Call Of Duty با کنار زدن Mario تبدیل به پرفروشترین فرنچایز نسل شد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
طبق اطلاعات منتشر شده در سال 2012 کمپانی Activision چیزی حدود 19.5 درصد از بازار بازیهای کامپیوتری را در اختیار داشته,درصوری که این رقم در سال 2011 برابر 15.7 بوده است,همچنین عنوان Call Of Duty نیز با کنار زدن Mario به پرفروشترین فرنچایز این نسل تبدیل شده است.
آمار نشان می دهد Activision, Ubisoft, Take Two و Microsoft تنها کمپانیهایی بودند که سهمشان نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.لیست کامل به صورت زیر است:(اعداد داخل پرانتز نیز مربوط به سال 2011 است)

Activision 19.5% (15.7%

Electronic Arts 18.4% (19.7%

Ubisoft 11.2% (8.8%

Nintendo 10.8% (12.4%

Take-Two 6.4% (4.8%

Microsoft 5% (4.8%

Sony 3.5% (5.3%

THQ 3.3% (4.9%

Warner Bros. 3.3% (3.7%

Capcom 2.4% (1.2%

همچنین در مورد فروش کلی فرنچایز ها از سال 2005 تا 2012 نیز به شرح زیر است:

1. Call of Duty
2. Mario
3. FIFA
4. Wii Fit (includes hardware
5. Assassin's Creed
6. Guitar Hero
7. Halo
8. Madden NFL
9. The Sims
10. Need for Speed
11. Battlefield
12. Just Dance
13. Rock Band
14. Mario Kart Wii
15. Lego
16. Grand Theft Auto
17. World of Warcraft
18. WWE
19. The Elder Scrolls
20. Sonic

منبع

فارسیش میشه اونی که ،ESبازی میکنه CODرو هم بازی میکنه اما اونی که CODبازی میکنه لزوما(یعنی کلی نیست این موضوع) حوصله ی بازی کردن یه بازی RPGبا داستان طولانی و گیم پلی کند رو رو نداره الان شما دونفر در دسته ی اول قرار میگیرید و کسی که سالی یه بازی اونم CODرو بازی میکنه(چنین کسانی خیلی زیادن اطراف من فقط شوتر اول شخص اونم غیر سای فای بازی میکنن) در دسته ی دوم
بهتره اول پست رو بخونیم ,معنی رو هضم کنیم بعد نسبت به مقدسات واکنش نشون بدیم
تفکرِ تفکر اشتباهیه عزیز من

شرمنده دیگه واضح تر از این نمیشد توضیح داد
مساله اینجاست که نمیخواید قبول کنیدکالاف بازی عامه پسند و کژوالیه نه من نه هیچ کس دیگه هم نمیتونه به شما بقبولونه
دیگه در این مورد هم پستی نمیدم

Meanwhile:
136881406021.png

کاد یه بازی آشغال شده و همه هم میدونن دیگه نیازی به بحث نداره و میفروشه چونکه عامه پسند (نوب پسند) هست .
این فکت صادر کردن های شما کم کم داره رو مخ میره :)

حال میکنی منم بیام بگم بتلفیلد (یا هر بازی دیگه که من خوشم نمیاد و شما خوشت میاد) یه بازی آشغاله و همه هم میدونن دیگه نیازی به بحث نداره و میفروشه چون یه عده که ادعای هاردکوریت و اولد اسکول بودنشون آسمون و زمین رو سوراخ که چه عرض کنم، پاره کرده و فک میکنن فقط خودشون میدونن گیم چیه میخرنش و همه ـش هم برا خودشون نوشابه باز میکنن که ما چقد هاردکوریم، ما چقد کارمون درسته؟

اگه حال میکنی بگو بدونیم چون من تخصصم شتر سواری رو اعصابه ملته ولی چون برا سلیقه ی بقیه احترام قائلم تا حالا هرچی گفتین تحمل کردم...

با عرض معذرت از همه ی بتلفیلد فن ها. قصدم توهین به بازی نبود فقط خواستم دوستان بدونن اگه چیزی نمیگیم دلیلش نداشتن زبون نیست.

حال میکنی منم بیام بگم بتلفیلد (یا هر بازی دیگه که من خوشم نمیاد و شما خوشت میاد) یه بازی آشغاله و همه هم میدونن دیگه نیازی به بحث نداره و میفروشه چون یه عده که ادعای هاردکوریت و اولد اسکول بودنشون آسمون و زمین رو سوراخ که چه عرض کنم، پاره کرده و فک میکنن فقط خودشون میدونن گیم چیه میخرنش و همه ـش هم برا خودشون نوشابه باز میکنن که ما چقد هاردکوریم، ما چقد کارمون درسته؟

اگه حال میکنی بگو بدونیم چون من تخصصم شتر سواری رو اعصابه ملته ولی چون برا سلیقه ی بقیه احترام قائلم تا حالا هرچی گفتین تحمل کردم...

با عرض معذرت از همه ی بتلفیلد فن ها. قصدم توهین به بازی نبود فقط خواستم دوستان بدونن اگه چیزی نمیگیم دلیلش نداشتن زبون نیست.
یا مقلب القلوب والابصار....بحث داره یاکوزایی میشه...:-s
دیگه داره بیمزه میشه کامیک هات . کاد یه بازی آشغال شده و همه هم میدونن دیگه نیازی به بحث نداره و میفروشه چونکه عامه پسند (نوب پسند) هست

چی باعث شده که فکر کنی کوبیدن COD هنو بامزس؟؟

2.521تا پست داری...دوهزارشونصدتاش بدوبیراه گفتن به CODــه...
هرتاپیکی بحث COD میشه میای میگی آشغاله...شهرداری بودی مگه؟؟ بیخیال باو...خفمون کردی...

بتلفیلد باز بودن دلیل نمیشه که . من اگر بتل باز هم نبودم نظرم همین بود فرقی نمیکرد . دارم بدون طرفداری این حرف رو میزنم وگرنه EA و بازی هاشم مشکل های خاص خودشونو دارن . اما کاد دیگه یه جورایی از خطر قرمز گذشته و به لطف پلیرهایی که اینقدر بازی رو ساپورت میکنند گند کشید به نسل شوتر و کپی پیست رو در حد اعلا فرو کرد تو ملت با فروش های میلیارد و بیلیون دلاری بعدشم 2 کلمه حرف میزنی علیهش فن هاش میان تیکه میپرونن . خودت بشین به این بازی درست نگاه کن ببین چی داره که این همه ملت قربونش میرن و سالی 20 میلیون نسخه میفروشه . از MW2 سقوطش رو شروع کرد ولی هنوز میفروشه هر روز بهتر از دیروز .
اگر همین فردا هم معلوم بشه BF4 بازی مثل BF3 باشه و چیزی بهش اضافه نشه و مشکلاتی که BF3 رو داشت و هنوز داره رو داشته باشه نظرم در مورد BF هم همینطوری هست .

---------- نوشته در 01:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 AM ارسال شده بود ----------

چی باعث شده که فکر کنی کوبیدن COD هنو بامزس؟؟

2.521تا پست داری...دوهزارشونصدتاش بدوبیراه گفتن به CODــه...
هرتاپیکی بحث COD میشه میای میگی آشغاله...شهرداری بودی مگه؟؟ بیخیال باو...خفمون کردی...
با عرض معذرت . نگفتم آشغاه داره مشکلاتش رو بیان میکنم و خیلی برام جالبه که کورکورانه از این بازی که دیگه بیخود شده داره این همه نا به جا دفاع میشه (بحث همینجاست) و اینکه این بازی که دیگه کل دنیا میدونن تکراری شده و داره به صنعت گیم و سبک شوتر اول شخص ضربه وارد میکنه چطوریه که این همه نمره میانگین بالا میگیره و این همه فروش میکنه ؟ چه بلایی سر گیمر و ها و این نسل اومده آخه ؟ :|

با عرض معذرت . نگفتم آشغاه داره مشکلاتش رو بیان میکنم و خیلی برام جالبه که کورکورانه از این بازی که دیگه بیخود شده داره این همه نا به جا دفاع میشه (بحث همینجاست) و اینکه این بازی که دیگه کل دنیا میدونن تکراری شده و داره به صنعت گیم و سبک شوتر اول شخص ضربه وارد میکنه چطوریه که این همه نمره میانگین بالا میگیره و این همه فروش میکنه ؟ چه بلایی سر گیمر و ها و این نسل اومده آخه ؟ :|

دیگه کل دنیا میدونن تکراری شده و داره به صنعت گیم و سبک شوتر اول شخص ضربه وارد میکنه

چطوریه که این همه نمره میانگین بالا میگیره و این همه فروش میکنه ؟

کل دنیا میدونن تکراری شده،،بعد نمرات و فروش بالایی هم داره؟؟

کل دنیا و پیرامونش سرجاشه...شمایی که دچار پارادوکس شدی....برو حلش کن...

+
کاد یه بازی آشغال شده
با عرض معذرت . نگفتم آشغاه (آشغاله)
،چه تخم مرغ و گوجه،،چه گوجه و تخم مرغ،
فرقی...نداره!!

آخرین ویرایش:
تبریک به طرفدارای اوریجینال بازش.
ولی در کل اگه Mario هم برای همه کنسول ها و PC عرضه میشد فروشش خیلی بیشتر از اینی بود که هست.
Guitar hero خیلی بازی خوبی بود حیف شد.!!!!

خدا رو شکر که این پایینی CoD نیست :)
136881101407331.jpg

وگرنه خدا میدونه دوستان چه چیزهایی که بار گیمر و اَکتی و CoD نمیکردن :-" :دی

حالا چرا این؟! چون این قرار بود شاخه BO II رو بشکنه
چون این اسمش هم حتی اسکیه
چون این حتی کاراکتر همراهش رو سعی میکنه شبیه کاراکتر همراه یه بازی دیگه درست کنه
و....
پ.ن:من یه رهگذر ساده ام :-s :دی
پ.ن2:اگه کسی از این بازی خوشش میاد من شرمنده ام :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or