Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
Digital Foundry که بخش مهمی از سایت مشهور Eurogamer قلمداد می شود و در مباحث سخت افزاری و فنی بازی های ویدئویی فعالیت دارد، بالاخره ویدئو مقایسه نرخ فریم بازی Call of Duty: Advanced Warfare را برای دو کنسول Xbox One و Playstation 4 منتشر کرده است. طبق توضیحات ارائه شده از سوی تهیه کنندگان این مقایسه، گرافیک به طور کلی در هر دو نسخه برابر است اما زمانی که بحث عملکرد هم مطرح می شود، Xbox One اینجا بهتر می درخشد.نسخه PS4 در حالی آزمایش شده است که بسته بهینه ساز ۱٫۰۴ نصب شده اما این مسئله بی دردسر نبوده است. در مرحله کشور سئول نرخ فریم دائما بین ۵۰-۶۰ متغییر است و حتی در صورت پرتاب نارنجک شناسایی دشمنان، این مقدار به ۴۰ نیز می رسد. قابلیت v-sync در کنسول PS4 طوری طراحی شده است که صبر می کند تا فریم بعدی کاملا پردازش شود اما همین مسئله کمی کندی را برای کنسول سونی به همراه داشته است.
viva xbox one:d
که البته گفته یکی از دلایلش اینه که تو PS4 رزولوشن ثابت Full HD Native ه ولی تو XO در صحنه های شلوغ رزولوشن پایین میاد که بازی روون تر اجرا شه !

خوب من هم شروع به بازی کردم:)

گرافیک عالیه b-)واقعا میشه next-generation را احساس کرد;;)

سینگل بازی را یک ساعتی رفتم خیلی خوب کار شده و هیجانی هست و اصلا خسته کننده نبوده تا اينجا:d

مولتی بازی را هم کمی رفتم اون هم خوب بود و جذاب تا بازی نکرده بودم و ویدئو ها را ميديدم فکر میکردم پرشها خیلی رو مخ باشه اما

وقتی خودت در بازی قرار ميگيري خیلی حال میده و بسیار خوب بالانس شده و خیلی فان هست:d

و نسبت به اون شماره قبلی اصلا قابل قیاس نيست:>

تریلر df رو دیدم فریم ریت وان خیلی خیلی بهتر بودش واقعا بعضی صحنه ها فریم ریت وان روی 60 قف بود برای ps4 میومد رو 50 45
ولی اون صحنه اسلومیشن جفت کنسول نزدیک 30 رسیده بودن

خدایا شکرت . بازی از نظر نمرات ترکونده :d معمولا وقتی نمرات بیشتر میاد شاهد افت متا هستیم ولی در این مورد با اومدن نمرات بیشتر متا هی بالا تر رفت :> مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی و کاد هیترا :>
متا نسخه ps4 : 83
متا نسخه xone : 85
IGN هم 9.1 داده که در نمونه خودش بینظیره :>
هفته آینده در سرور های بازی میبینمتون :bighug:
تاپیک آنلاینشم بزودی راه میندازیم :d

که البته گفته یکی از دلایلش اینه که تو PS4 رزولوشن ثابت Full HD Native ه ولی تو XO در صحنه های شلوغ رزولوشن پایین میاد که بازی روون تر اجرا شه !

گفته شده حداقل رزولوشن بر روی ایکس باکس وان ۱۰۸۰*۱۳۶۰ و بسته به شلوغی محیط بازی، به صورت پویا تا ۱۹۲۰*۱۰۸۰ نیز خواهد رفت

عاقا یه خواهش از کسایی که بازی رو دارن دارم:
اگه میشه برید توی مولتی آفلاین (همون local play که ranking نداره) یه چند دست بازی کنید ببینید بهتون supply drop میده؟
و دومیش اینکه توی همون مولتی آفلاین اگه میشه از لیست helmet های قسمت شخصیت سازی یه عکس بگیرین مرسی

مولتی بازی به BO2 شبیه هست.
مپ های مولتی بنظرم خیلی بزرگن و یک چیز جمع و جور مثل Dome توی MW3 نداره.
اما کلا جذابه و معتاد کنندس ! :x یکی از بهترین ها توی سری هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or