Call Of Duty با کنار زدن Mario تبدیل به پرفروشترین فرنچایز نسل شد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
طبق اطلاعات منتشر شده در سال 2012 کمپانی Activision چیزی حدود 19.5 درصد از بازار بازیهای کامپیوتری را در اختیار داشته,درصوری که این رقم در سال 2011 برابر 15.7 بوده است,همچنین عنوان Call Of Duty نیز با کنار زدن Mario به پرفروشترین فرنچایز این نسل تبدیل شده است.
آمار نشان می دهد Activision, Ubisoft, Take Two و Microsoft تنها کمپانیهایی بودند که سهمشان نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.لیست کامل به صورت زیر است:(اعداد داخل پرانتز نیز مربوط به سال 2011 است)

Activision 19.5% (15.7%

Electronic Arts 18.4% (19.7%

Ubisoft 11.2% (8.8%

Nintendo 10.8% (12.4%

Take-Two 6.4% (4.8%

Microsoft 5% (4.8%

Sony 3.5% (5.3%

THQ 3.3% (4.9%

Warner Bros. 3.3% (3.7%

Capcom 2.4% (1.2%

همچنین در مورد فروش کلی فرنچایز ها از سال 2005 تا 2012 نیز به شرح زیر است:

1. Call of Duty
2. Mario
3. FIFA
4. Wii Fit (includes hardware
5. Assassin's Creed
6. Guitar Hero
7. Halo
8. Madden NFL
9. The Sims
10. Need for Speed
11. Battlefield
12. Just Dance
13. Rock Band
14. Mario Kart Wii
15. Lego
16. Grand Theft Auto
17. World of Warcraft
18. WWE
19. The Elder Scrolls
20. Sonic

منبع

بتلفیلد باز بودن دلیل نمیشه که . من اگر بتل باز هم نبودم نظرم همین بود فرقی نمیکرد . دارم بدون طرفداری این حرف رو میزنم وگرنه EA و بازی هاشم مشکل های خاص خودشونو دارن . اما کاد دیگه یه جورایی از خطر قرمز گذشته و به لطف پلیرهایی که اینقدر بازی رو ساپورت میکنند گند کشید به نسل شوتر و کپی پیست رو در حد اعلا فرو کرد تو ملت با فروش های میلیارد و بیلیون دلاری بعدشم 2 کلمه حرف میزنی علیهش فن هاش میان تیکه میپرونن . خودت بشین به این بازی درست نگاه کن ببین چی داره که این همه ملت قربونش میرن و سالی 20 میلیون نسخه میفروشه . از MW2 سقوطش رو شروع کرد ولی هنوز میفروشه هر روز بهتر از دیروز .
اگر همین فردا هم معلوم بشه BF4 بازی مثل BF3 باشه و چیزی بهش اضافه نشه و مشکلاتی که BF3 رو داشت و هنوز داره رو داشته باشه نظرم در مورد BF هم همینطوری هست .

با عرض معذرت . نگفتم آشغاه داره مشکلاتش رو بیان میکنم و خیلی برام جالبه که کورکورانه از این بازی که دیگه بیخود شده داره این همه نا به جا دفاع میشه (بحث همینجاست) و اینکه این بازی که دیگه کل دنیا میدونن تکراری شده و داره به صنعت گیم و سبک شوتر اول شخص ضربه وارد میکنه چطوریه که این همه نمره میانگین بالا میگیره و این همه فروش میکنه ؟ چه بلایی سر گیمر و ها و این نسل اومده آخه ؟ :|
آقا جان فن هرچی که هستی فرق نمیکنه. یکم سعی کن احترام بذاری به سلیقه ی بقیه. باور کن اینکه آدم فک کنه فقط خودش میفهمه و بقیه گوشاشون درازه اصلا جالب نیست. والله منم سابقه ی گیمریم اندازه شما هست. 3 نسله دارم بازی میکنم (غیر از دوران کودکی که نمیدونستیم چی به چیه و همینجوری الکی فقط دکمه میزدیم!) و همه جور بازی ای هم انجام میدم. از همون TES و GTA که بحثش داغ بود تا هرچیز دیگه ای. خیلیای دیگه هم هستن بهتر از من که این بازی هم جزو بازی های مورد علاقشونه. فک میکنم دیگه به حدی رسیده باشم که خودم بفهمم چی خوبه چی بده و لازم نباشه کسی روشنم کنه تو این زمینه!
آخه بدبختی هم اینه که این صحبت های شما یه ذره منطق قاطیش نیست. " کالاودیوتی آشغاله و هرکی هم بازیش میکنه نوبه و اونایی که میخرنش هم دو روزه گیمر شدن و سایت ها و مجله ها هم که گوشاشون درازه و ایشالا اکتیویژن به خاک سیاه بشینه " و ما هم باید این حرفها رو به عنوان فکت قبول کنیم و انتظار داری هیچی هم نگیم! خب این که نمیشه که.

بازیشونو هر سال بدون کوچکترین تغییری عرضه میکنن و فروشش بیشتر هم میشه؟ خب مفت چنگشون به من چه ربطی داره؟ مگه داره ارث بابای من رو بالا میکشه؟ شما دوس نداری از خودت شروع کن نخر بازیشونو که به خاک سیاه بشینن. دیگه برا دیگران که نمیشه تعیین تکلیف کرد.
بعد این کل دنیایی که میگن تکراری شده کیا هستن که ما بی خبریم؟ میگید اون 20-30 میلیون که نوبن و هیچی حالیشون نیست. منتقدا هم که پشمکن. ما هم که آدم نیستیم. اون همه ی دنیا شمایی و 4 نفر دیگه که تو 4 تا فروم دیگه همین حرفها رو تکرار میکنید؟! نه دقیقا مشخص کن این همه ی دنیا کین حداقل این یه مسئله روشن بشه.

اگر هم احساس میکنی به سبک شوتر اول شخص و دنیای گیم داره ضربه وارد میشه باید قُرِش رو به اون سازنده های احمقی بزنی که چون دوزار خلاقیت تو وجودشون نیست ورمیدارن ایده های کالاودیوتی رو به ناشیانه ترن شکل ممکن وارد بازیشون میکنن و هم گند میزنن به بازیشون و هم کالاودیوتی رو بدنام میکنن که به خیال خودشون بیشتر بفروشن بزنی نه به اکتیویژن و سازنده های COD!

آخه مشکل واقعا COD نیست، این بازی یه چرخه ی ساختی رو طی کرده و توی این سیکل به فرمولی که میخواسته رسیده و طرفداراش هم همه ساله بازی میکنن و لذت میبرن ازش، من توی این موضوع مشکلی نمی بینم. مشکل جای دیگس، مشکل اینه که فروش این بازی داره چشم تمام سازنده هارو در میاره، من خودم به این موضوع معترضم، همونطور که بازی ای مثل Bioshock infinite گیم پلی خاصی داره و فوق العده زیبا و قدرتمند ساخته شده، بازی ای مثل COD هم گیم پلی مخصوص به خودش رو داره، حالا چرا سازنده ها نمیان از رو ی بازی ای مثل Bio اقتباس کنن؟ به خاطر اینکه فقط فروش مد نظرشونه، واسه ی همین میان به بازی ای نگاه میکنن که فروش بالایی داره و دست بر قضا اون بازی COD هست متاسفانه. حالا این به نظر شما تقصیر COD هست یا سازنده های دیگه؟
اینم باید قبول کرد کمتر بازیسازی مثل Levine پیدا میشه که پشت کاراش فلسفه و ایدئولوژی باشه، واسه ی همین محصولاتش اوریجینال خودشن، موفقیت خودشونم کسب میکنن مثل همین BI . بقیه ی کمپانی ها اکثرا دنبال سود بیشترن و این قضیس که باعث رکود و یکنواختی سبک FPS شده نه بازی ای مثل COD .

خب حق داره فروش کنه بهترین بازی سبک fps هست بنظرم تنها مشکلش فقط گرافیک پایین بازی هست که ایشالله اونم درست میشه مشکل دیگه ای هم داره؟!

آخه مشکل واقعا COD نیست، این بازی یه چرخه ی ساختی رو طی کرده و توی این سیکل به فرمولی که میخواسته رسیده و طرفداراش هم همه ساله بازی میکنن و لذت میبرن ازش، من توی این موضوع مشکلی نمی بینم. مشکل جای دیگس، مشکل اینه که فروش این بازی داره چشم تمام سازنده هارو در میاره، من خودم به این موضوع معترضم، همونطور که بازی ای مثل Bioshock infinite گیم پلی خاصی داره و فوق العده زیبا و قدرتمند ساخته شده، بازی ای مثل COD هم گیم پلی مخصوص به خودش رو داره، حالا چرا سازنده ها نمیان از رو ی بازی ای مثل Bio اقتباس کنن؟ به خاطر اینکه فقط فروش مد نظرشونه، واسه ی همین میان به بازی ای نگاه میکنن که فروش بالایی داره و دست بر قضا اون بازی COD هست متاسفانه. حالا این به نظر شما تقصیر COD هست یا سازنده های دیگه؟
اینم باید قبول کرد کمتر بازیسازی مثل Levine پیدا میشه که پشت کاراش فلسفه و ایدئولوژی باشه، واسه ی همین محصولاتش اوریجینال خودشن، موفقیت خودشونم کسب میکنن مثل همین BI . بقیه ی کمپانی ها اکثرا دنبال سود بیشترن و این قضیس که باعث رکود و یکنواختی سبک FPS شده نه بازی ای مثل COD .
از اونجایی که من جناب uriel رو به عنوان یه FPS باز قدیمی و کاردرست و خفن خیلی قبول دارم این پست برا من در زمینه CoD & FPS نقش فصل الخطاب رو داره :دی
مشکل دیگه ای هم داره؟!
بزرگترین موشکلش،فروش زیادش :( :دی

من تا خالا هر چی کال اف بوده بازی کردم تا مدرن2 مشکلی نبود تا اینکه 3 اومد.
خر شدم ارجیتال گرفتم رفتم تو بازی دیدم همینجور بارون بمب میاد .
بازی که ساپورت نکنه پلیر رو اسمش رو نیاری بهتره ولی بتل3...تنها بازی که وقتی میشینم پاش تا 8 ساعتی مشغولم
اگه قرار نباشه ما هم بشیم کره شمالی 2 منم تو خرید ارجینال بتل4 تردید نمیکنم چون به اندازه اینقدر . آدم حسابمون میکنه
وسلام .......

آخرین ویرایش:
یه معادله ساده وجود داره و احتیاجی به اینهمه بحث نیست
bf یه بازی خوب با یه گیم پلی خوب و آنلاین خوب هست و طبیعتا خوب هم میفروشه
cod یه بازی عالی با گیم پلی بی اندازه لذت بخش و یک انلاین معتادکنندست برای همینم لقب لذتبخشترین و محبوبترین پرفروشترین بازی نسل رو یدک میکشه.

همه دنیا این فرمول رو قبول کردن ولی نمیدونم چرا فقط این بازیستنر با این قضیه مشکل داره.

حرف کلی‌ هیتر‌ها مثل این هست که بری اعتراض کنی‌ به فیفا بگی‌ آقا این چه بازی‌ای هست راه انداختین هر بازی یه توپ میدین دست چند نفر میندازن از این گل به اون گل یکم خلاقیت خرج بدین یه تورنومنت به اسم فوتبال برگزار کنین والیبال راه بندازین اصلا حالیتون نیست و چون ملت عقل ندارن این بازی تکراری رو میپسندن.

حالا جالبه نمونه بازی original رو هم BF 3 معرفی‌ می‌کنن :دییعنی‌ جداBF3؟

میشه یک نفر بیاد دقیقا مشکلات کال آف رو بگه که ما روشن بشیم و از نادانی رهایی پیدا کنیم؟؟؟ ما کوریم و این مشکلات رو نمی بینیم، شما بفرمایید این مشکلات چیه؟ دقیق بگید لطفا، کلی حرف نزنید!!!

والا من نمیدونم بعضیا هدفشون از بازی کردن چیه!!!؟؟
خداییش خیلیارو دیدم طرف میاد CoD بازی میکنه و 4-5 بارم پشت سر هم ردش میکنه بعد کلی هم کیف میکنه بعد فرداش میبینی اومده توی فلان تاپیک نوشته: آی این چه بازی مسخره ای بود! همش تکرار تکرار تکرار تکرار!

آدم بازی میکنه تا سرگرم بشه تا کیف کنه تا لذت ببره.
نه اینکه پایریت بازی در بیاره باز بیاد از بازی ایرادم بگیره:|

اینو همه قبول دارن CoD از نسخه MW2 به بعد داره هی همون گیم پلی تکراری رو میده بیرون ولی اون داستان زیبا و همون گیم پلی تکراری دوست داشتنی و نفس گیر کلی به آدم کیف میده! حداقل به طرفداران CoD
حالا اگه شما دوست نداری بازی نکن و نظرات گهر وارتو واسه خودت نگه دار:|

حداقل من یادم نمیاد که اومده باشم توی یک تاپیک BF هی CoD رو بزنم تو سر BF !
ولی الان بعضیا رو میبینم MW2 رو هم نزده بعد میاد نظرم میده...:))

آقا جان فن هرچی که هستی فرق نمیکنه. یکم سعی کن احترام بذاری به سلیقه ی بقیه. باور کن اینکه آدم فک کنه فقط خودش میفهمه و بقیه گوشاشون درازه اصلا جالب نیست. والله منم سابقه ی گیمریم اندازه شما هست. 3 نسله دارم بازی میکنم (غیر از دوران کودکی که نمیدونستیم چی به چیه و همینجوری الکی فقط دکمه میزدیم!) و همه جور بازی ای هم انجام میدم. از همون TES و GTA که بحثش داغ بود تا هرچیز دیگه ای. خیلیای دیگه هم هستن بهتر از من که این بازی هم جزو بازی های مورد علاقشونه. فک میکنم دیگه به حدی رسیده باشم که خودم بفهمم چی خوبه چی بده و لازم نباشه کسی روشنم کنه تو این زمینه!
آخه بدبختی هم اینه که این صحبت های شما یه ذره منطق قاطیش نیست. " کالاودیوتی آشغاله و هرکی هم بازیش میکنه نوبه و اونایی که میخرنش هم دو روزه گیمر شدن و سایت ها و مجله ها هم که گوشاشون درازه و ایشالا اکتیویژن به خاک سیاه بشینه " و ما هم باید این حرفها رو به عنوان فکت قبول کنیم و انتظار داری هیچی هم نگیم! خب این که نمیشه که.

بازیشونو هر سال بدون کوچکترین تغییری عرضه میکنن و فروشش بیشتر هم میشه؟ خب مفت چنگشون به من چه ربطی داره؟ مگه داره ارث بابای من رو بالا میکشه؟ شما دوس نداری از خودت شروع کن نخر بازیشونو که به خاک سیاه بشینن. دیگه برا دیگران که نمیشه تعیین تکلیف کرد.
بعد این کل دنیایی که میگن تکراری شده کیا هستن که ما بی خبریم؟ میگید اون 20-30 میلیون که نوبن و هیچی حالیشون نیست. منتقدا هم که پشمکن. ما هم که آدم نیستیم. اون همه ی دنیا شمایی و 4 نفر دیگه که تو 4 تا فروم دیگه همین حرفها رو تکرار میکنید؟! نه دقیقا مشخص کن این همه ی دنیا کین حداقل این یه مسئله روشن بشه.

اگر هم احساس میکنی به سبک شوتر اول شخص و دنیای گیم داره ضربه وارد میشه باید قُرِش رو به اون سازنده های احمقی بزنی که چون دوزار خلاقیت تو وجودشون نیست ورمیدارن ایده های کالاودیوتی رو به ناشیانه ترن شکل ممکن وارد بازیشون میکنن و هم گند میزنن به بازیشون و هم کالاودیوتی رو بدنام میکنن که به خیال خودشون بیشتر بفروشن بزنی نه به اکتیویژن و سازنده های COD!
مشکل من پلیر ها نیستن عزیزم اگرم چیزی تو پست های قبلی گفتم معذرت میخوام و منظورم رو مثل اینکه اشتباه رسوندم . مشکل سازنده و خود بازی هست و جناب uriel مشکل رو حل کرد . من خودم از از Medal of Honor روی PS1 تا الان هر چی سری بازی تو این سبک بوده رو بازی کردم تا رسیدیم به MW1 که واقعا شاهکار بود MW2 هم خوب بود ولی واقعا چیزی جدیدی نداشت اما خیلی خوب عمل کرد ولی از اونطرف حریفش EA با بیرون دادن BC2 بهتر عمل کرده بود از لحاظ پیشرفت ولی خب کاد بیشتر میفروشه چونکه میتونه :d اما بعد از فاجعه ای به نام MW3 من دیگه نمیتونم این بازی و سازنده هاشو تحمل کنم . میخوام بدونم چطور بعد از MW3 شما یا دوستان از این بازی لذت بردید ؟ توجه کنید بخش مولتی بازی مد نظر من هست کاری به بخش داستانی ندارم اصلا .

مشکل من پلیر ها نیستن عزیزم اگرم چیزی تو پست های قبلی گفتم معذرت میخوام و منظورم رو مثل اینکه اشتباه رسوندم . مشکل سازنده و خود بازی هست و جناب uriel مشکل رو حل کرد . من خودم از از Medal of Honor روی PS1 تا الان هر چی سری بازی تو این سبک بوده رو بازی کردم تا رسیدیم به MW1 که واقعا شاهکار بود MW2 هم خوب بود ولی واقعا چیزی جدیدی نداشت اما خیلی خوب عمل کرد ولی از اونطرف حریفش EA با بیرون دادن BC2 بهتر عمل کرده بود از لحاظ پیشرفت ولی خب کاد بیشتر میفروشه چونکه میتونه :d اما بعد از فاجعه ای به نام MW3 من دیگه نمیتونم این بازی و سازنده هاشو تحمل کنم . میخوام بدونم چطور بعد از MW3 شما یا دوستان از این بازی لذت بردید ؟ توجه کنید بخش مولتی بازی مد نظر من هست کاری به بخش داستانی ندارم اصلا .
mw2 چیز جدیدی نداشت؟ mw2 تمام ضعف های mw1 رو برطرف کرد و کامل تر بود. از kill streak award گرفته تا perks و اسلحه ها و خیلی چیزای دیگه. اگه منظورت گیم پلی هست که mw1 با cod2 هیچ فرقی نداشتند.
اما اینکه شما از mw3 خوشت نمیاد و افتضاح بهش میگی ، میتونه یکی از دلایلش تکراری شدن بازی بعد از بازی کردن دو شماره و حتی سه نسخه ی قبلی بازی باشه.
====================================================================================================
تو یکی از پست ها خوندم یکی گفته بود که COD واسه گیمرهای کژوال هست :-o و عامه پسنده ! :|
نمردیم و معنی بازیه کژوال هم فهمیدیم چیه :-b هرچیزی که عامه پسند بود ، کژوال هست عایا؟ :-/ یا نوب پسند؟
یکی اگه میخواست تازه شروع کنه wow بازی کنه و بهش میگفتن نوب یه چیزی ولی آخه یه fps که تو 2 ساعت میشه سر و تهش رو دراورد دیگه نوب چیه افتاده رو زبون هرکی که 2 ساله داره مالتی بازی میکنه؟ ما که نه ادعای کور ( core ) بودن داریم نه چیز دیگه ولی شمایی که هاردکور هستی واسه اطلاعاتت یه نگاه به معانی واژه هایی که به کار میبری بنداز.
Gamer - Wikipedia, the free encyclopedia
خسته شدیم هر وقت بحث Cod اومد وسط یه عده اومدن از نوب بودن این بازی و گیمرهاش حرف زدن طوری که انگار تو Bf3 یا هر بازی دیگه همه کلا اینکاره هستن و میتونن بیان گیمرهای cod رو بترکونن و برن.
من خودم به عنوان کسی که cod رو به عنوان اصلی ترین بازی ای که بصورت مالتی بازی میکنم و همچنین همه ی بچه هایی که مثل من این بازی رو بازی میکنن میگم که ما خودمون میدونیم این بازی مشکلات زیادی داره ولی از خیلی بازیهای دیگه بهتره و نیازی هم به نظرهای گوهر بار شما در این رابطه نداریم. خوشتون نمیاد بازی نکنید.

دید تو نسبت به بقیه اینطوریه که فکر میکنی یکی بتل باز هست و چونکه تو اون بازی خوبه میاد اینجا و گیر میده به تکراری بودن بازی مشکل خودته که بقیه رو مثل خودت میبینی . قبلا هم گفتم بحث منو به بتل یا نوب بودن یا پرو بودن ربط ندید . اون بحث کژوال یا Core بودن ربطی به تکراری بودن بازی داره آخه ؟
yahoo_22.gif
اصلا کی اینجا اسم این رو آورد ؟
yahoo_4.gif

پ.ن : من حوصله ندارم ادامه بدم شما هی بحث رو ادامه میدی
yahoo_4.gif
حالا خوبه اون مطلب دوم رو جدا کردم که دقیقا میای قسمت دوم رو نقل قول میکنی !!!! 2 خط اول جواب پست شما بود نه بقیش !!!! جدا خودت میدونی با خودت چند چندی؟ اون از مثال پراید که کلا نظام مثال زنی رو برد زیر سوال . اینم از الان که به بحثی مخاطبش نبودی ورود کردی حالت حق به جانب هم گرفتی که چی؟
من میگم شاید 3 تا شماره ی قبلی رو بازی کردی و بازی واست تکراری شده چون گیم پلی هیچ تغییری نداشته بعد میای میگی: تو گفتی چون تو بتل بازی داری به این بازی گیر میدی و تازه این مشکل من هم هست که بقیه رو مثل خودم میبینم؟ are u serious ?

آخرین ویرایش:
تو یکی از پست ها خوندم یکی گفته بود که COD واسه گیمرهای کژوال هست
:-o
و عامه پسنده !
:|

نمردیم و معنی بازیه کژوال هم فهمیدیم چیه
:-b
هرچیزی که عامه پسند بود ، کژوال هست عایا؟
:-/
یا نوب پسند؟
یکی اگه میخواست تازه شروع کنه wow بازی کنه و بهش میگفتن نوب یه چیزی ولی آخه یه fps که تو 2 ساعت میشه سر و تهش رو دراورد دیگه نوب چیه افتاده رو زبون هرکی که 2 ساله داره مالتی بازی میکنه؟ ما که نه ادعای کور ( core ) بودن داریم نه چیز دیگه ولی شمایی که هاردکور هستی واسه اطلاعاتت یه نگاه به معانی واژه هایی که به کار میبری بنداز.
Gamer - Wikipedia, the free encyclopedia
خسته شدیم هر وقت بحث Cod اومد وسط یه عده اومدن از نوب بودن این بازی و گیمرهاش حرف زدن طوری که انگار تو Bf3 یا هر بازی دیگه همه کلا اینکاره هستن و میتونن بیان گیمرهای cod رو بترکونن و برن.
من خودم به عنوان کسی که cod رو به عنوان اصلی ترین بازی ای که بصورت مالتی بازی میکنم و همچنین همه ی بچه هایی که مثل من این بازی رو بازی میکنن میگم که ما خودمون میدونیم این بازی مشکلات زیادی داره ولی از خیلی بازیهای دیگه بهتره و نیازی هم به نظرهای گوهر بار شما در این رابطه نداریم. خوشتون نمیاد بازی نکنید.
دید تو نسبت به بقیه اینطوریه که فکر میکنی یکی بتل باز هست و چونکه تو اون بازی خوبه میاد اینجا و گیر میده به تکراری بودن بازی مشکل خودته که بقیه رو مثل خودت میبینی . قبلا هم گفتم بحث منو به بتل یا نوب بودن یا پرو بودن ربط ندید . اون بحث کژوال یا Core بودن ربطی به تکراری بودن بازی داره آخه ؟ :| اصلا کی اینجا اسم این رو آورد ؟ :d
پ.ن : من حوصله ندارم ادامه بدم شما هی بحث رو ادامه میدی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or