The Kop
کاربر سایت
این مشکلات در اقلیت هستند ولی اگر مشکلاتی از اون طرف پیش بیاد اون وقت متوجه می شی چه قدر مفید هستش.برای چی حسن امیر؟وقتی این جور مشکلاتی پیش میاد دیگه نمیشه تغییرش داد!
این مشکلات در اقلیت هستند ولی اگر مشکلاتی از اون طرف پیش بیاد اون وقت متوجه می شی چه قدر مفید هستش.برای چی حسن امیر؟وقتی این جور مشکلاتی پیش میاد دیگه نمیشه تغییرش داد!
همون دوتا ویدئو اگز کار میکرد که مزاحم نمیشدم. بازم ممنونتوی youtube ریخته
صفحه اول همین تاپیک هم 2تا لینک از رپیدشر هست ولی 2سال پیش گذاشته شده فکر نکنم جواب بده
فک نکنم, مکافاتیه این veteranش, فقط به خودم فحش میدادم.سلام...
اگه من اون مرحله که باید تو شهر بازی کاپیتان رو نجات بدم رو هارد برم وبقیه مرحله ها رو رو vetern اخرش او اچیومنت 90 تایی ازاد میشه؟؟؟
فک نکنم, مکافاتیه این veteranش, فقط به خودم فحش میدادم.
گفتم شاید بشه!!90
Deep and Hard
Complete the game on Hardened or Veteran difficulty
بازی را روی درجه سختی Hardened و یا Veteran به پایان برسانید.
من تو گرفتن این هم مشکل دارم چون دسترسی به اینترنت پرسرعت ندادم نتونستم اون فیلم رو ببینم میشه یکی بگه حدودا چندتا تلویزیون تو اون مرحله هست؟؟20
Your Show Sucks
Destroy all the TVs showing Al-Asad's speech
تمام تلویزیون های که تصویر Al-Asad را نمایش می دهند نابود کنید.
در سرتاسر بازی در چندین مرحله تلویزیون های متعددی وجود دارد که تصویر وی را نشان می دهد اما زیاد نگران نباشید چرا که برای باز شدن این اچیومنت فقط کافی است که تمام تلویزیون های مرحله Charlie Don’t Surf را از بین ببرید. توجه کنید که این اچیومنت روی درجه سختی Recruit باز نمی شود.
من تو گرفتن این هم مشکل دارم چون دسترسی به اینترنت پرسرعت ندادم نتونستم اون فیلم رو ببینم میشه یکی بگه حدودا چندتا تلویزیون تو اون مرحله هست؟؟
متاسفانه هیچ اچیومنتی روی این حالت باز نمیشه.سلام
من 14 تا از لپ تاپ ها رو پیدا کرده بودم که cheat های بازی رو فعال کردم و همین طوری یه مرحله رو رفتم و شانسی یه لپ تاپ پیدا کردم و تعداد لپ تاپ ها 15 تا شد و اچیومنت رو نداد می دونم بخاطر همون Cheat ها بود.حالا باید چکار کنم تا اچیومنت 15 تا لپ تاپ باز شه وقتی که من 15 تا شو دارم؟
این اچیومنت باگ داره !!. دقیقا 4 بار این کار رو کردم ولی نشد بعد رفتم به زور یه ویدئو دانلود کردم و از روی اون باز 3 دفعه ( مو ب مو ) رفتم که اخر سر دفعه چهارم باز شد.خیلی اذیت میکنه.