Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
اینکه برای بازی کردن کمپین هم باید دائما به اینترنت وصل باشی واقعا رو مخه. با این اوضاع اینترنت ایران زرت و زرت از بازی میپری بیرون. کانکشنت قطع میشه. من نمیدونم اخه چه دردیه وقتی کمپین بازی هیچ نیازی به ارتباط با اینترنت نداره میان وصلش میکنن به سرورهای بازی!

دانلود دیتا بازی اینقدر طول نکشید واسم که وصل شدن به سرورا (اونم فقط کمپین) طول کشید. غیر از مسائل دی ان اس و اینا هی ری استارت برای آپدیت، دوباره تلاش برای آپدیت فلان... بابا یه کمپین میخوام بزنم دیگه مسخره بازیا چیه. خدا رحم کنه به مولتی پلیر بازا دیگه چه زجری میکشن

ملت برای شما هم تو Check for Update گیر میکنه؟ یک ربع گذاشتم عین بز رو همون موند رد نکرد...

بعد اومدن BO6 چکار کردن کلا این رد کردن Check for update پاره میکنه رسما :|

• Like
Reactions: M@SOUD64
ملت برای شما هم تو Check for Update گیر میکنه؟ یک ربع گذاشتم عین بز رو همون موند رد نکرد...

بعد اومدن BO6 چکار کردن کلا این رد کردن Check for update پاره میکنه رسما :|
اگه منظورت چک فور آپدیت تو منوی بازیه دی ان اس الکترو بزن رد میکنه

• Like
Reactions: ps34
من با گیم پس کمپینشو نصب کردن بهمراه بیس . ولی کانکت نمیشه به سرور . Vpn هم روی مودم نصبه و مشکل نداشتم تا حالا باهاش . همیشه فیل میرنه کانکشن رو . این چه مسخره بازیه !!!!

کسی مشکل من رو داشته؟ دیسک PS5 بازی رو گرفتم، بعد از دانلود حدودا ۵۸ گیگ وقتی میره داخل بازی، ارور ACCOUNT SIGN IN ERROR میده تو قسمت Activision account و رد نمیشه!! حتی اکانت اکتیویژنخودم رو هم پسووردش رو ریست کردم اکی نشد، و حتی با عوض کردن DNS هم درست نشد😐

سلام دوستان برای multiplayer اکر کسی هست تو PSN منو ADD کنه با هم بزنیم
آیدی : Ary4n_vs
کامیونیتی هست همه ایرانیا باشن همو پیدا کنیم؟راهنمایی کنید چطوری ایرانیا رو پیدا کنم برای بازی ممنون میشم

دوستان یه نظر پر و پیمون راجع به مولتی بدید ببینم چه تصمیمی باید برای خرید بگیرم
مولتی کال اف در هر حالت تکرار مکررات هست و نظر پر و پیمونی نمیشه داد :D
ببین من از کلدوار متنفر بودم. بابتش 60 دلار دادم و بعد از اتمام بخش داستانیش کلا یک هفته تونستم مولتیش را تحمل کنم بعد پاکش کردم.
حالا اینقدر بلک اپس 6 بهم ساخته که لولم رسیده پرستیژ 2 :D
بازی اسکلت بندی و گرافیک کلدوار هست اما گان پلی حدود ۵۰ درصدش مدرن وارفره و همین باعث جذب من شده مخصوصا هنگام تیراندازی و مدل لرزش گان و اصابت گلوله اما پنجاه درصد دیگش همون کلدواره.همچنین یک نکته مهمی که سلیقه ای هم هست اینه که بازی به شدت سریع هست و هم حرکات کنترلی با دسته و هم مردمک چشمت باید با سرعت نور کار کنه وگرنه دخلت اومده.
انیمیشن های بازی چه هنگام dead چه موومنت حرکتی چه کار با اسلحه واقعا ارتقا قابل توجهی داشتن و این خیلی به لذت بخش شدن بازی کمک کرده.

بازی طبق روال همیشه تو Best Seller های استور PS توی US هم اومد

View attachment 354958

دارم وسوسه میشم حرف خودمو بزنم زمین بازیو بگیرم :D

منم بعد تجربه بتا گفتم نمیخرم اما خریدم.بتا خیلی مشکلات پرفورمنس و باگ داشت اما خدایی همه رو برطرف کردن و خیلی لذت بخش شده.
هرچند برای من تجربه گیمینگ بدون وجود تجربه تمامی عناوین سالانه cod بی معنی هست.اگر cod سالانه نزدم معنیش اینه سالی ۴ تا بازی بیشتر نباید کنم.این نظرو استراتژیک بازهایی مثل دیابلو و… هم قطعا دارن.
در نهایت انتخاب من بدون شک مدرن وارفرها هستن اما بلک اپس ۶ اون حداقل استانداردها را رعایت کرده و تجربه لذت بخشیه اگر با سرعت دیوانه وارش کسی مشکل نداشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or