Cage : نمايش ''Sci-fi'' مايكروسافت براي Natal دروغي بيش نبود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام.

Quantic Dream قبلا در مورد علاقمندي هاش به motion control ها گفته بود و حتي به دنبال آپديتي براي پشتيباني HR از Move هستند.David Cage (يكي از موسسان QD و co-CEO ) در مورد تكنولوژي motion control مايكروسافت (Natal) مشكوك بودن خود را اعلام كرد.

xboxcom-project-natal_1243923174865.png

''من Natal را ديدم و بسيار كنجكاوم كه ببينم چه كاري مي خواهند با آن انجام دهند''. و بعد گفت:
''من در مورد اين نمايش sci-fi آنها, زياد فكر هاي خوبي نميكنم.''

او به ويدئويي كه در E3 سال گذشته پخش شد اشاره كرد. يك منتاژ از استفاده ي عام و كلي Natal براي بازي كردن هر عنواني (مثل بازي هاي racing, فوتبال, و fighting ). يك فعل و انفعال متقابل با Xbox 360 و تنها استفاده از حركات دست و صدا.اما تظاهر و بلوفي بيش نبوده كه به نظر كيج شاكي تر از همه است.

169975-skateboard.jpg

كيج گفت چشم هايم 4 تا شد وقتي ديدم: ''وقتي كه يه بچه با يك اسكيت بورد اومد و يك اشعه ي ليزر ان اسكيت بورد را اسكن كرد و بعد ما ان اسكيت بورد رو در بازي ديديم'' .او توضيح داد كه توانايي گرفتن عكس و قرار دادن آن در بازي ممكن است, ولي نه به اندازه اي كه اين ويدئو از Natal دوست داره كه ما آن را باور كنيم. ''ما در صنعت هستيم ; و ميدانيم چه چيزي شدنيست و چه چيزي نشدني.''

او اضافه كرد: ''من فكر ميكنم كه يه كم دروغ هم در آن چاشني كار شده.چون اجازه ميده ملت در مورد ديدن آن چيزي فكر بكنند كه حتي به آن نزديك هم نشده اند.''

در سيزدهم June در E3 ما آخرين نقشه ها و برنامه ريزي هاي مايكروسافت را در مورد Project Natal ميبينيم.

آخرین ویرایش:
خب الآن تکنولوژی ای وجود داره که پشت اجسام نه چندان ضخیم رو نمایش میده. ولی با قیمتهای فوق العاده زیاد !
حالا به نظر خودت دوربینی که حتی یه قسمتی رو ازش برداشتن و انداختن روی دوش CPU کنسول (به خاطر ارزون شدن) , واقعآ میتونه با این دقت این چیزهایی که گفتی (سرعت و شتاب و دما و رنگ و ...) رو ارزیابی کنه ؟ بازم میگم اگه همچین کارهایی رو با این دقت انجام بده واقعآ شاهکاره ! دوربینی که با یه هزینه کم (احتمالآ زیر 100 دلار) بتونه طرح اسکیت که دست طرف روش قرار گرفته رو ببینه دیگه نمیشه ازش ایرادی گرفت !

ببین الان توسطه امواجه UWB با دیتا ریته بسیار بالا و سیگنال پراسسینگهایه پیشرفته تقریبا تو یه فضایه 10-15 متری شما میتونید پشته هر جسمی رو ببینید (مثلا دیواره ضخیمه بتنی). درسته این تکنولوژیها شاید این اواخر خیلی پابلیک شده باشن ولی سالهاست که مصارفه نظامی دارن.
در باره قیمت هم نمیشه دقیق نظر داد تا موقعی که قیمته دقیقش اعلام نشه ولی آره 100$ برایه NATAL با این ویژگیها (چون در هر صورت یه transceiver هم حساب میشه که هم باید دیتا ریته بالایی داشته باشه و هم Delay پایینی از جهته پردازش) و ویژگیهایه دیگه بنظرم قیمته ایده آلیه. ولی در کل بحثه اینکه اینکه این تکنولوژی امکان پذیر نیست و دروغه و ... بحثه اشتباهیه. حالا کاری ندارم NATAL واقعا این تکنولوژی رو بدرستی عملی کنه و موفق بشه یا نه ولی بازم میگم بشخصه تو تمامه ویدئوهایی که از NATAL دیدم تا حالا نشده یه مورد ببینم که غیره ممکن باشه (از لحاظه تکنولوژیه فعلیه بشر).

آنالوگ رو نینتندو وارد صنعت بازی کرد، خیلی قبل تر از سونی.

منظور از آنالوگ دسته نیست اون اهرم های دستس

و خداوند كلمه زيبا و پرمحتواي Hype رو فقط مخصوص بازي هاي ماكرو و تمام وسايل مرتبط با اين شركت آفريد .
نه عزیزم خدا بیکار نیست این کلمرو واسه مایکرو بیافرینه! واسه کسان و چیزهایی این کلمه توسط اشخاص افریده شده که یکم زیاده روی میکنن تو تبلیغاتشون از این نمونه ها هم بازی داریم هم وسیله داریم به تعداد خیلی زیاد........

زمانی که برادران رایت اعلام کردن میخوان هوایپما بسازن همین آقایون متخصص که همیشه در طول تاریخ هستن اومدن مسخرشون کردن و همین حرفای مخسره رو گفتن.که ما حالیمونه چی شدنیه چی ناشدنیه.ولی نتیجه کار چیز دیگه ایی بود.

حالا هم شاید مایکرو تونسته به چیزی دست پیدا کنه که آقای کیج و امثال ایشون نتونستن.
حله؟
لیلی زن بوده یا مرد؟شایدم اشتباه بوده اسماشون هان؟اهان!
اسم 2 تا از اون اقایون که فیلسوف زمان برادران رایت بودن و تو کار پرواز بودن را میشه نام ببرید ما هم بفهمیم چه کسانی بودن؟ایا؟!
اخه عزیز من ما داریم درباره حال صحبت میکنیم درباره صحبتهای کسی صحبت میکنیم که تو صنعت گیم غولی هست واسه خودش درباره بقال سر کوچه شما صحبت نمیکنیم که بیاد همین طوری از هرجاش خواست جمله در بیاره
=======
د اخه اگه با این هزینه کم همچین چیزی ساخته باشن باید در تمام کمپانی های بزرگ فیلم سازی بسته بشه که هنوز دارن خرجهای کلانی میکنن تا یکم جلوه ویژه داشته باشه این فیلم!بعدشم که اسمش رو باید تو گینس بزنن و به عنوان یکی از بزرگترین اختراعهای تاریخ بشریت انتخاب بشه
بماند گرافیک دموهای نشون داده شده

بشخصه تو تمامه ویدئوهایی که از NATAL دیدم تا حالا نشده یه مورد ببینم که غیره ممکن باشه (از لحاظه تکنولوژیه فعلیه بشر).

خوب این مورد بحثش جداست. بله میشه کارهایی خیلی بهتر و تمیز تر از چیزی که با نتال نشون دادن رو هم انجام داد اما بحث این هست که آیا میشه اینکار هارو با همون نتال انجام داد؟ خوب این سوالی هست که حداقل فعلا میشه بهش پاسخ داد خیر!

خه عزیز من ما داریم درباره حال صحبت میکنیم درباره صحبتهای کسی صحبت میکنیم که تو صنعت گیم غولی هست

حرف شما متین.اما آیا مایکرو غول نیست؟آیا یک شرکت تازه تاسیس و نو پا هست؟
که بیاد یه همچین دروغی به خورد ملت بده.بعدش مثل خر بمونه تو گل.:biggrin1:

thats it
دروغ خاصی نیست فقط هایپ یا بزرگنمایی کرده که کاملا عادیه همه بزرگنمایی میکنن قبلا هم گفتم تو خیلی از بازیا و وسیله های دیگه ای از این هایپا میشه نمونش جاروبرقی هایی که تو تبلیغ سقف خونرو میاره پایین!
اما خب بعضیا میگن نه مایکرو بزرگنمایی نکرده و همه اون چیزا راسته که خب این غلطه شما همه چیو ول کن فقط هزینرو بچسب ممکنه به نظر شما؟

thats it
دروغ خاصی نیست فقط هایپ یا بزرگنمایی کرده که کاملا عادیه همه بزرگنمایی میکنن قبلا هم گفتم تو خیلی از بازیا و وسیله های دیگه ای از این هایپا میشه نمونش جاروبرقی هایی که تو تبلیغ سقف خونرو میاره پایین!
اما خب بعضیا میگن نه مایکرو بزرگنمایی نکرده و همه اون چیزا راسته که خب این غلطه شما همه چیو ول کن فقط هزینرو بچسب ممکنه به نظر شما؟

خوب آره.با توجه به توضیحاتی که بچه ها دادن قیمت 100 دلار کمی عجیب به نظر میرسه.
فقط امیدوارم مایکرو حیثیت خودش رو به ... نده.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب این مورد بحثش جداست. بله میشه کارهایی خیلی بهتر و تمیز تر از چیزی که با نتال نشون دادن رو هم انجام داد اما بحث این هست که آیا میشه اینکار هارو با همون نتال انجام داد؟ خوب این سوالی هست که حداقل فعلا میشه بهش پاسخ داد خیر!
ماکان تو خیلی تند نمیری؟ یک جوری حرف میزنی که انگار نتال الان عرضه شده و تست هم شده و داره میفروشه. (حرفهای Cage رو انکار نمیکنم.)

خوب عزیزم مایکروسافت غول هست. اتفاقا غول تر از ان چیزی هم هست که شما فکر میکنی! توی برنامه نویسی معجزه میکنه! اما آیا معجزه هم میتونه بکنه؟ خوب مسلما نه!

ببین قضیه خیلی ساده هست، بزار یک مثال برات بزنم! ماجرای ان CG کذایی KZ2 رو که یادت هست؟ گوریلا یه چیزی رو نشون داد و بعد گفت خوب ما میخوایم اینو بسازیم! حالا با اینکه چقدر تو این امر موفق بود یا نه اصلا کار ندارم چون ربطی به بحث نداره اما ان تریلر نتال هم دقیقا همین وضعیت رو داره!

مایکرو یه چیزی رو نشون دادو گفت قصد داره اینو تحویلمون بده، همون روز هم کسی نیمگفت نتال الان این هست چون همه میدونستن هنوز توی مراحل اولیه ساخت هست. اما به مرور زمان بر خلاف انتظار ها وضعیت نتال به هیچ وجه بهتر نشده و توی اکثر نمایش هاش هم امر واضحه.

نمونش هم همین نمایش آخر نتال که مولینیو رو یکدسن رنگ کرد!:دی یکی رو آوردن بالای سن تا بازی کنه، اما هیچ اتفاقی نیفتاد! گفتن بارونیت رو در بیار و در آورد اما بازم هیچی نشد. بعد گفتن بیا ای تیشرت رو بپوش اما... . خلاصه بهش گفتن برو بشین یکی دیگه بیاد!!

رو همین حساب هم هست که الان اکثر افراد و بازیسازان نسبت به نتال بد بین شدن و میگن مایکرو با تریلر سر مردم رو گول مالیده و وسیله نهایی ان شکلی نخواهد شد! راستش من خودمم اوایل معرفی نتال میگفتم مایکرو حتما معجزه میکنه و دقیقا عین همین رو تحویل میده اما دقت کنید الان 9 ماه تا انتشار نتال بیشتر وقت نیست اما هنوزم این وسیله ان پرفورمنس باید رو نداره.

این وسط اقداماتی هم که مایکرو انجام داده همچین دلگرم کننده نیست و بدتر مایوس کننده هست، مثل حذف چیپ های دستگاه برای کاهش قیمت! در هر صورت زمان باز هم همه چیز رو معلوم میکنه. فقط این روز رو به خاطر بسپارید. روزی که نتال امد و همتون خردیدی خودتون قضاوت کنید که آیا عملکردش مثل ان تریلر به قول کیج "علمی تخیلی" هست یا نه!

منم گفتم Home خودش تو یه جای تقلیدی بود (PSN)

بابک جان به همین سادگی نمیشه هر استفاده ای رو تقلید نامید! مثلا بستنی قیفی های سونی یک تقلید تمام و کمال هست و هرچند گامی در راستای استاندارد سازی این نوع کنترلر هست اما بازم کسی نمیتونه منکر بشه تقلید نیست! اما به این راحتی نمیشه گفت PSN یک تقلید از Live هست. چون در این صورت مثلا باید بگیم فلان شرکت اولین بار تلوزیون LCD زد، از ان به بعد هر کی امد اینکارو کرد از ان شرکت تقاید کرده!

بهترین جواب رو هم در این زمینه استاد فروتن عزیز، میاموتو دادن. وقتی در مورد تقلید و ... ازشون سوال پرسیدن در جواب فروتنی گفتن اگه این چیزهایی که شما میگید تقلید باشه پس اولین تقلید کار ما هستیم، چون وقتی سونی گفت کنسول 64 بیت ماده ما هم رفتیم تو کارش! حالا جدای اینکه میاموتو نهایت اخلاق هست و خیلی گله اما حرفش جای بحث داره!

ماکان تو خیلی تند نمیری؟ یک جوری حرف میزنی که انگار نتال الان عرضه شده و تست هم شده و داره میفروشه. (حرفهای Cage رو انکار نمیکنم.)

من با توجهبه چیزی که میبینم میگم! مایکرو مدعی بود نتال به ان شکل (که آریا هم توضیح داد) میتونه سر سه سوت یک اسکیت برد رو شناسایی کنه اما چیزی که الان نشون دادن وسیله ای هست که توی یکی از نمایش هاش حتی نتونست یک تصویر نقاشی خالی رو اسکن کنه و تصویر به ان بزرگی رو ول کرد رفت لوگو پیرهن طرف رو اسکن کرد! این نمایش ها ماله همین ماه قبل هست...

بعد این صحبت من نیست، کنفرانس بازی ساز ها توی GDC همین امسال رو نگاه کن تا ببین چند نفر از نتال گلایه داشتن!

فقط نتال نیست، سونی هم مدعی بود بستنی قیفیش بدون تاخیر هست اما چیزی که الا نشون دادن پر از تاخیر و لگ هست!!! البته میگن به دلیل این هست که بازی ها توی مرحله اول ساخت هست و بزودی درست میشه اما من شخصا شک دارم!

آخرین ویرایش:
قبول دارم توی اون ویدئو کمی تخیل هم چاشنیش شده بود ولی مایکروسافت اگه ادعایی کرده حتما آینده رو هم مدنظر قرار داده.
رو همین حساب هم هست که الان اکثر افراد و بازیسازان نسبت به نتال بد بین شدن
آیا نظرسنجی خاصی در این مورد صورت گرفته؟

آنالوگ رو نینتندو وارد صنعت بازی کرد، خیلی قبل تر از سونی.
زندگی مجازی آنلاین هم در بستری بود که اولین بار Sega و Microsoft وارد صنعت بازی کردند:دی یعنی محیط آنلاین کنسولی.

حتما با اناوگ کنترل nes ,snes باز میکردند:laughing::laughing:
انالوگ کنترل اولین بار به صورت خیلی ساده ودو بعد روی اتاری استفاده شد که خودت هم فکر کنم باهاش کار کردی:
atari-joystick-withcables.jpg

بعد سالها فقط از d-pad استفاده شد......تا اینکه رسید به playstation و سونی برای اولین بار در سال 95 اوج نبوقش رو به خرج داد و انالوگ 3d رو ساخت که سال 96 نینتندو هم مجبور شد از اون استفاده کند و تا به امروز هم انالوگ 3d به کنترل ثابت همه کنسونلوها تبدیل شد اعم 360....
جالب اینجاست که چند سال بعد سونی کنترل دوال شاک با دو انالوگ رو معرفیک رد که باز هم شد استاندارد تمام کنسولها.......

حتما با اناوگ کنترل nes ,snes باز میکردند:laughing::laughing:
انالوگ کنترل اولین بار به صورت خیلی ساده ودو بعد روی اتاری استفاده شد که خودت هم فکر کنم باهاش کار کردی:
atari-joystick-withcables.jpg

بعد سالها فقط از d-pad استفاده شد......تا اینکه رسید به playstation و سونی برای اولین بار در سال 95 اوج نبوقش رو به خرج داد و انالوگ 3d رو ساخت که سال 96 نینتندو هم مجبور شد از اون استفاده کند و تا به امروز هم انالوگ 3d به کنترل ثابت همه کنسونلوها تبدیل شد اعم 360....
جالب اینجاست که چند سال بعد سونی کنترل دوال شاک با دو انالوگ رو معرفیک رد که باز هم شد استاندارد تمام کنسولها.......
خُب مشخصه وقتی سونی کنسول با گرافیک 3D ساخته، کنترلشم باید 3D باشه دیگه:دی
ایشون به صورت کلی گفت آنالوگ، منم گفتم آنالوگ رو اولین بار آتاری وارد کرد. حالا بیخیال، به تایپک ربطی نداره...:دی
اخه دوست من انالوگ دو بعدی هم اتاری ساخت...بعد اون هم طقریبا به فراموشی سپرده شد..فکر نمیکنم نینتندو تا n64 اصلا از انالوگ استفاده کرده باشه
همون آتاری 5200 رو منظورم بود (کلا قاطی کردم امروز:دی)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or