالهاست CoD بازی نکرده، نحوه دانلود بازی از شکافتن هسته اتم هم پیچیدهتره! فقط میخوام بشینم ۷،۸ ساعت بخش کمپین رو بازی کنم، ولی قبلش باید ۵ ساعت تحلیل و بررسی کنم که چی رو دانلود کنم و چی رو نه!
احتمالاً بعد از دانلود هم تا بخوام کمپین رو تموم کنم، چند تا آپدیت چاق میاد که به لطف سیستم عجیب اکس باکس باید اونها رو هم دانلود کنم، وگرنه اجازه ورود به بازی رو نمیده.
توی لایبرری میری رو Call of Duty بعد گزینه کنار Install رو میزنی (Choose what to install) بعد از اون منو انتخاب میکنی، به همین راحتیقربون دستت موفق شدى به منم بگو چكار كنم
ايكس باكس هم كه ماشالا رابط كاربريش استاد هنگ و گير كردنه.
توی لایبرری میری رو Call of Duty بعد گزینه کنار Install رو میزنی (Choose what to install) بعد از اون منو انتخاب میکنی، به همین راحتی
اون بالاییه که Call of Duty خالیه و زیرش نوشته Base game به علاوه هر چی که دلت خواست BO6 Campaign و BO6 Multiplayer رو به زبان انگلیسی روان نوشته فقط حواست باشه بازیای قدیمی تیک نخورده باشنچيارو انتخاب كنم؟