Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows
کمپین بازی شبیه بازیهای جیمزباند 007 هستو خیلی سال پیش اکتیویژن لایسنس ساخت جیمزباند رو به همین استدیوهایی که الان روی cod کار میکنن داده بود انصافا بازیهای خوبی هم بودن.
یه چیزی که میتونم درباره مرحله Emergence بگم اینه که بشدت حس و حالش شبیه Control هست! یعنی همینطوری که پیش میرفت این حس بهم دست داده بود که این بخش رو دادن رمدی ساخته براشون
سازنده رو طراحی مراحل فکر شده کار کرده، این خودش مزیت مثبتیه. اینکه گیمر رو وادار میکنه حتی داخل Safe House شروع کنه گشت زدن...
کسایی که با اکانتی که گیم پس روش هست بازی می کنند ، تو قسمت آنلاین بازی اوپریتور woods رو با سه تا اسکین مختلف به صورت رایگان دریافت می کنند که تو mw3 و وارزون هم قابل استفاده هست و به صورت معمولی فقط تو نسخه vault و همچنین برای کسایی که بازی رو پیش خرید کردن در دسترس هست.
آخرین نسخه Call of Duty که تموم کرده بودم، Black Ops 2 بود برای سال ۲۰۱۲. بعدش دیگه هیچی نخریدم تا Black Ops 4 که برای پلاس اومد، ولی خیلی زود ازش خسته شدم و ولش کردم. یعنی تقریباً ۱۲ سال از آخرین تجربه درست و حسابی من با CoD میگذشت. ولی این Black Ops 6 باعث آشتی دوباره شد و واقعاً چیز خوبیه!
فعلاً ۳،۴ تا مأموریت انجام دادم و رسیدم به اونجا که محیط بزرگه و بازی واقعاً غافلگیرم کرده! از تنوع بالای مأموریتها که هم شامل بخشهای خطی و سینمایی با ستپیسهای تر و تمیز میشن و هم بخشهای بزرگ، تا شخصیتهای جالب که البته با هیچکدوم به جز فرانک وودز آشنایی ندارم ولی گویا بعضیهاشون توی نسخههای دیگه هم بودن. موسیقیهای خوبی هم داره و خیلی به مهیجتر شدن بازی کمک میکنن.
گیمپلی و سیستم شوتینگ مثل همیشه عالیه و قشنگ آدم رو میندازه توی جَو جنگ و مینیگیمهای باحالی هم بهش اضافه شده، مثل اونی که شبیه بازی «فکر بکر» هست و باید عدد وارد کنیم.
چون نسخههای اخیر رو بازی نکردم، نمیدونم اونها هم از این مأموریتها داشتن یا نه ولی خیلی برام جالب بود که توی CoD وارد یه محیط بزرگ بشیم و با ماشین از جایی به جای دیگه بریم و کارهای فرعی انجام بدیم. حتی اولش که مأموریت شروع شد، فکر کردم چقدر مسخره هست و توی این بازی جواب نمیده، ولی خیلی زود فهمیدم که اتفاقاً بسیار لذتبخشه!
در مجموع تا اینجا که خیلی راضی بودم و بعد از سالها، پرتاب شدم به دورانی که روی X360 نسخههای مختلف CoD رو بازی میکردیم و کلی لذت میبردیم. امیدوارم مایکروسافت زودتر بقیه نسخههای این چند سال رو هم روی گیم پس بذاره که برم سراغشون، از Modern Warfare 2019 و Cold War تا نسخههای دیگه مثل Advanced Warfare با حضور کوین اسپیسی. خوشبختانه مدت زمان تموم کردن کمپینهای CoD هم زیاد نیست و میشه وسط اپنورلدهای دهها ساعته، یه سری به اینها زد و یه نفسی کشید!
کمپین رو تموم کردم و امتیاز من به بخش کمپین:
تو متا هم ثبت میشه.
داستانی که شروع شده امیدوارکننده است و به خوبی میشه تو وارزون و محتوای فصلی ادامه اش داد تا بلک اپس سال بعد از راه برسه.
فقط نفهمیدیم اون یارویی که اومد عکس از خودش تو استودیو موشن کپچر تریآرک منتشر کرد و گفت نقش رتکلیف رو به عهده داره چی شد. انگار بخاطر نقض NDA تریآرک خاکش کرد.
خب حالا وقت مولتی و Backshot زدن به هر چی کمپر شارلاتان هست
| عنوان BO6 با رسیدن به 229,000 پلیر آنلاین در استیم، رکورد قبلی عناوین COD را شکست.
این در حالیست که بسیاری دیگر از پلیرها از طریق دو لانچر دیگر یعنی Battle Net و Microsoft Store نیز پلی میدهند