Call of Duty 4: Modern Warfare - Xbox360 version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان شانسی اونجاها رو رد کردم.رسیدم به چرخ و فلک.تو کدوم یکی از دکه ها بریم بهتره؟؟بمب هارو کجا کار بذاریم بهتره؟؟؟اخرش کاپیتان رو چجوری ببریم تو چرخبال! تا خودمون نمیریم؟
ببین من اینجا توضیح دادم:
آهان :دی
حالا من توضیحم رو میدم:
ببین اول باید مسیری که به سمت کاپیتان هست رو C4 بذاری بعد از اینکه هلیکوپتر به 5000 متریت میرسه بهت یک Check Point میده اگر دیدی دشمنی بین مسیرت به کاپیتان هست، باید C4 ها رو بترکونی ( در هر صورت بترکونی بهترِ چون دیگه به درد نمیخورن :دی ) بعدش سریع باید بری به قسمت انتهایی اون زمین ( دقیقا قسمتی که جلوی کاپیتان هست ) اونجا دقیقا همون جایی هست که سرباز ها میان. اونجا خیلی راحت میتونی سرباز ها رو بکشی چون اونا اصلا بهت کاری ندارن ... هلیکوپتر که رسید باید به سرعت از جات بلند شی و به یکی از دکه ها بری ( احتمالا تو راه تیر میخوری ) صبر میکنی که جونت درست شه... بعد میری سراغ کاپیتان و میذاریش تو هلیکوپتر :دی ( البته باز هم وسط راه تیر میخوری )
کلا این قسمت جزء سخت ترین هاست که باید مهارت داشته باشی!
من این کارو با عکس هم نشون میدم ( برای درک بهتر )

6xt0fuq.jpg

شماره ی 1: باید بری اونجا
شماره ی 2: کاپیتان
شماره ی 3: دکه
فلش های سفید رنگ: حرکت دشمن ها
فلش مشکی: حرکتی که شما بعد از رسیدن هلیکوپتر باید انجام بدی ( 1. بری به سمت کیوسک 2. کاپیتان رو برداری 3. بری تو هلیکوپتر )

من اینجارو با نزدیک 1000000000 بار باختن دیشب رد کردم.اما رسیدم مرحله بعد تو یه مزرعه گیر کردم.air strike رو چند بار فعال کردم ولی فایده نداره دشــــــــــــمن همینطور به جــــــوانان ما حمله میکنه.معلوم نیست باید چیکار کنیم.

من اینجارو با نزدیک 1000000000 بار باختن دیشب رد کردم.اما رسیدم مرحله بعد تو یه مزرعه گیر کردم.air strike رو چند بار فعال کردم ولی فایده نداره دشــــــــــــمن همینطور به جــــــوانان ما حمله میکنه.معلوم نیست باید چیکار کنیم.
باید بلافاصله بعد از حمله هوایی به سمت جلو بری ودوباره درخواست حمله بکنی نباید مدت طولانی یه
جا وایسی همینطور درخواست حمله کن وبعد از حمله پیشروی راه دیگه ای نداره

خب..این مرحله رو هم شانسی رد کردم رفت..رسیدم به مرحله گناهان پدر.مرحله سختی نیست و براحتی دارم تمومش میکنم.ببینم حالا دیگه کجاش گیر میکنم.
خداییش رو وترن رفتن واسه خودش دنیایی داره.

سلام دوستان بالا خره :lol: مشکلم حل شد مشکلی که واقعا مسخره بود و متاسفانه ربطی به من نداشت به همین دلیل نگرانم باز تکرار بشه نمیدونم دیسک به کنسول حال نمیداد یا کنسول به دیسک !:shocked::o چون با یه بار ریستارت کردن مرحله همه چیز درست شد امید وارم دیگه تکرار نشه در هر صورت از همتون :thanks:

سلام دوستان بالا خره :lol: مشکلم حل شد مشکلی که واقعا مسخره بود و متاسفانه ربطی به من نداشت به همین دلیل نگرانم باز تکرار بشه نمیدونم دیسک به کنسول حال نمیداد یا کنسول به دیسک !:shocked::o چون با یه بار ریستارت کردن مرحله همه چیز درست شد امید وارم دیگه تکرار نشه در هر صورت از همتون :thanks:

برای من هم بعضی اوقات از این مشلات پیش می امد البته توی یک بازی دیگر به نظره من از دیسک هست:love:

سلام
میگم بهترین گرافیک ماله کدوم مرحله هستش؟؟؟؟؟؟
بعشم روی ا Vetera خیلی حال میده خیلی هیجان انگیزتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من مموری که ندارم هی دارم از اول میرم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:میگم راستی کسی مموری دسته دوم xbox360 نداره من ازش میخرم:love:

بهترين گرافيك به نظر من همون مرحله flash backهستش كه تو چرنوبيل هستش واقعا سايه هاو نور پردازي ميخكوب كننده هستش:eek:

مرحله ي نجات Nikolai هم خيلي گرافيك داشت ... اونجايي كه تو تاريكي بايد تو اون خونه هه دنبال Nikolai بگردي خيلي باحال بود ... كلا بازي از نظر گرافيك و Shader كم نداشت

من اولین بار که گذاشتم تو دستگاه مرحله اموزشیش شروع شد از گرافیکش نا امید شدم و گفتم این بود انقدر طرفداری از گرافیکش میشد؟؟ولی یه خورده رد کنید مبهوت گرافیک خیره کننده اش میشید.

مرحله ي نجات Nikolai هم خيلي گرافيك داشت ... اونجايي كه تو تاريكي بايد تو اون خونه هه دنبال Nikolai بگردي خيلي باحال بود ... كلا بازي از نظر گرافيك و Shader كم نداشت
کلا بازی شاهکاره نمیشه گفت کدوم مرحله روهم رفته مراحلی که تاریکه چون یهو shader های نور به نظرت خفن میان;)

دوستان مراحل بعد از استتار رو تقریبا راحت تموم کردم رفت رسید به مرحله no war in fighting room
بقدری این مرحله سخته که حرصمو در اورده.check point درست حسابیم نمیده یه جارو بذور رد میکنم یهو میمرم دوباره از اول شروع میشه.

دوستان مراحل بعد از استتار رو تقریبا راحت تموم کردم رفت رسید به مرحله no war in fighting room
بقدری این مرحله سخته که حرصمو در اورده.check point درست حسابیم نمیده یه جارو بذور رد میکنم یهو میمرم دوباره از اول شروع میشه.

من گاهی اقات حسوديم میشه به شماها که هنوز بازيرو تموم نکرديد و پيشه خودم میگم اين کاش منم مثل شما هنوز تو مراحل بازی بودم.
دوست عزيز سعی کن با ارامش کامل اين بازيرو انجام بدی و به پايان برسونييش ، چون بعداً حسرت میخوری که چرا من به اين زودی بازيرو تموم کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or