Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
همونطور که انتظار میرفت و صحبت های زیادی شده بوده، تو بخش موشن کپچر و حالت چهره‌ها خیلی بهتر شده.
کلا کمپین مدرن ۳ فراموش کنید و هیچ جوره با اون قابل مقایسه نیست.

تو بخش کمپین خوب محیط ها رو بگردید، پول جمع کنید، ۳ تا اسکین رو میتونید باهاش بخرید.
برای افراد تازه وارد هم حتما با کاراکترها صحبت کنید، دیالوگ های خوبی برای اطلاعات بیشتر داستان بهتون میده و فکر کنم یه چلنج هم که یه جایزه بهتون میده.

مرحله اوپن کامبت خیلی بهتر از اون چیزی هست که فکرشو میکردم. یه مپ بزرگی هست، ۱ ماموریت اصلی داره، بقیه اش فرعی هست که بابتش جایزه های مختلفی میگیرید و مثلا بهتون air strike میده، یا اطلاعات بهتری از مپ و محل استقرار دشمن میده و.... برای پیشبرد مرحله هم دستتون باز هست و هر مدلی که دوست دارید میتونید استراتژی بچینید.

کمپین رو از دست ندید، محتوای خوبی داره و از مدرن ۲ و ۳ روی هم بهتره.
کمپین بلک اپس بنظر من یک refresh تازه است. موومنت جدید فوق العاده خوبه و وقتشه بازیهای شوتر به این سمت بیان.
ایستراگ های زیادی تو بخش کمپین هست، تو اون مقری که هستید خوب بگردید، معماهای خیلی جالبی داره.

قدرت خدا این امکانات جدیدی که بازیها دارن مثل dlaa dlss و فریم جنریتر خیلی خوبه :D

پریروز مانیتور 2k و 180 هرتز خریدم ولی گفتم با کارت گرافیک 3070 عمرا بتونم حتی به 100 فریم برسم ولی الان رو همین بازی با dlaa و فریم جنریتر حتی 144 هرتز میتونم بازی کنم اونم رو تنظیمات اکستریم 😲

حالا شاید اونایی که خیلی گیک و خوره هستن با این چیزا حال نکنن و بگن افت کیفیت داره ولی برای یه کاربر معمولی مثل من واقعا نعمته
جسارتا چه فریم جنریشنی استفاده کردی؟ منم ۳۰۷۰ دارم ولی کارت ما که DLSS 3 نداره.

جسارتا چه فریم جنریشنی استفاده کردی؟ منم ۳۰۷۰ دارم ولی کارت ما که DLSS 3 نداره.
نه مال dlss نیست، خود بازی همون زیر قسمت dlss اینا یه گزینه فریم جنریتر خودش داره که اونو فعال میکنم از حدود 80 خورده ای میره رو 144 و حتی یکم بالاتر.تو حالت 2k و بالاترین تنظیمات.فقط احساس میکنم وقتی اینو فعال میکنم یه فلیکر ریزی بعضی جاها به وجود میاد :-?

• Like
Reactions: pvt.miller
همونطور که انتظار میرفت و صحبت های زیادی شده بوده، تو بخش موشن کپچر و حالت چهره‌ها خیلی بهتر شده.
کلا کمپین مدرن ۳ فراموش کنید و هیچ جوره با اون قابل مقایسه نیست.

تو بخش کمپین خوب محیط ها رو بگردید، پول جمع کنید، ۳ تا اسکین رو میتونید باهاش بخرید.
برای افراد تازه وارد هم حتما با کاراکترها صحبت کنید، دیالوگ های خوبی برای اطلاعات بیشتر داستان بهتون میده و فکر کنم یه چلنج هم که یه جایزه بهتون میده.

مرحله اوپن کامبت خیلی بهتر از اون چیزی هست که فکرشو میکردم. یه مپ بزرگی هست، ۱ ماموریت اصلی داره، بقیه اش فرعی هست که بابتش جایزه های مختلفی میگیرید و مثلا بهتون air strike میده، یا اطلاعات بهتری از مپ و محل استقرار دشمن میده و.... برای پیشبرد مرحله هم دستتون باز هست و هر مدلی که دوست دارید میتونید استراتژی بچینید.

کمپین رو از دست ندید، محتوای خوبی داره و از مدرن ۲ و ۳ روی هم بهتره.
کمپین بلک اپس بنظر من یک refresh تازه است. موومنت جدید فوق العاده خوبه و وقتشه بازیهای شوتر به این سمت بیان.
ایستراگ های زیادی تو بخش کمپین هست، تو اون مقری که هستید خوب بگردید، معماهای خیلی جالبی داره.
پارسال برای MWlll میگفتیم فقط مولتی بازا بازی را بخرن و به هیچ عنوان کمپین ۷۰ دلار ارزش نداره.
اما الان هر بخش بازی به تنهایی 70 دلار می ارزه.
کمپین هیجانی تریپل A ، مولتی پلیری که به شدت ارتقا یافته خوش ساخت و همونی شده که باید توی کلدوار میبود ، زامبی ای که انگار بازی مستقلی هست برای خودش !
همه این ها در کنار 1 سال پشتیبانی تری ارک.پرفورمنس کنسولی هم که بینظیره.
یک پکیج همه چی تموم.واقعا دستشون درد نکنه گل کاشتن امسال.
بلک اپس 6 بعد از MW2019 بهترین نسخه سری هست از نظر من

منم بعد چند ساعت پلی دادن نظرمو میگم

در اولین مورد که همه اشاره کردن کمپین بازی بسیار خوب دراومده، گرافیک بازی عالیه و مهم تر از همه طراحی ماموریت ها و... هم در سطح مناسبی قرار دارن. تنها مشکلم با بازی همین ماموریت جهان بازش هست که بنظرم یخورده با ماهیت COD فاصله داره یا حداقل هنوز جای کار زیاد داره. این بخش جهان بازش در واقع نسخه کامل تر و بهینه شده چیزی بود که تو کمپین MW3 دیدیم. با این حال من تنها موردی که تا اینجا دوست نداشتم همین بود. مراحل اولیه بازی اما بشدت عالی کار شدن

مولتی پلیر هم نسبت به بتا خیلی بهتر شده.

زامبی هم عالیه... هم سولو هم کواد واقعا حال میده. بعد اون زامبی زباله MW3 این یکی قشنگ قبلی رو شست و برد با خودش. البته BO همیشه زامبیش خوب بوده و از این بابت شکی نیست.

در کل بازی خوبه. اگر طرفدار مجموعه هستید بنظرم با پرداخت 70 دلار تا مدتی سرگرم میشید (اگر محتوای پس از عرضه هم در نظر بگیریم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or