آخرین ویرایش:
با چه پلتفرمی بازی میکنی؟حالا که من نمیتونم بازی کنم چون وصل نمیشه به سرور بازی مثل این که خوب در اومده این دفعه
با ایکس باکس .رادار و شکن رو هم زدم ولی فایده ندارهبا چه پلتفرمی بازی میکنی؟
Dns چی وارد میکنی؟
اینو امتحان کن....با ایکس باکس .رادار و شکن رو هم زدم ولی فایده نداره
جسارتا چه فریم جنریشنی استفاده کردی؟ منم ۳۰۷۰ دارم ولی کارت ما که DLSS 3 نداره.قدرت خدا این امکانات جدیدی که بازیها دارن مثل dlaa dlss و فریم جنریتر خیلی خوبه
پریروز مانیتور 2k و 180 هرتز خریدم ولی گفتم با کارت گرافیک 3070 عمرا بتونم حتی به 100 فریم برسم ولی الان رو همین بازی با dlaa و فریم جنریتر حتی 144 هرتز میتونم بازی کنم اونم رو تنظیمات اکستریم
حالا شاید اونایی که خیلی گیک و خوره هستن با این چیزا حال نکنن و بگن افت کیفیت داره ولی برای یه کاربر معمولی مثل من واقعا نعمته
نه مال dlss نیست، خود بازی همون زیر قسمت dlss اینا یه گزینه فریم جنریتر خودش داره که اونو فعال میکنم از حدود 80 خورده ای میره رو 144 و حتی یکم بالاتر.تو حالت 2k و بالاترین تنظیمات.فقط احساس میکنم وقتی اینو فعال میکنم یه فلیکر ریزی بعضی جاها به وجود میادجسارتا چه فریم جنریشنی استفاده کردی؟ منم ۳۰۷۰ دارم ولی کارت ما که DLSS 3 نداره.
پارسال برای MWlll میگفتیم فقط مولتی بازا بازی را بخرن و به هیچ عنوان کمپین ۷۰ دلار ارزش نداره.همونطور که انتظار میرفت و صحبت های زیادی شده بوده، تو بخش موشن کپچر و حالت چهرهها خیلی بهتر شده.
کلا کمپین مدرن ۳ فراموش کنید و هیچ جوره با اون قابل مقایسه نیست.
تو بخش کمپین خوب محیط ها رو بگردید، پول جمع کنید، ۳ تا اسکین رو میتونید باهاش بخرید.
برای افراد تازه وارد هم حتما با کاراکترها صحبت کنید، دیالوگ های خوبی برای اطلاعات بیشتر داستان بهتون میده و فکر کنم یه چلنج هم که یه جایزه بهتون میده.
مرحله اوپن کامبت خیلی بهتر از اون چیزی هست که فکرشو میکردم. یه مپ بزرگی هست، ۱ ماموریت اصلی داره، بقیه اش فرعی هست که بابتش جایزه های مختلفی میگیرید و مثلا بهتون air strike میده، یا اطلاعات بهتری از مپ و محل استقرار دشمن میده و.... برای پیشبرد مرحله هم دستتون باز هست و هر مدلی که دوست دارید میتونید استراتژی بچینید.
کمپین رو از دست ندید، محتوای خوبی داره و از مدرن ۲ و ۳ روی هم بهتره.
کمپین بلک اپس بنظر من یک refresh تازه است. موومنت جدید فوق العاده خوبه و وقتشه بازیهای شوتر به این سمت بیان.
ایستراگ های زیادی تو بخش کمپین هست، تو اون مقری که هستید خوب بگردید، معماهای خیلی جالبی داره.