SNAKE=BIGBOSS
کاربر سایت
سلام دوستان اقا ول کنین بیایین لایو حال کنیم خود بازی چیزی نیست اصلی لایوشه منتظرتونم بدویین که دیر شد
سلام دوستان یه جای بازی گیر کردم وبه کمک نیاز دارم:
توی act 1 قسمت hunted وقتی اون هلی کوپتر لعنتی رو میزنی بعد مشخص نیست باید از کدوم طرف برم یعنی ادامه مسیر بازیو گم میکنم .تمام افراد گروه داخل انباری کنار یه تراکتور می ایستند تا تو راه رو پیدا کنی لطفا هر کسی می تونه کمکم کنه مرسی

سلام بچه ها ازتون ممنون ولی مشکل من حل نشد من طبق اون دایره زرد مسیرو دنبال می کنم ولی دقیقا مشکلم ازینجا شروع میشه بهتر بگم می دونم باید کجا برم ولی نمیتونم به اونجا برسم یعنی راهی پیدا نمیکنم جلوم یه دره که هیچ جور باز نمیشه کم کم دارم به عقلم شک می کنم !!!!!!!! شایدم سی دی بازی مشکل داره نمیدونم دیگه قاط زدم ! خواهش می کنم یه راهی بزارین جلوم اخه بد جوری تو کف بازی موندم

سلام razor جان مرسی بابت راهنماییت ولی من اینجارو که گفتی رد کردم الان که تو act1 قسمت hunted هستم دقیقا جایی گیر کردم که برای اولین بار در بازی باید یه هلی کوپتر رو بزنی یعنی بعد از مبارزه با دشمن داخل یه انباری می ری که کنار یه یخچال درست جاییکه کاپیتان ایستاده یه بازوکا پیدا می کنی که با اون باید هلی کوپتر مذکور رو بزنی یه تراکتور هم داخل انباری می بینی.از اینجا به بعد کاپیتان و بچه ها عین ماست وایستادن و منتظرن تا تو راهو پیدا کنی که من دیگه نمی دونم باید چکار کنم !![]()

سلام razor جان مرسی بابت راهنماییت ولی من اینجارو که گفتی رد کردم الان که تو act1 قسمت hunted هستم دقیقا جایی گیر کردم که برای اولین بار در بازی باید یه هلی کوپتر رو بزنی یعنی بعد از مبارزه با دشمن داخل یه انباری می ری که کنار یه یخچال درست جاییکه کاپیتان ایستاده یه بازوکا پیدا می کنی که با اون باید هلی کوپتر مذکور رو بزنی یه تراکتور هم داخل انباری می بینی.از اینجا به بعد کاپیتان و بچه ها عین ماست وایستادن و منتظرن تا تو راهو پیدا کنی که من دیگه نمی دونم باید چکار کنم !![]()

ببین توی همون انباری که تراکتور ویخچال هست وقتی که هلیکوپتر زدی باید از داخل همن انبار بری به طبقهسلام razor جان مرسی بابت راهنماییت ولی من اینجارو که گفتی رد کردم الان که تو act1 قسمت hunted هستم دقیقا جایی گیر کردم که برای اولین بار در بازی باید یه هلی کوپتر رو بزنی یعنی بعد از مبارزه با دشمن داخل یه انباری می ری که کنار یه یخچال درست جاییکه کاپیتان ایستاده یه بازوکا پیدا می کنی که با اون باید هلی کوپتر مذکور رو بزنی یه تراکتور هم داخل انباری می بینی.از اینجا به بعد کاپیتان و بچه ها عین ماست وایستادن و منتظرن تا تو راهو پیدا کنی که من دیگه نمی دونم باید چکار کنم !![]()

دوستان من دارم رو vetran میرم.مرحله استتار گیر کردم.بعد از اینکه زاخائف رو ترور کردم از ساختمون میام بیرون هیچ راهی ندارم که فرار کنم و سه سوت کشته میشم.راه میونبوری چیزی نداره فرار کنم برم؟؟بدجوری گیر کردم.

راستی هنوز سراغ بازی نرفتم امیدوارم این بار یه فرجی بشه نکته جالب اینجاس که هر پیشنهادی که دوستان محبت می کنن میدن رعایت میشه ولی اتفاقی نمیفته مثلا تو همون انباری بعد از زدن کوپتر طبقه 2 انبار هم که رفتم پرایس بازم کاری نکرد .شاید اینبار درست شد در هر صورت از همتون ممنون
نمیشه بابا....دشمـــــــــــــــــن در کمـــــــــــــــــــینه...دشـــــــــــــــــمـــــــــــــن قصد جان مارا کرده:cheesygriکاری ندارد اول باید دشمنانت را بکشی بعد دنبال دایره زرده می روی همین کمی که رفتی جلو کاپیتان پریس مجروح می شود.....فقط دنبال دایره زرده برو راه را نشانت می دهد![]()
وااااااااااای اون مرحله خیلی سخته شاید سخت ترین قسمت بازی!!!دوستان من دارم رو vetran میرم.مرحله استتار گیر کردم.بعد از اینکه زاخائف رو ترور کردم از ساختمون میام بیرون هیچ راهی ندارم که فرار کنم و سه سوت کشته میشم.راه میونبوری چیزی نداره فرار کنم برم؟؟بدجوری گیر کردم.

اتفاقا اونجا یکی از آسون ترین جاهای بازی هست و هیجان انگیز ترینوااااااااااای اون مرحله خیلی سخته شاید سخت ترین قسمت بازی!!!
شما باید اول با اسنایپ دشمن هایی که دارن میان رو بکشی بعدش سریع بری تو یکی از اتوبوس ها چند نفر دیگرو بکشی بعد باید چن تا از این Flash Bang ها ( درست نوشتم !؟ ) بندازی ( جوری که خودت کور نشی ) و بعد بری... کلا این مرحله خیلی سخته...با یکی دو دفعه رفتن نمیشه! من خودم سرِ این مرحله گریم در اومدتازه آخر اون مرحله هم یک مرحله هست که خیلی سختِ وقتی بهش رسیدی بگو که راهنماییت کنم ( یک راهه خیلی خوب سراغ دارم! )
![]()