Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
یه چیزی که میتونم درباره مرحله Emergence بگم اینه که بشدت حس و حالش شبیه Control هست! یعنی همینطوری که پیش میرفت این حس بهم دست داده بود که این بخش رو دادن رمدی ساخته براشون :))

سازنده رو طراحی مراحل فکر شده کار کرده، این خودش مزیت مثبتیه. اینکه گیمر رو وادار میکنه حتی داخل Safe House شروع کنه گشت زدن...

کسایی که با اکانتی که گیم پس روش هست بازی می کنند ، تو قسمت آنلاین بازی اوپریتور woods رو با سه تا اسکین مختلف به صورت رایگان دریافت می کنند که تو mw3 و وارزون هم قابل استفاده هست و به صورت معمولی فقط تو نسخه vault و همچنین برای کسایی که بازی رو پیش خرید کردن در دسترس هست.
E23B3164-BF0E-46BC-955E-D58DD51B5FD9.jpeg

آخرین نسخه Call of Duty که تموم کرده بودم، Black Ops 2 بود برای سال ۲۰۱۲. بعدش دیگه هیچی نخریدم تا Black Ops 4 که برای پلاس اومد، ولی خیلی زود ازش خسته شدم و ولش کردم. یعنی تقریباً ۱۲ سال از آخرین تجربه درست و حسابی من با CoD می‌گذشت. ولی این Black Ops 6 باعث آشتی دوباره شد و واقعاً چیز خوبیه! :دی
فعلاً ۳،۴ تا مأموریت انجام دادم و رسیدم به اونجا که محیط بزرگه و بازی واقعاً غافلگیرم کرده! از تنوع بالای مأموریت‌ها که هم شامل بخش‌های خطی و سینمایی با ست‌پیس‌های تر و تمیز می‌شن و هم بخش‌های بزرگ، تا شخصیت‌های جالب که البته با هیچ‌کدوم به جز فرانک وودز آشنایی ندارم ولی گویا بعضی‌هاشون توی نسخه‌های دیگه هم بودن. موسیقی‌های خوبی هم داره و خیلی به مهیج‌تر شدن بازی کمک می‌کنن.
گیم‌پلی و سیستم شوتینگ مثل همیشه عالیه و قشنگ آدم رو میندازه توی جَو جنگ و مینی‌گیم‌های باحالی هم بهش اضافه شده، مثل اونی که شبیه بازی «فکر بکر» هست و باید عدد وارد کنیم. :دی
چون نسخه‌های اخیر رو بازی نکردم، نمی‌دونم اون‌ها هم از این مأموریت‌ها داشتن یا نه ولی خیلی برام جالب بود که توی CoD وارد یه محیط بزرگ بشیم و با ماشین از جایی به جای دیگه بریم و کارهای فرعی انجام بدیم. :دی حتی اولش که مأموریت شروع شد، فکر کردم چقدر مسخره هست و توی این بازی جواب نمی‌ده، ولی خیلی زود فهمیدم که اتفاقاً بسیار لذت‌بخشه!
در مجموع تا اینجا که خیلی راضی بودم و بعد از سال‌ها، پرتاب شدم به دورانی که روی X360 نسخه‌های مختلف CoD رو بازی می‌کردیم و کلی لذت می‌بردیم. امیدوارم مایکروسافت زودتر بقیه نسخه‌های این چند سال رو هم روی گیم پس بذاره که برم سراغ‌شون، از Modern Warfare 2019 و Cold War تا نسخه‌های دیگه مثل Advanced Warfare با حضور کوین اسپیسی. خوشبختانه مدت زمان تموم کردن کمپین‌های CoD هم زیاد نیست و می‌شه وسط اپن‌ورلدهای ده‌ها ساعته، یه سری به این‌ها زد و یه نفسی کشید! :دی

آخرین ویرایش:
کمپین رو تموم کردم و امتیاز من به بخش کمپین:
20240930_204103.jpg
تو متا هم ثبت میشه.

داستانی که شروع شده امیدوارکننده است و به خوبی میشه تو وارزون و محتوای فصلی ادامه اش داد تا بلک اپس سال بعد از راه برسه.

فقط نفهمیدیم اون یارویی که اومد عکس از خودش تو استودیو موشن کپچر تری‌آرک منتشر کرد و گفت نقش رتکلیف رو به عهده داره چی شد. انگار بخاطر نقض NDA تری‌آرک خاکش کرد.

خب حالا وقت مولتی و Backshot زدن به هر چی کمپر شارلاتان هست
20240824_120801.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or