آخرین ویرایش:
برای من دقیقا همین عکس میاد یعنی کمپین رو نصب کردم یا باید نصب کنم؟منم امیدوارم.
تا الان که آپدیت با حجم زیادی نداده.
من اول خودم مولتی mw3 با وارزون رو داشتم سه روز پیش ۱۲۵ گیگ آپدیت زدم ، bo6 اضافه شد ، بعد دیروز یه آپدیت ۶.۵ گیگی داد فقط.
View attachment 354486
بله اکانت CoD رو به نیوزیلند باید تغییر بدی.برای ps5 هم میشه؟
اگه جلوی BO6 CAMPAIGN تیک خورده اوکیه برای کمپینبرای من دقیقا همین عکس میاد یعنی کمپین رو نصب کردم یا باید نصب کنم؟
اگه تیک داره که دانلود شده . و تو منوی بازی هم بعد از انتشار میاد گزینه ی bo6برای من دقیقا همین عکس میاد یعنی کمپین رو نصب کردم یا باید نصب کنم؟
بعضی سلاح های تو بازی مثل تانگ و هواپیما ها و ناو ها خیلی سنگین هستن حجم زیادی میگیرن متاسفانهمن چرا رفتم تو صفحه دانلود نوشته 420 گیگ حجم !!؟
مراحلش چطور بوده مثل کالاف های قدیمی جذاب هس وست پیس داشته باشه یا مثل کالاف قبلی حالت همون مولتی پلیرشرا داره؟
چه پلتفرمیه؟
چون هر چی بوده تو cod hq به فایل دانلودت اضافه شده. Bo6 تکی فقط ۸۸ گیگه(کمپین و آنلاینش با هم)من چرا رفتم تو صفحه دانلود نوشته 420 گیگ حجم !!؟
-وارد منوی گیم پس از آیکون های بالای هوم می شوید
-به قسمت کامینگ سون رفته و بازی رو انتخاب می کنید
-یک بار دی پد رو می دید سمت راست و choose what to install رو می زنید
-تیک base game رو باید بزنید و بین نصب کمپین و مولتی پلیر و یا هر دو تصمیم می گیرید و می زنید برای دانلود
*حجم کمپین و مولتی پلیر با هم ۸۶ گیگه، کمپین تکی ۵۵ گیگ و مولتی ۴۲ گیگ
View attachment 354389
این رو کسایی باید بگن که همه کمپین های قبلی رو زده باشن، من تو نسل ۸ تنها نسخه ای که کمپینش رو رفتم ادونس وارفیر بود.مراحلش چطور بوده مثل کالاف های قدیمی جذاب هس وست پیس داشته باشه یا مثل کالاف قبلی حالت همون مولتی پلیرشرا داره؟
Xbox Series Xچه پلتفرمیه؟