Call of Duty 4: Modern Warfare - Xbox360 version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا که صحبت راهنمایی یکی منو راهنمایی کنه که چه جوری اون مرحله ی تو هواپیمارو رو اخرین درجه ی سختی تموم کنم

این مرحله بستگی به تخصصت و مهارتت داره و هرکسی نمیتونه ، شوخی نمی کنم کارهرکسی نیست باید به شدت تمرین کنی و از همه حرفه ات به کار ببری مثل یه تفنگدار واقعی;)

موفق باشید

حالا که صحبت راهنمایی یکی منو راهنمایی کنه که چه جوری اون مرحله ی تو هواپیمارو رو اخرین درجه ی سختی تموم کنم
آهان :دی
حالا من توضیحم رو میدم:
ببین اول باید مسیری که به سمت کاپیتان هست رو C4 بذاری بعد از اینکه هلیکوپتر به 5000 متریت میرسه بهت یک Check Point میده اگر دیدی دشمنی بین مسیرت به کاپیتان هست، باید C4 ها رو بترکونی ( در هر صورت بترکونی بهترِ چون دیگه به درد نمیخورن :دی ) بعدش سریع باید بری به قسمت انتهایی اون زمین ( دقیقا قسمتی که جلوی کاپیتان هست ) اونجا دقیقا همون جایی هست که سرباز ها میان. اونجا خیلی راحت میتونی سرباز ها رو بکشی چون اونا اصلا بهت کاری ندارن ... هلیکوپتر که رسید باید به سرعت از جات بلند شی و به یکی از دکه ها بری ( احتمالا تو راه تیر میخوری ) صبر میکنی که جونت درست شه... بعد میری سراغ کاپیتان و میذاریش تو هلیکوپتر :دی ( البته باز هم وسط راه تیر میخوری )
کلا این قسمت جزء سخت ترین هاست که باید مهارت داشته باشی!

اتفاقا اونجا یکی از آسون ترین جاهای بازی هست و هیجان انگیز ترین
لازم هم نیست حتما با اسنیپ اونا رو بکشی کافیه یکی از دشمنا رو بکشی بری تفنگشو برداری همین ;)
شما رو وترن این مرحله رو به آسونی رد کردین ؟!!! یکی از دشمن ها رو بکشیم تفنگش رو برداریم که چی بشه ؟!

وااااااااااای اون مرحله خیلی سخته شاید سخت ترین قسمت بازی!!!
شما باید اول با اسنایپ دشمن هایی که دارن میان رو بکشی بعدش سریع بری تو یکی از اتوبوس ها چند نفر دیگرو بکشی بعد باید چن تا از این Flash Bang ها ( درست نوشتم !؟ ) بندازی ( جوری که خودت کور نشی ) و بعد بری... کلا این مرحله خیلی سخته...با یکی دو دفعه رفتن نمیشه! من خودم سرِ این مرحله گریم در اومد :دی تازه آخر اون مرحله هم یک مرحله هست که خیلی سختِ وقتی بهش رسیدی بگو که راهنماییت کنم ( یک راهه خیلی خوب سراغ دارم! );)
من میتونم برم تو اتوبوسا.فلش بنگ هم میزنم ولی سه سوت دوباره به هوش میانو دخل منو در میارن.اخه کاپیتان پرایس الهی بمیری با این خاطره تعریف کردنت:mad:

شما رو وترن این مرحله رو به آسونی رد کردین ؟!!! یکی از دشمن ها رو بکشیم تفنگش رو برداریم که چی بشه ؟!
نه رو Hardned چیه همون یادم نیست
که چی بشه ؟ که این بشه مجبور نشی با اسنیپ بزنیشون

من میتونم برم تو اتوبوسا.فلش بنگ هم میزنم ولی سه سوت دوباره به هوش میانو دخل منو در میارن.اخه کاپیتان پرایس الهی بمیری با این خاطره تعریف کردنت:mad:
:دی

ببین تو اولِ اول برو پشت یکی از ماشین ها، سنگر بگیر و سعی کن هر چی آدم میبینی رو بکشی ( خیلی سریع ) بعد برو تو یکی از اون اتوبوس ها بخواب، 2 تا سگ میان اونا رو باید بزنی ( پیشنهاد میشه که با کلاش این کارو بکنی چون با اسنایپ نمیشه ) بعد باید چن تا از این Flash ها بندازی ( چن تا نارنجک هم بنداز اگه داری ) و بعد سریع ( نمیدونم اسمش چیه :دی L3 تو PS رو باید بزنی که سریع بدوی ) بدو به سمتی که باید بری!
در ضمن تو اتوبوس اگه بخوابی نارنجک های بیرون روت اثر نداره ( باید حواصت باشه که نارنجک های داخل اتوبوس رو بندازی بیرون )
نه رو Hardned چیه همون یادم نیست
که چی بشه ؟ که این بشه مجبور نشی با اسنیپ بزنیشون

Harden خیلی با Veteran فرق میکنه اســـــتاد. هر وقت تونستی رو وترن این مرحله ها رو رد کنی بیا بگو آسونه!!! من وقتی رو Normal ( البته اسمش این نیست! ) میرفتم اصلا نصف بازی رو نفهمیدم! کلا اگر میخواین به بزرگی این بازی پی ببرین باید بازی رو رو وترن تموم کنید!!!
بدون اسنایپ نمیشه ( فقط اسنایپ داری و کلاش ) اونا هم ازت دورن و نمیتونی با کلاش بزنیشون! بعدش هم وقتی با اسنایپ میتونی راحت تر بکشی، مگه مرض داری که با کلاش ( یا هر تفنگِ دیگه ای ) بری ؟!!!

اصلا نيازي به مبازه نيست دوستان حتي روي Veteran
فقط كافي بعد از اينكه كاپيتان مك ميلان رو گذاشتين رو زمين پشت بهش وايسيد اون وقت سه تا آلونك مي بينيد كه شبيه باجه هاي بليط فروشي ماست. بريد تو اولي از سمت چپ و تا زماني كه هليكوپر بياد بشينيد همون جا تكونم نخوريد. همين طور نارنجك كنار شما منفجر ميشه اما نمي ميريد.
بعدم كه رسيد ميتونيد برش داريد ببريد تو هليكوپتر!
به همين آسوني

:دی

ببین تو اولِ اول برو پشت یکی از ماشین ها، سنگر بگیر و سعی کن هر چی آدم میبینی رو بکشی ( خیلی سریع ) بعد برو تو یکی از اون اتوبوس ها بخواب، 2 تا سگ میان اونا رو باید بزنی ( پیشنهاد میشه که با کلاش این کارو بکنی چون با اسنایپ نمیشه ) بعد باید چن تا از این Flash ها بندازی ( چن تا نارنجک هم بنداز اگه داری ) و بعد سریع ( نمیدونم اسمش چیه :دی L3 تو PS رو باید بزنی که سریع بدوی ) بدو به سمتی که باید بری!
در ضمن تو اتوبوس اگه بخوابی نارنجک های بیرون روت اثر نداره ( باید حواصت باشه که نارنجک های داخل اتوبوس رو بندازی بیرون )

Harden خیلی با Veteran فرق میکنه اســـــتاد. هر وقت تونستی رو وترن این مرحله ها رو رد کنی بیا بگو آسونه!!! من وقتی رو Normal ( البته اسمش این نیست! ) میرفتم اصلا نصف بازی رو نفهمیدم! کلا اگر میخواین به بزرگی این بازی پی ببرین باید بازی رو رو وترن تموم کنید!!!
بدون اسنایپ نمیشه ( فقط اسنایپ داری و کلاش ) اونا هم ازت دورن و نمیتونی با کلاش بزنیشون! بعدش هم وقتی با اسنایپ میتونی راحت تر بکشی، مگه مرض داری که با کلاش ( یا هر تفنگِ دیگه ای ) بری ؟!!!
دقیقا.من هم اولین بار روی regular رد کردم خیلی حال کردم ولی وقتی رو وترن دارم میرم مزه واقعی بازیش رو فهمیدم.یعنی تو بعضی جاهاش ادم گیر میکنه باید از 1000 راه بری تا راه درست رو کشف کنی.

باشه ما از فردا شروع به بازی کردن می کنیم :-"

دوستان شانسی اونجاها رو رد کردم.رسیدم به چرخ و فلک.تو کدوم یکی از دکه ها بریم بهتره؟؟بمب هارو کجا کار بذاریم بهتره؟؟؟اخرش کاپیتان رو چجوری ببریم تو چرخبال! تا خودمون نمیریم؟

سلام
میگم بهترین گرافیک ماله کدوم مرحله هستش؟؟؟؟؟؟
بعشم روی ا Vetera خیلی حال میده خیلی هیجان انگیزتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من مموری که ندارم هی دارم از اول میرم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:میگم راستی کسی مموری دسته دوم xbox360 نداره من ازش میخرم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or