ميلاد جان در مورد قسمتي كه بايد فرار كني ماجرا از اين قراره:دوستان کسانیکه آچیومنت لپ تاپهارو گرفتن به من بگن لپهای مرحله کاپیتان پراس (همون مرحله رسیدن به محل ترور زاخائف ) و محله بعدش یعنی ترور زاخائف و فرار از اونجا کجاس دقیقا دوتا لپ تاپ مونده که یکیش توی مرحله اولی هست که گفتم و بعدیش مرحله دوم یعنی فرار از اونجا . دوستان اگه بگن محبت کردن . فقط توی مرحله فرار بگن لپ تاپ بعد از زخمی شدن مک میلیان است یا قبلش چون یکیشو که بعد از زخمی شدن مک هست گرفتم (بالای نردبان) .
فقط من به یه چیزی مشکوکم به نظرم من هرسه تا لپ تاپ مرحله اول (رسیدن به مرحله ترور) رو گرفتم حالا من اینجا می نویسم اگه همین سه تایی هست که اینجا می نویسم پس چرا وقتی توی Option میری میزنه دوتاشو گرفتم :
اولیش توی یه خونس که چندتا سگ هم توش خوابیدن و چندتا سرباز که باید دخلشونو بیاریم
دومیش توی برج کلیسا هستش
سومیش هم همون جایی هست که مک میلیان وقتی سربازهارو می بینه میگه Shhhhh
پیشاپیش ممنون
Kill an enemy while blinded by a flashbang in the single player campaign
فردی را که توسط Flashbang کور شده است را بکشید.
در سرتاسر بازی قابل دریافت است. در همان مرحله Crew Expendable که در حال گرفتن اچیومنت چاقو هستند به سوی یکی از دشمنان Flashbang بیاندازید و بعد وی را بکشید.
خب با تموم کردن بازی که باز نمیشه...باید لپ تاپ ها رو پیدا کنی.توی هر مرحله ای باشی توی همون قسمت چیت ها نشون میده توی اون مرحله چند تا پیدا کردی و چند تا مونده...من خودم نوزده تا پیدا کردم.راستی توی صفحه ی اول همین تاپیک یه ویدئوی 11 مگی هست که جاشون رو نشون میده.من بازی رو تموم کردم اما چیت ها واسم باز نشد.
منم 14 سالمه بعد از 6 بار تموم کردن بازی موفق به گرفتنه 1000G شدم اونم باچه بدبختی:biggrin1: اولین بازی بود که 1000 تارو کامل گرفتمسلام.بالاخره مرحله ی high mile club رو روی وترن تموم کردم و امتیاز هام به 960 رسید.فکر کنم اولین پسر 13.5 ساله باشم که تو جهان تونسته کل بازی رو روی وترن تموم کنه.:biggrin1: