آخرین ویرایش:
48 تومن ! اکانت pc رو از کجا تهیه کردین؟من رو کامپیوتر دارم بازی میکنم و اکانت رو هم 48 تومن خریدم یک ماهه....یعنی اکانتهای مختلفی برای کامپیوتر هست؟
یه کانال تلگرام که 2 سال پیش همینجا تو بازیسنتر تبلیغش بود و تو فروشگاه هم فعال بود48 تومن ! اکانت pc رو از کجا تهیه کردین؟
اگه حساب مال خودتون نباشه. جوایز و پیشرفت ها بهتون داده نمیشه و انگار که اصلا بازی نکردید. دو مدل برای کامپیوتر هست. اشتراکی و کامل.من رو کامپیوتر دارم بازی میکنم و اکانت رو هم 48 تومن خریدم یک ماهه....یعنی اکانتهای مختلفی برای کامپیوتر هست؟
جوایز و پیشرفت میخوام چی کار؟اگه حساب مال خودتون نباشه. جوایز و پیشرفت ها بهتون داده نمیشه و انگار که اصلا بازی نکردید. دو مدل برای کامپیوتر هست. اشتراکی و کامل.
نظرات مختلفی وجود داره دیگه. من خودم دوست ندارم این همه تلاش کنم و آخرش چیزی گیرم نیاد.جوایز و پیشرفت میخوام چی کار؟
جای 4-5 میلیون، 48 تومن دادم بازی کردم خلاص
میدونم...منم به شوخی گفتم وگرنه خیلی ها بازی رو میخرن و کلی وقت باهاش سرگرم هستن و ارزش پولی که دادن رو داره.یکی مثل من هم که فقط بخش داستانی رو اونم یکبار بازی میکنه همین کفایت میکنهنظرات مختلفی وجود داره دیگه. من خودم دوست ندارم این همه تلاش کنم و آخرش چیزی گیرم نیاد.
بخش مولتی پلیر رو هم میشه رو پی سی با اشتراکی رفت؟ میتونین امتحان کنین ؟میدونم...منم به شوخی گفتم وگرنه خیلی ها بازی رو میخرن و کلی وقت باهاش سرگرم هستن و ارزش پولی که دادن رو داره.یکی مثل من هم که فقط بخش داستانی رو اونم یکبار بازی میکنه همین کفایت میکنه
متاسفانه مولتی رو دانلود نکردم که بتونم تست کنم.شرمندهبخش مولتی پلیر رو هم میشه رو پی سی با اشتراکی رفت؟ میتونین امتحان کنین ؟
چه پلتفرمی ؟ چه نتی ؟من به طرز عجیبی، بدون حتی یک بار قطع شدن تونستم کمپین رو تموم کنم و خوشبختانه این وسط آپدیت خاصی هم نداد.
کمپین خیلی خوبی بود و بسی لذت بردم. همونطور که گفتم، در کنار کیفیت مناسب، واقعاً تنوعش بالاست و از نبردهای عظیم و پُر از انفجار و درگیری تا جاهای آروم با حال و هوای جیمز باندی رو شامل میشه، یا مثلاً یه مرحله ترسناک که خیلی چیز عجیبی بود، با مانکنهایی شبیه فرشتههای Doctor Who! فقط به نظرم میشد اون بخشهای پایانی رو یه ذره کوتاهتر کنن و ماجرای جین هارو و مبارزه قطبهای خوب و بدش یه ذره بیش از حد طولانی شد.
نمیدونم اسپویلر میخواد یا نه، چون نسخههای اخیر رو بازی نکردم و شاید توی اونها هم بوده، ولی در هر حال این بخش هابمانند که بین مراحل بهش سر میزدیم هم چیز جالبی بود. هم حکم استراحتگاه رو داشت و هم میشد با شخصیتها بیشتر همراه شد. حتی راز و رمزهای مخصوص خودش رو هم داشت و کلا ایده خوبی بود.
در مجموع خیلی کمپین جذابی داشت و دستشون درد نکنه!