Call Of Duty با کنار زدن Mario تبدیل به پرفروشترین فرنچایز نسل شد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
طبق اطلاعات منتشر شده در سال 2012 کمپانی Activision چیزی حدود 19.5 درصد از بازار بازیهای کامپیوتری را در اختیار داشته,درصوری که این رقم در سال 2011 برابر 15.7 بوده است,همچنین عنوان Call Of Duty نیز با کنار زدن Mario به پرفروشترین فرنچایز این نسل تبدیل شده است.
آمار نشان می دهد Activision, Ubisoft, Take Two و Microsoft تنها کمپانیهایی بودند که سهمشان نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.لیست کامل به صورت زیر است:(اعداد داخل پرانتز نیز مربوط به سال 2011 است)

Activision 19.5% (15.7%

Electronic Arts 18.4% (19.7%

Ubisoft 11.2% (8.8%

Nintendo 10.8% (12.4%

Take-Two 6.4% (4.8%

Microsoft 5% (4.8%

Sony 3.5% (5.3%

THQ 3.3% (4.9%

Warner Bros. 3.3% (3.7%

Capcom 2.4% (1.2%

همچنین در مورد فروش کلی فرنچایز ها از سال 2005 تا 2012 نیز به شرح زیر است:

1. Call of Duty
2. Mario
3. FIFA
4. Wii Fit (includes hardware
5. Assassin's Creed
6. Guitar Hero
7. Halo
8. Madden NFL
9. The Sims
10. Need for Speed
11. Battlefield
12. Just Dance
13. Rock Band
14. Mario Kart Wii
15. Lego
16. Grand Theft Auto
17. World of Warcraft
18. WWE
19. The Elder Scrolls
20. Sonic

منبع

دقیقا چرا باید اینکار رو بکنیم ؟؟ میشه توضیح بدی ؟؟ چه چیز این سری بعد از Mw2 قابل توجه و جذب کننده بوده که شما این تفکر رو به همه نسبت میدی ؟؟ چرا افراد برای دیدن سناریو های کلیشه ای و از قبل شناخته شده باید همچین کاری بکنند ؟؟

پ.ن : بحث فروش خواهشا نیاد وسط که معلومه چرا امریکایی ها و اروپایی ها این رو میخرند و دلیل دیگه ای جز مولتی نداره .

مولتی جز بازی نی؟؟

85212498913862997316.jpg

FPSــو مولتیش...
+
COD میفروشه و محبوبه،،دیگه چرا بعضیا فشار بشهون میاد؟؟!!!!!! حالا خوبه همه کپی بازیم لامصبا:دی

دقیقا چرا باید اینکار رو بکنیم ؟؟ میشه توضیح بدی ؟؟ چه چیز این سری بعد از Mw2 قابل توجه و جذب کننده بوده که شما این تفکر رو به همه نسبت میدی ؟؟ چرا افراد برای دیدن سناریو های کلیشه ای و از قبل شناخته شده باید همچین کاری بکنند ؟؟

پ.ن : بحث فروش خواهشا نیاد وسط که معلومه چرا امریکایی ها و اروپایی ها این رو میخرند و دلیل دیگه ای جز مولتی نداره .
یروز میگید همه برا سینگلش میخرن جلو bf سوسکی نیست یروز میگید همه بخاطر مولتیش میرن سینگلش که سناریو تکراریه یروز میگید سه چهارم یروز میگید چهار چهارم نفهمیدیم چیشد بالاخره بقول این دوست عزیزمون مگه مولتی پلیر جز بازی نیست؟

هیچ دلیل نمیشه پرفروشترین با کیفیت ترین باشه بلکه عامه پسندتره این همه جا قانونه چه تو فروش کنسول ها چه فروش تلوزیون چه گوشی و...
GTAو TESبین این 20 تا با کیفیت ترینند مثلا کسی که کالاف میزنه انتظار داره با دوتا بنگ بنگ و 4ساعت گیم پلی بازی تموم شه حوضله داره 100 ساعت TESبازی کنه آیا؟

یروز میگید همه برا سینگلش میخرن جلو bf سوسکی نیست یروز میگید همه بخاطر مولتیش میرن سینگلش که سناریو تکراریه یروز میگید سه چهارم یروز میگید چهار چهارم نفهمیدیم چیشد بالاخره بقول این دوست عزیزمون مگه مولتی پلیر جز بازی نیست؟

نه بحث اینه که ما کپی خور ها که 70 درصدمون هم در ایران امکان مولتی پلیر رو ندارند چرا باید بخاطر این بازی دم مغازه صف بکشن و بخوایم اینجا دروغ بگیم ؟؟ اون قضیه مولتی رو هم گفتم که اگه بحث فروش جهانی اومد وسط بدونین که فروش بازی فقط و فقط بخاطر مولتیش هست !! وگرنه چرا من و 80 درصد کسایی که ممکنه اینترنت یا وسیله انلاین بازی کردن رو نداشته باشند باید براش قش و ضعف بریم و اینجا دروغ بگیم ؟

بعدم ایا امتیازات بازی ملاک نیست که این سری بعد از mw2 یه سری مرده و روبه نزول هست ؟؟ یک شماره هم نیست که داره نزول میکنه و بگیم نتیجه گیری زودی هست !! ماشالا 5 الی 6 تا بعدش داره میاد !!

نکته دیگه هم اینکه اگه تو نسخه بعد یعنی Ghost تغییرات خوب و مفید بدن و به ما بفهمونن که بازی عوض شده اون موقع هست که ساعت بعد اومدنش تو ایران براش صف میکشم !! چون از بهترین تجربه های گیمیم مربوط میشه به نسخه 1 و 2 MW !!

گیمر Casual تو دنیا زیاده.مولتی cod هم Casual پسنده در نتیجه بیشتر فروش میره.در اینکه جلوی مولتیBf سوسکی نیست هیچ شکی وجود نداره.
میلیون گیمر Casual هم خداییش خیلی زیاده :biggrin1: اینجوری باشه همه گیمرها Casual هستن به جز اونایی که BF بازی میکنن!
من نگفتم همه ی کسانی که Cod می خرن Casual هستن:دی
پ.ن:من Bf فن نیستم.

آخرین ویرایش:
ادم یه بازی که خوب نیست خوب مرض نداره که بخره :|
این مدلیشو ندیده بودم والا
کالاف بحثش فرق داره
شما وقتی یه پیش زمینه خوب از MW2 و MW1 داری با اشتیاق میری MW3 رو هم میخری اما وقتی میبینی هیچ پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلیش نکرده اینجاس که نا امید میشی
خیلی از فروشی که BO2 و MW3 داشتن بخاطر اون موفقیت سری های قبلیشون بود نه اینکه خودشون بازی خوبی باشن

آخرین ویرایش:
کلا تو نسلپیش روی Wii فقط 3 تا ماریو اومد ( منظورم بازی ای که شخصیت حول محور اونه نه همه بازی های اون) باید cod بیشتر بفروشه چون فکر کنم یک 7 تایی داده باشه تو این نسل
واقعا حیفه آدم لیست رو میبینه ناراحت میشه عناوین خوب توش نیستن یک مشت چرت و پرت اون بالاست
واقعا حیف اینا
11. Battlefield15. Lego16. Grand Theft Auto 20. Sonic

گیمر Casual تو دنیا زیاده.مولتی cod هم Casual پسنده در نتیجه بیشتر فروش میره.در اینکه جلوی مولتیBf سوسکی نیست هیچ شکی وجود نداره.
25 میلیون گیمر Casual هم خداییش خیلی زیاده :دی اینجوری باشه همه گیمرها Casual هستن به جز اونایی که BF بازی میکنن!

آخرین ویرایش:
نه بحث اینه که ما کپی خور ها که 70 درصدمون هم در ایران امکان مولتی پلیر رو ندارند چرا باید بخاطر این بازی دم مغازه صف بکشن و بخوایم اینجا دروغ بگیم ؟؟ اون قضیه مولتی رو هم گفتم که اگه بحث فروش جهانی اومد وسط بدونین که فروش بازی فقط و فقط بخاطر مولتیش هست !! وگرنه چرا من و 80 درصد کسایی که ممکنه اینترنت یا وسیله انلاین بازی کردن رو نداشته باشند باید براش قش و ضعف بریم و اینجا دروغ بگیم ؟

بعدم ایا امتیازات بازی ملاک نیست که این سری بعد از mw2 یه سری مرده و روبه نزول هست ؟؟ یک شماره هم نیست که داره نزول میکنه و بگیم نتیجه گیری زودی هست !! ماشالا 5 الی 6 تا بعدش داره میاد !!

نکته دیگه هم اینکه اگه تو نسخه بعد یعنی Ghost تغییرات خوب و مفید بدن و به ما بفهمونن که بازی عوض شده اون موقع هست که ساعت بعد اومدنش تو ایران براش صف میکشم !! چون از بهترین تجربه های گیمیم مربوط میشه به نسخه 1 و 2 MW !!

اون قضیه مولتی رو هم گفتم که اگه بحث فروش جهانی اومد وسط بدونین که فروش بازی فقط و فقط بخاطر مولتیش هست !!
من اصلا با این حرف نمیتونم کانکت بشم!!!!!!!:|

کاملا نظر مبتدیانه ای هستش در مورد COD..
تمام نقدهای سری MW و یا BO از بخش داستانی بازی تعریف میکنن و بخاطر بخش سینگلش میشناسن COD رو...بعد میگی COD فقط و فقط مولتی؟؟:|

بنظر شما اگه فقط وفقط مولتیه چرا BF نمیخرن اونوریا؟؟اونکه مولتی خیلی قوی تری داره!!

یعنی بازی باید متای بالای 95 داشته باشه بعد این همه نسخه؟؟:|

اگه همون امتیازات رو ملاک قرار بدیم:
امتیازات همین MW3 که تا دندون مسلح بهش حمله میکنید بد نبود متاش شد 88 روی کنسولا!!و رقیبش BF چندنمره پایینتر شد.
آیا امتیاز 88 با این نظراتی که شما در مورد MW3 دارین همخوانی داره؟؟
با نظراتی که دوستان دارن متای بازی باید 30 میشد:دی
متای 88 بده؟؟:|

نکته دیگه هم اینکه اگه تو نسخه بعد یعنی Ghost تغییرات خوب و مفید بدن و به ما بفهمونن که بازی عوض شده اون موقع هست که ساعت بعد اومدنش تو ایران براش صف میکشم !! چون از بهترین تجربه های گیمیم مربوط میشه به نسخه 1 و 2
تغییرات مثبتی که COD میتونه داشته باشه رو بگید لطفا...

یکی میگه بخاطر مولتیه،،یکی میگه مولتیش جلو BF سوسکه...
کژوال پسند: :|

کالاف بحثش فرق داره
شما وقتی یه پیش زمینه خوب از MW2 و MW1 داری با اشتیاق میری MW3 رو هم میخری اما وقتی میبینی هیچ پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلیش نکرده اینجاس که نا امید میشی
خیلی از فروشی که BO2 و MW2 داشتن بخاطر اون موفقیت سری های قبلیشون بود نه اینکه خودشون بازی خوبی باشن
MW2 که از بهترین ادامه های این نسل بود:|:|:|
+
لامصبیم دیگه:دی
واسه جلو بردن نظر خودمون همه چیزو میبریم زیر سوال :|

یه هفته بایستی تو یه مغازه بازی فروشی تو شهرتون حساب کار میاد دستت داداش COD رو دست نمیمونه از همه سنی هم هست نه فقط بچه مچه ها دیدم که میگم

مگه گیم فقط ماله هاردکوراست چه بسا گیمر های کژوالی که BF3 رو هم بازی میکنن
بالاخره کژوال گیمر هم جزوی از دنیای گیمن چه فرقی داره اخه مگه افته؟تازه این نشون دهنده کار بلدی سازندست که هم کژوال گیمر ها رو جذب کرده هم هاردکور گیمر ها
اکثر کسانی که BF بازی میکنن COD رو هم بازی کردن و میکنن

کالاف بحثش فرق داره
خیلی از فروشی که BO2 و MW3 داشتن بخاطر اون موفقیت سری های قبلیشون بود نه اینکه خودشون بازی خوبی باشن
این همه نمره بازی گیم رنکینگ متا نقد و بررسی پیش نمایش پس نمایش برا عمه بنده که نیست خوب قبل خرید بازی اینا ر بررسی کنید

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال چرا اینجا همه از COD و AC بدشون میاد ؟؟؟؟؟ :d
زیرا چون برای اینکه...:دی
اول COD بد رده پنجم AC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببین صنعت بازیسازی داره به کجا میره

بعد GTA با اون عضمتش 12 هم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خداکنه یکی این یوبی و
اکتیویژن برشکسته بشن از دستشون راحت شیم
یوبی نابود بشه؟
باز یوبی فنا رو صدا کنم بریزن سرت؟:دی:p
AC رو قبول دارم دیگه گند زدن به سری با این بازی دادنشون ولی IP های دیگه یوبی حرف ندارن! عمرا هیچ حرفی هم روش نیست! FARCRY 3 بهترین بازی سال حداقل از نظر کاربرای BC
Watch Dogs ـم که جای خود دارد:دی

خودم به شخصه کامل قبول دارم سری AC کلا تکراری شده و CoD هم همینطور ولی بازم من که خیلی خوشم میاد و اصلا تکراری بودن برام مهم نیست!
من فقط بازی میکنم تا کیف کنم نه اینکه بازی کنم بعد کیف کنمو بعد بیام ایراد بگیرم مثل بعضیا!:دی
گرچه CoD مطمئنن توی نسخه بعد گیم پلیش تغیر میکنه چون انجینش تغیر میکنه و همینطور مطمئنن یکی از بهترین شوترای نسل جدید رو میده بیرون چون طبق نسل قبلی همینطور بوده!
ولی باز بعد از چند سال که به وسطای نسل برسه دوباره حالت تکراری بودن به خودش میگیره مثل MW2 به بعد

کالاف بحثش فرق داره
وقتی مجبور باشی واسه هر بازی بالای 60 دلار پول بدی..
اونقت به متا و چیزای دیگه که اقا حسین گفت دقت میکنی و فقط به گذشته اکتفا نمیکنی گلم....اونوفت بازی ای رو میخری که خودشون بازی خوبی باشن

اگرم بالای 60 دلار پول میدی در حال حاضر که دیگه اینا رو خودت باید بهتر بدونی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or