Ali_Reza
کاربر سایت
سلام امير جان
اول بابت راهنما خيلي ممنون.
من در مورد اين اچيومنت يه سوال دارم...
راهي براي به خير گذروندن اين مرحله و گرفتن اچيومنت با اين توصيفات نيست؟
اول بابت راهنما خيلي ممنون.
من در مورد اين اچيومنت يه سوال دارم...
توي اين مرحله بعد از اينكه فاصله هليكوپتر با ما 5000 متر ميشه و Checkpoint ميشه و همه با هليكوپتر مثل مور و ملخ ميريزن.من پشت همون فضاي سرپوشيده كمين ميكنم و اونايي كه سمت من ميان رو ميزنم ولي بعد از اينكه هليكوپتر خودي به ما ميرسه ، دشمنهاي زيادي بين من و كاپيتان هست كه اجازه نميدن من بهش برسم.متاسفانه C4 ها رو در اول اين قسمت استفاده كردم.درجه سختي هم Veteran هست.Carry Cpt. MacMillian to safety
کاپیتان MacMillian را به جای امن ببرید.
بعد از اینکه کاپیتان زخمی شد شما می بایست وی را کول نمایید و به همراه خود ببرید. بعد از پایان مرحله این اچیومنت باز می شود. این مرحله روی درجه سختی Veteran جزو سخترین ماموریت هاست خصوصا قسمت آخر که در شهر بازی هستید و می بایست از کاپیتان مراقبت کنید. تقریبا بردن این مرحله از طریق مقاومت و شلیک به دشمنان غیر ممکن است. برای همین بهتر شما همواره به دنبال جایی برای پنهان شدن باشید. از زمانی که شما کاپیتان را روی زمین می گذارید هلیکوپتر نجات تقریبا 8000 متر با شما فاصله دارد. در این قسمت شما می بایست با دشمن بجنگید و از کاپیتان دفاع کنید. اما بعد از گذشت مدتی و نزدیک 5000 متر یک Checkpoint اتفاق می افتد، از آن زمان به بعد دیگر نگران کاپیتان نباشید چرا که وی نمی میرد! هم اکنون چندین هلیکوپتر دشمن برای پیاده کردن نیرو میایند. حال فقط به فکر پنهان شدن باشید. مکان های پیشنهادی برای پنهان شدن:
کنار چرخ و فلک یک زمین ماشین سواری سر پوشیده وجود دارد و راه ورودی به پشت آن فقط و فقط یک راه است برای همین شما می توانید به آنجا بروید و آنجا دراز بکشید اگر هم دشمن احتمالی آمد او را از پای در آورید.
اگر پشت به چرخ و فلک بایستید رو به روی شما یک ساختمان بزرگ قرار دارد که بیشتر دشمنان از سمت چپ آن میایند شما می توانید سمت راست این ساختمان روبروی یک در پنهان شوید تا هلیکوپتر نجات بیاید.
داخل یکی از کیوسک ها پنهان شوید.
البته قبل از اینکه به پناهگاه خود بروید بهتر است روی زمین و در بین مسیر خود و کاپیتان تعداد زیادی C4 بیاندازید تا زمانی که خواستید به سمت وی بروید مسیر خود را با زدن دکمه انفجار پاک سازی کنید تا اینکه به سرعت به کاپیتان برسید.
راهي براي به خير گذروندن اين مرحله و گرفتن اچيومنت با اين توصيفات نيست؟