Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
یه سوال من پلاس دارم مال 3 ماهه ماله آمریکا
اگه بازی رو ریجن 2 بگیرم می تونم مولتی بازی کنم؟ و اگه آره می تونم چجوری؟

اگه day zero بگیرم چون اکانتم ریجن آمریکاس و بازی مال ریجن 2 می تونم اسلحه های مخصوص رو داشته باشم...ممنون اگه جواب بدین

آنلاین بله میشه بازی کرد
نه رجین بازی با اکانتتون باید یکی باشه برای خرید اسلحه یا اون کد داخل Day zero

من هم بازی رو گرفتم (البته برای xone :دی) واقعا فکر نمیکردم اینقدر خوب دراورده باشن! گرافیک که عالیه واقعا (هم مولتی هم سینگل) بالاخره یه تغییر اساسی توش دادن کاملا نسل بعدی شده !

بخش داستانی هم تا اینجا خیلی خوب بوده ( زیاد نرفتم این بخشو ) ....

بخش انلاینش فوق العاده شده ! خیلی سریعه ( البته همچنان کمپر در بازی مشاهد میشود:|:|:d )

فکر نمیکردم اینقدر خوشم بیاد! راستی مگه مود اینفکتد نداره ؟ کجاست نمیتونم پیداش کنم !:d

سلام
بازی فوق العاده بود مخصوصا بخش مالتی پلیر بازی واقعا تغییراتی بسیار انقلابی داشت و میتونه به بازی های دیگه در بخش مالتی پلیر درس های خوبی بده.
اونایی که نسخه های قبلی بازی کردن در کنار این نسخه مطمئنن حرفای من رو تایید خواهند کرد.
این افتخارم داشتم که اولین نفری باشم که پس از انتشار نسخه pre order شده در تاریخ 3 نوامبر در ایران پلی کنمش :D
(ساعت 8:32) روز 12 آبان :D
ali wand3r
گیمر تگم هست ادد کنین کنار هم باشیم.نسخه زامبی در راهه...

یعنی باید DLC رو بخریم تا اضافه بشه بعدا؟:d

نه اضافه میشه طی آپدیت های پیش رو
حتی مود زامبی هم الان وجود نداره و بخش co-op فقط شامل survive ها هست اولش فکر میکردن که بخش زامبی تو نسخه دیگه ای هست ولی خودشون اعلام کردن مد زامبی برای همه نسخه ها منتشر میشه

من هم بازی رو گرفتم (البته برای xone :دی) واقعا فکر نمیکردم اینقدر خوب دراورده باشن! گرافیک که عالیه واقعا (هم مولتی هم سینگل) بالاخره یه تغییر اساسی توش دادن کاملا نسل بعدی شده !

بخش انلاینش فوق العاده شده ! خیلی سریعه ( البته همچنان کمپر در بازی مشاهد میشود:|:|:d )

فکر نمیکردم اینقدر خوشم بیاد! راستی مگه مود اینفکتد نداره ؟ کجاست نمیتونم پیداش کنم !:d
این مد واسه نسخه دیجیتال پرو ادیشن هست

این مد واسه نسخه دیجیتال پرو ادیشن هست
مده infected داخله bonus playlist

مده infected داخله bonus playlist اون پایین هست. یکیش infected هست یکیش هم ماله اون نقشه هست که انحصاری کسایی هست که پیش خرید کردن !

من امروز شروع کردم . Survival بدک نبود ...
multi از ghosts خیلی بهتر شده ... هم نرم تره هم مپها دیگه یه طوری طراحی کردن بلکه تا جایی که میشه از شره این camper ها خلاص شیم
سرورهاش هم خیلی خوب بود
هنوز بخشه single رو نرفتم اما گرافیک بخشه مولتی که چنگی ب دل نمیزنه ... bf4 دلنشین تر بود . حالا بخشه single باید شروع کنم..
امتیاز که نمیتونم بدم. باید حداقل تا level 40 اینا برم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or