Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
48 تومن ! اکانت pc رو از کجا تهیه کردین؟
یه کانال تلگرام که 2 سال پیش همینجا تو بازیسنتر تبلیغش بود و تو فروشگاه هم فعال بود
ولی نمیدونم حالا میشه آدرسش گذاشت یا نه

اکانت من هم الان نگاه کردم التیمیت هست.

• Like
Reactions: AmirPXP
من بازی رو دنلود کردم ولی وقتی وارد میشم گزینه MW3 و MW2 هست ولی BO6 نیست ...!!! توی قسمت manage میرم میزنه BO6 اینستال شده ولی نشونش نمیده برنامه COD
حتما باید برای بازی اکانت اکتیویژن داشت؟؟

من رو کامپیوتر دارم بازی میکنم و اکانت رو هم 48 تومن خریدم یک ماهه....یعنی اکانتهای مختلفی برای کامپیوتر هست؟:-?
اگه حساب مال خودتون نباشه. جوایز و پیشرفت ها بهتون داده نمیشه و انگار که اصلا بازی نکردید. دو مدل برای کامپیوتر هست. اشتراکی و کامل.

• Like
Reactions: hamid_barca
اگه حساب مال خودتون نباشه. جوایز و پیشرفت ها بهتون داده نمیشه و انگار که اصلا بازی نکردید. دو مدل برای کامپیوتر هست. اشتراکی و کامل.
جوایز و پیشرفت میخوام چی کار؟ :D
جای 4-5 میلیون، 48 تومن دادم بازی کردم خلاص :D

نظرات مختلفی وجود داره دیگه. من خودم دوست ندارم این همه تلاش کنم و آخرش چیزی گیرم نیاد.
میدونم...منم به شوخی گفتم وگرنه خیلی ها بازی رو میخرن و کلی وقت باهاش سرگرم هستن و ارزش پولی که دادن رو داره.یکی مثل من هم که فقط بخش داستانی رو اونم یکبار بازی میکنه همین کفایت میکنه

میدونم...منم به شوخی گفتم وگرنه خیلی ها بازی رو میخرن و کلی وقت باهاش سرگرم هستن و ارزش پولی که دادن رو داره.یکی مثل من هم که فقط بخش داستانی رو اونم یکبار بازی میکنه همین کفایت میکنه
بخش مولتی پلیر رو هم میشه رو پی سی با اشتراکی رفت؟ میتونین امتحان کنین ؟

واقعا ستاره اصلی این پکیج کمپین بازی و raven کبیر هستش
باید پایان اعضای این raven رو ماچ کنند و قرارداد دائمی با تمام کمپین های آینده باهاشون ببندم
کمپین این بازی به عنوان کسی که تمام کمپین های سری رو بازی کرده در کنار black ops 1 و modern warfare 2 قرار میگیره
واقعا خسته نباشن

من به طرز عجیبی، بدون حتی یک بار قطع شدن تونستم کمپین رو تموم کنم و خوشبختانه این وسط آپدیت خاصی هم نداد. :دی
کمپین خیلی خوبی بود و بسی لذت بردم. همون‌طور که گفتم، در کنار کیفیت مناسب، واقعاً تنوعش بالاست و از نبردهای عظیم و پُر از انفجار و درگیری تا جاهای آروم با حال و هوای جیمز باندی رو شامل می‌شه، یا مثلاً یه مرحله ترسناک که خیلی چیز عجیبی بود، با مانکن‌هایی شبیه فرشته‌های Doctor Who! :دی فقط به نظرم می‌شد اون بخش‌های پایانی رو یه ذره کوتاه‌تر کنن و ماجرای جین هارو و مبارزه قطب‌های خوب و بدش یه ذره بیش از حد طولانی شد.
نمی‌دونم اسپویلر می‌خواد یا نه، چون نسخه‌های اخیر رو بازی نکردم و شاید توی اون‌ها هم بوده، ولی در هر حال این بخش هاب‌مانند که بین مراحل بهش سر می‌زدیم هم چیز جالبی بود. هم حکم استراحتگاه رو داشت و هم می‌شد با شخصیت‌ها بیشتر همراه شد. حتی راز و رمزهای مخصوص خودش رو هم داشت و کلا ایده خوبی بود.
در مجموع خیلی کمپین جذابی داشت و دستشون درد نکنه! :دی

من به طرز عجیبی، بدون حتی یک بار قطع شدن تونستم کمپین رو تموم کنم و خوشبختانه این وسط آپدیت خاصی هم نداد. :دی
کمپین خیلی خوبی بود و بسی لذت بردم. همون‌طور که گفتم، در کنار کیفیت مناسب، واقعاً تنوعش بالاست و از نبردهای عظیم و پُر از انفجار و درگیری تا جاهای آروم با حال و هوای جیمز باندی رو شامل می‌شه، یا مثلاً یه مرحله ترسناک که خیلی چیز عجیبی بود، با مانکن‌هایی شبیه فرشته‌های Doctor Who! :دی فقط به نظرم می‌شد اون بخش‌های پایانی رو یه ذره کوتاه‌تر کنن و ماجرای جین هارو و مبارزه قطب‌های خوب و بدش یه ذره بیش از حد طولانی شد.
نمی‌دونم اسپویلر می‌خواد یا نه، چون نسخه‌های اخیر رو بازی نکردم و شاید توی اون‌ها هم بوده، ولی در هر حال این بخش هاب‌مانند که بین مراحل بهش سر می‌زدیم هم چیز جالبی بود. هم حکم استراحتگاه رو داشت و هم می‌شد با شخصیت‌ها بیشتر همراه شد. حتی راز و رمزهای مخصوص خودش رو هم داشت و کلا ایده خوبی بود.
در مجموع خیلی کمپین جذابی داشت و دستشون درد نکنه! :دی
چه پلتفرمی ؟ چه نتی ؟

دوستان بازی رو میشه در مولتی پلیر سوم شخص کرد؟ هرچی گشتم ندیدم.. داخل مود زامبی میشه ولی مولتی پلیر میخاستم... چند تا کلیپ دیده بودم داخل یوتیوب که بازی سوم شخص کرده بودن خیلی جالب شده بود

• Like
Reactions: ALI PUNKER
بعد كلى مصيبت و دانلود الكى مجدد تونستم وارد بازى بشم و هنوز تير اولو ننداخته نت قطع شد :D
هر چى تلاش مجدد كردم وdns اينام زدم جواب نداد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or