Call Of Duty با کنار زدن Mario تبدیل به پرفروشترین فرنچایز نسل شد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
طبق اطلاعات منتشر شده در سال 2012 کمپانی Activision چیزی حدود 19.5 درصد از بازار بازیهای کامپیوتری را در اختیار داشته,درصوری که این رقم در سال 2011 برابر 15.7 بوده است,همچنین عنوان Call Of Duty نیز با کنار زدن Mario به پرفروشترین فرنچایز این نسل تبدیل شده است.
آمار نشان می دهد Activision, Ubisoft, Take Two و Microsoft تنها کمپانیهایی بودند که سهمشان نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.لیست کامل به صورت زیر است:(اعداد داخل پرانتز نیز مربوط به سال 2011 است)

Activision 19.5% (15.7%

Electronic Arts 18.4% (19.7%

Ubisoft 11.2% (8.8%

Nintendo 10.8% (12.4%

Take-Two 6.4% (4.8%

Microsoft 5% (4.8%

Sony 3.5% (5.3%

THQ 3.3% (4.9%

Warner Bros. 3.3% (3.7%

Capcom 2.4% (1.2%

همچنین در مورد فروش کلی فرنچایز ها از سال 2005 تا 2012 نیز به شرح زیر است:

1. Call of Duty
2. Mario
3. FIFA
4. Wii Fit (includes hardware
5. Assassin's Creed
6. Guitar Hero
7. Halo
8. Madden NFL
9. The Sims
10. Need for Speed
11. Battlefield
12. Just Dance
13. Rock Band
14. Mario Kart Wii
15. Lego
16. Grand Theft Auto
17. World of Warcraft
18. WWE
19. The Elder Scrolls
20. Sonic

منبع

باو شوما چرا اینقدر خودتون رو ناراحت میفرمایید ؟! :-/ :دی

یه لحظه فک کنید اگه مدیرعامل EA بودید باید چه شکلی میشدید >:)
GTAو TESبین این 20 تا با کیفیت ترینند مثلا کسی که کالاف میزنه انتظار داره با دوتا بنگ بنگ و 4ساعت گیم پلی بازی تموم شه حوضله داره 100 ساعت TESبازی کنه آیا؟

اگه منم که بله 300 ساعت هم بازی میکنیم
yahoo_5.gif

نه بحث اینه که ما کپی خور ها که 70 درصدمون هم در ایران امکان مولتی پلیر رو ندارند چرا باید بخاطر این بازی دم مغازه صف بکشن و بخوایم اینجا دروغ بگیم ؟؟ اون قضیه مولتی رو هم گفتم که اگه بحث فروش جهانی اومد وسط بدونین که فروش بازی فقط و فقط بخاطر مولتیش هست !! وگرنه چرا من و 80 درصد کسایی که ممکنه اینترنت یا وسیله انلاین بازی کردن رو نداشته باشند باید براش قش و ضعف بریم و اینجا دروغ بگیم ؟

بعدم ایا امتیازات بازی ملاک نیست که این سری بعد از mw2 یه سری مرده و روبه نزول هست ؟؟ یک شماره هم نیست که داره نزول میکنه و بگیم نتیجه گیری زودی هست !! ماشالا 5 الی 6 تا بعدش داره میاد !!

نکته دیگه هم اینکه اگه تو نسخه بعد یعنی Ghost تغییرات خوب و مفید بدن و به ما بفهمونن که بازی عوض شده اون موقع هست که ساعت بعد اومدنش تو ایران براش صف میکشم !! چون از بهترین تجربه های گیمیم مربوط میشه به نسخه 1 و 2 MW !!

چرا خودتون رو به بقیه می چسبونین. همین الانش بعد از دو سال بیا نگاه کن چه قدر ایرانی دارن بازی می کنن. حالا ما اینترنتمون یه کم داغونه دلیل نمیشه که از مولتی بازی بگذریم. یه جور می گن فقط به خاطر مولتی انگار مولتی پلیرش از یه جا دیگه اومده و جز بازی نیست.

یه مدت گیرتون این بود که داستانیش ضعیفه، یه مدت گیرتون این بود که مولتیش فیزیک نداره و حالا گیرتون رفته رو فروشش. یه کم اصلاح کنین خودتون رو. این بچه بازیا چیه.....
=================================

می تونم شرط ببندم هیشکی حتی زحمت نگاه کردن به لیست رو هم به خودش نداده و فقط به خوندن عنوان خبر اکتفا کرده. هیشکی ندیده Sonic با این عنوانای مسخره ای که داده شده بیستم ولی Batman با این عظمتش و دو نسخه شاهکار حتی تو این لیست هم قرار نداره. تنها چیزی که این لیست داره نشون میده میزان محبوبیت یک بازیه. حالا هی بزنیم تو سر کله هم دیگه ولی کاملا مشخصه که COD خیلی محبوب تر از بقیه بازیای تو لیسته. حالا هر چه قدر هم می خواد بد باشه.

آخ جون سونیک بیستمین IP پرفروش جهانه (الان دارم به زیریاش می خندم)
بعدشم این COD بالاخره یه روزی کلکش کنده میشه اون موقع دوباره ماریو میاد بالا
ولی هنوزم برام حضور دو تا انحصاری جزو 10 تای اوّل خیلی عجیبه(و اینکه یه انحصاری سونی هم توش نیست!!!)
پس سونی چی کار می کنه این همه IP داره یه نسلم از مایکرو بیشتر تجربه داره نینتندو هم وللش عمر ماریوش از سن من و شما هم بیشتره
ویرایـش
اوه خدای من نمی دونستم این ماله 7 سال گذشته است پس سونیک نمرده!!!!!
این Mkart:Wii هم خوب می فروشه ها!!!!!
دوران اساسینز حداقل با دیگر IP های یوبی به پایان می رسد
پس اگه ماله 7 ساله پیشه که بدتر یعنی واقعاً سونی با 3 تا آنچارتد از پس3 تا هیلو بر نیومده(البته مایکروسافت عوضی در بهترین موقعیت های نسل هیلو هاش رو عرضه می کرد)

هر TESبازی میتونه کالاف هم بازیکنه اما هر کالاف بازی TESبازی نمیکنه...[-(
همین حرف ها رو از کجا در میارید انصافا؟ یجوری میگید نمی تونه TES بازی کنه انگار کوه کندن و دلیلیه بر افتخار
خودم با دوستم دو بار TESرو تموم کردم و با هم بازی رو میرفتیم جلو انصافا خیلی خوش میگذشت بمون با این که FPS بازیم

اشغالترین ژانر fps همین COD بود .
با یک فروند اسب تونستم 6 تا هلکوپتر و 4 تا تانک و نفر بر رو بتروکونم .
بازی رو وقتی روی در جه سخت میزاری به جای اینکه هوش مصنوعی افزایش پیدا کنه ، میزان تاثیر گلوله میره بالا !
سیستم زایش سرباز در حد افتضاح! همین BO2 رو اگر یادتون باشه تو مرحله اولش سرباز از زیر زمین و زیر تانک و هوا و پشت سبزه و سنگ و ... به وجود میامد!
خالیبندی هایی در حد لالیگا!
:-&
سکانس های تکراری . صحنه های تکراری حالم به هم خورد

آخرین ویرایش:
وقتی مجبور باشی واسه هر بازی بالای 60 دلار پول بدی..
اونقت به متا و چیزای دیگه که اقا حسین گفت دقت میکنی و فقط به گذشته اکتفا نمیکنی گلم....اونوفت بازی ای رو میخری که خودشون بازی خوبی باشن

اگرم بالای 60 دلار پول میدی در حال حاضر که دیگه اینا رو خودت باید بهتر بدونی....
نه عزیزم بازم میگم کالاف بحثش فرق داره
خود من بازیارو اریج میگیرم دلیل اصلی که رفتم MW3 گرفتم اون پیش زمینه ای بود از MW2 و MW1 داشتم نه نقد های بازی ... توی PSN خیلی از کالاف بازارو میشناسم که فقط مولتی این بازی میرن اونا هم مطمئن باش فقط بخاطر اون اسم COD که میرن این بازی میگیرن
همشونم اینو میدونن MW3 اصلا در حد نسخه قبلیش نبود و در هیچ زمینه ای پیشرفت نکرده بود اما تاسف من از اینه بازم میرن 200 تومن پول ناقابل بره نسخه بعدی این بازی هم میدن ... همین چیزاس که یه بازی میکنه پرفروش ترین عنوان نسل

کاملا اشتباه میکنی چون من که فن COD هستم، TES رو هم بازی میکنم. بهتره قبل از دادن پست های اینچنینی، یه خورده فکر کنیم.
همین حرف ها رو از کجا در میارید انصافا؟ یجوری میگید نمی تونه TES بازی کنه انگار کوه کندن و دلیلیه بر افتخار خودم با دوستم دو بار TESرو تموم کردم و با هم بازی رو میرفتیم جلو انصافا خیلی خوش میگذشت بمون با این که FPS بازیم
فارسیش میشه اونی که ،ESبازی میکنه CODرو هم بازی میکنه اما اونی که CODبازی میکنه لزوما(یعنی کلی نیست این موضوع) حوصله ی بازی کردن یه بازی RPGبا داستان طولانی و گیم پلی کند رو رو نداره الان شما دونفر در دسته ی اول قرار میگیرید و کسی که سالی یه بازی اونم CODرو بازی میکنه(چنین کسانی خیلی زیادن اطراف من فقط شوتر اول شخص اونم غیر سای فای بازی میکنن) در دسته ی دوم
بهتره اول پست رو بخونیم ,معنی رو هضم کنیم بعد نسبت به مقدسات واکنش نشون بدیم

آخرین ویرایش:
فارسیش میشه اونی که ،ESبازی میکنه CODرو هم بازی میکنه اما اونی که CODبازی میکنه لزوما(یعنی کلی نیست این موضوع) حوصله ی بازی کردن یه بازی RPGبا داستان طولانی و گیم پلی کند رو رو نداره الان شما دونفر در دسته ی اول قرار میگیرید و کسی که سالی یه بازی اونم CODرو بازی میکنه(چنین کسانی خیلی زیادن اطراف من فقط شوتر اول شخص اونم غیر سای فای بازی میکنن) در دسته ی دوم
اگه کسی سبک RPG و MMORPG دوست نداشته باشه گیمر نیست؟:))

فارسیش میشه اونی که ،TESبازی میکنه CODرو هم بازی میکنه اما اونی که CODبازی میکنه لزوما(یعنی کلی نیست این موضوع) حوصله ی بازی کردن یه بازی RPGبا داستان طولانی و گیم پلی کند رو رو نداره الان شما دونفر در دسته ی اول قرار میگیرید و کسی که سالی یه بازی اونم CODرو بازی میکنه(چنین کسانی خیلی زیادن اطراف من فقط شوتر اول شخص اونم غیر سای فای بازی میکنن) در دسته ی دوم
این یکی رو از کجا اوردید اونوقت؟
نفهم که نیستیم بالاخره دارید میگید همه کسانی که TES زدن COD رو هم بازی کردن اما همه کسانی که COD زدن TES رو بازی نکردن و فقط یه عده ایشون اینطورن یه حرف کاملا بی اساس و غیر منطقی و بی پایه
در مورد هر دو بازی نسبی

نه عزیزم بازم میگم کالاف بحثش فرق داره
خود من بازیارو اریج میگیرم دلیل اصلی که رفتم MW3 گرفتم اون پیش زمینه ای بود از MW2 و MW1 داشتم نه نقد های بازی ... توی PSN خیلی از کالاف بازارو میشناسم که فقط مولتی این بازی میرن اونا هم مطمئن باش فقط بخاطر اون اسم COD که میرن این بازی میگیرن
همشونم اینو میدونن MW3 اصلا در حد نسخه قبلیش نبود و در هیچ زمینه ای پیشرفت نکرده بود اما تاسف من از اینه بازم میرن 200 تومن پول ناقابل بره نسخه بعدی این بازی هم میدن ... همین چیزاس که یه بازی میکنه پرفروش ترین عنوان نسل
خوب مشکل پیدا شد قبل خرید بازی اونو از پیش نمایشا و نقد ها بررسی میکردید + پرس و جو از همون دوستانتون توی PSN + چند تا ویدئو تو اپارات و یوتی بوق کاملا رنج بازی میومد دستتون تو چه مایه هایه خوشتون نمی یومد نیمخرید اجبار که نیست
خدا رو شکر BOIIرو میشه 2 3 روز مجانی تست کرد دیگه این مشکلات هم نیست
دیگه این مشکلات کوتاهی از خودتونه نه سازنده بازی

آخرین ویرایش:
ببین لازم نیست بدترش کنی. یه چیزی پروندی و الان اومدی درستش کنی ولی بدتر خرابش کردی. این حرفیه که تو زدی:
:arrowd:
هر TESبازی میتونه کالاف هم بازیکنه اما هر کالاف بازی TESبازی نمیکنه...[-(
یادم نمیاد کلی گفته باشی. من و شونصدهزار نفر دیگه هر سال و هر زمان COD بازی میکنیم وکنار اونم هزاروشونصد نمونه عنوان RPG نتراشیده نخراشیده هم بازی میکنیم.
اون خطی هم که بولد کردی رو بهتره برای خودت معنیش کنی نه ما.
عصر خوب و پر باری داشته باشی:-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or