Call Of Duty با کنار زدن Mario تبدیل به پرفروشترین فرنچایز نسل شد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
طبق اطلاعات منتشر شده در سال 2012 کمپانی Activision چیزی حدود 19.5 درصد از بازار بازیهای کامپیوتری را در اختیار داشته,درصوری که این رقم در سال 2011 برابر 15.7 بوده است,همچنین عنوان Call Of Duty نیز با کنار زدن Mario به پرفروشترین فرنچایز این نسل تبدیل شده است.
آمار نشان می دهد Activision, Ubisoft, Take Two و Microsoft تنها کمپانیهایی بودند که سهمشان نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.لیست کامل به صورت زیر است:(اعداد داخل پرانتز نیز مربوط به سال 2011 است)

Activision 19.5% (15.7%

Electronic Arts 18.4% (19.7%

Ubisoft 11.2% (8.8%

Nintendo 10.8% (12.4%

Take-Two 6.4% (4.8%

Microsoft 5% (4.8%

Sony 3.5% (5.3%

THQ 3.3% (4.9%

Warner Bros. 3.3% (3.7%

Capcom 2.4% (1.2%

همچنین در مورد فروش کلی فرنچایز ها از سال 2005 تا 2012 نیز به شرح زیر است:

1. Call of Duty
2. Mario
3. FIFA
4. Wii Fit (includes hardware
5. Assassin's Creed
6. Guitar Hero
7. Halo
8. Madden NFL
9. The Sims
10. Need for Speed
11. Battlefield
12. Just Dance
13. Rock Band
14. Mario Kart Wii
15. Lego
16. Grand Theft Auto
17. World of Warcraft
18. WWE
19. The Elder Scrolls
20. Sonic

منبع

وقتی که این شوتر های های بی محتوا میان صدر جدول فروش خدا به داد آینده صنعت گیم برسه ...!!!8-|
با کیا شدیم 7 میلیارد نفر ...
واقعا یه سری از اینا ارزش نداره حتی براشون 1 دلار پول بدیم چه برسه که پر فروش ترین عناوین نسل هم باشن

واقعا هم همینطوره....!:(

سری Call Of Duty تا قبل از MW3 بسیار عالی بود و هنوز کسی زیاد باهاش مشکل نداشت ولی بعد از بازی تکراری MW3 و آشغالی به اسم BO 2 (نظر شخصی) واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده!!!!

و بعدش هممون منتظریم این بازی لیک بشه ... تا تهش رو در بیاریم ...

من که بعد از cod 3 تو نسل قبل تو این نسل کلا این بازی رو از دایره المعارف گیمیم بیرون انداختم ... فقط تا اوسظ bo رفتم که اونم بیخیال شدم و پاک کردم

حالا همتون تا COD میاد دهن مغازه دارا رو سرویس می کنین و هر روز جلوی مغازه یارو بس می شینید تا بازی رو نفر اول بخرین، حالا شده بازی بد. :|

حالا همتون تا COD میاد دهن مغازه دارا رو سرویس می کنین و هر روز جلوی مغازه یارو بس می شینید تا بازی رو نفر اول بخرین، حالا شده بازی بد. :|
ممکنه همینجور باشه که میگی ولی اینکه بخریم دلیلی بر خوب بودن بازی نیست. من اون یکسالی که mw3 بازی میکردم کلی حرص و جوش زدم و فقط اعصابم خراب میشد به جای اینکه لذت ببرم. چند بارهم با هم صحبت کردیم و فکر میکنم نظر خودت هم همین باشه تقریبا. البته به اکتی هم حق میدم ، وقتی میبینه با کمترین تغییر نسبت به قبل بازیهاش انقدر خوب میفروشه ، منم بودم به خودم زحمت نمیدادم.هرچند این تغییرات در جهت منفی بوده و باعث پسرفت بازی شده.

همینایی که سر یه قرون همدیگرو مورد عنایت میدن نشستن به فرانچز میلیاردی گیر میدن!lol
جالبه کسی به بودن mario توی لیست اعتراضی نداره

ممکنه همینجور باشه که میگی ولی اینکه بخریم دلیلی بر خوب بودن بازی نیست. من اون یکسالی که mw3 بازی میکردم کلی حرص و جوش زدم و فقط اعصابم خراب میشد به جای اینکه لذت ببرم. چند بارهم با هم صحبت کردیم و فکر میکنم نظر خودت هم همین باشه تقریبا. البته به اکتی هم حق میدم ، وقتی میبینه با کمترین تغییر نسبت به قبل بازیهاش انقدر خوب میفروشه ، منم بودم به خودم زحمت نمیدادم.هرچند این تغییرات در جهت منفی بوده و باعث پسرفت بازی شده.
ادم یه بازی که خوب نیست خوب مرض نداره که بخره :|
این مدلیشو ندیده بودم والا

دقیقا چرا باید اینکار رو بکنیم ؟؟ میشه توضیح بدی ؟؟ چه چیز این سری بعد از Mw2 قابل توجه و جذب کننده بوده که شما این تفکر رو به همه نسبت میدی ؟؟ چرا افراد برای دیدن سناریو های کلیشه ای و از قبل شناخته شده باید همچین کاری بکنند ؟؟

پ.ن : بحث فروش خواهشا نیاد وسط که معلومه چرا امریکایی ها و اروپایی ها این رو میخرند و دلیل دیگه ای جز مولتی نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or