Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
چون هر چی بوده تو cod hq به فایل دانلودت اضافه شده. Bo6 تکی فقط ۸۸ گیگه(کمپین و آنلاینش با هم)
با این 👇روش فقط bo6 رو بزن برا دانلود:
من این کارو کردم ۶۶ گیگ کمپین رو دانلود کرد ولی دوباره ۲۵۰ گیگ آپدیت انداخت بهم :)) راه حلی نیست؟

من این کارو کردم ۶۶ گیگ کمپین رو دانلود کرد ولی دوباره ۲۵۰ گیگ آپدیت انداخت بهم :)) راه حلی نیست؟
عجیبه ، احتمالا باگ شده ، چون آپدیتش ۶.۵ گیگه
با ری استارت کنسول اگه حجمش درست نشد ، فکر کنم بهترین راه دانلود دوباره ی bo6 باشه نسبت به ۲۵۰ گیگ آپدیت کردن

با ری استارت کنسول اگه حجمش درست نشد ، فکر کنم بهترین راه دانلود دوباره ی bo6 باشه نسبت به ۲۵۰ گیگ آپدیت کردن
همون موقع کنسول رو ریست کردم درست نشد باید دوباره دانلود کنم
دفعه اولشم نیست ولی قبلا سورپرایزش در حد ۱۰-۲۰ گیگ بود نه دو سه برابر حجم کل بازی :))

• Like
Reactions: Milad.Samavati
بازی های ایکس باکس باید به حجم فایل بازی + حجم آپدیت جدید جای خالی داشته باشی بعد آپدیت کنی وگرنه این جوری میشه. مثلا اگه کالاف 100 گیگ حافظه اشغال کرده و 6 گیگ آپدید داره باید کنسولت 106 گیگ فضا داشته باشه

قدرت خدا این امکانات جدیدی که بازیها دارن مثل dlaa dlss و فریم جنریتر خیلی خوبه :D

پریروز مانیتور 2k و 180 هرتز خریدم ولی گفتم با کارت گرافیک 3070 عمرا بتونم حتی به 100 فریم برسم ولی الان رو همین بازی با dlaa و فریم جنریتر حتی 144 هرتز میتونم بازی کنم اونم رو تنظیمات اکستریم 😲

حالا شاید اونایی که خیلی گیک و خوره هستن با این چیزا حال نکنن و بگن افت کیفیت داره ولی برای یه کاربر معمولی مثل من واقعا نعمته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or