Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آخ آخ آخ....سیستم نقشه اش منو دیوونه کرد امروز.حتی راهنمایی هم که میزنه فایده نداره تا میای به خودت بیایی رفتی تو دیوار و پوزیشن مثلا شده 8/8 .

این یکی اعصاب منو بهم ریخته:evil:

خوب اینجا بازیخور بودن بازیباز معلوم میشه....

کار آسونیه اما باید نقشه رو نگاه کرد که تا بیام نقشه رو نگاه کنیم... (BooooooooooMMM!!!)

فکر کنم باید واسش یه پچ بزنه:biggrin1: تا راهنمایی کنه یا مسیر رو ببنده تا خارج نشیم!:biggrin1:

اون بالای صفحه وقتی باید بپیچید از چند ثانیه قبل یه تابلو چشمک زن که نام خیابون توش حک شده نمایان میشه و باید به اون سمت برید.یخورده بهتره ولی زیادکارساز نیست بازم.

بازیش یچیزایی مثل midnight club هستش
به نظرم خیلی اسونه
تاره midnight club بااون سرعتش ادمو دیونه میکرد البته درزمان استفاده ار boost یا همون نیترو. کلن بازی خوبی:love:

اقا کسی اون Achievement.که 360درجه باید زد رو کسی گرفته؟
بابامردم من!!! نداد!!!
من این اچیومنت رو گرفتم البته بطور تصادفی!
می خواستم از یک شیب بپرم, همون لحظه ی پرش X رو گرفتم و فرمون رو چرخوندم و ماشین توی هوا یک دور, دور خودش چرخید

کساني با Burnout Paradise حال ميکنن که واقعآ عاشق سينه چاک سبک Racing و Burnout باشند.
از وقتي که Burnout Paradise رو گرفتم احساس ميکنم که تا حالا با Racing هاي ديگه سر کار بودم.Burnout Paradise واقعآ به Gamer حالي ميکنه که تجربه واقعي يک Racing ناب يعني چي;)
دوستاني که اين شاهکار رو بد ميدونن به طور حتم با قوانين - خصوصيات و ويجه گيهاي اين بازي آشنا نشدند.
برخي از دوستان معتقدند که اگه نقشه به صورت چرخشي بود کار راحت تر ميشد- اما بايد به اين نکته توجه داشت که اگه اين طور بود هرگز متوجه نميشديد که در کدام قسمت از شهر قرار داريد.براي حل اين مشکل به ظاهر بزرگ بايد تمام شهر را بشناسيد و به قول معروف با سوراخ سمبه هاي شهر آشنا باشيد - اصلآ به خاطر همين مسابقات رو ليست نکردن.حالا به نظر شما اگه مسير مسابقه مثل بازي هاي ديگه مشخص و مسيرهاي انحرافي با فلشهاي چشمک زن علامت گذاري ميشد بهتر بود؟
در طول بازي فراموش نکنيد که دقت يکي از فاکتورهاي اصلي بازي به حساب مياد و اگه مثل Reveng فقط کليد RT رو فشار بديد بايد از تصادفات لذت ببريد.نيازي نيست در همه مسابقات با تمام سرعت حرکت کنيد و در کل مسير نفر اول باشيد . از مسير يابي حريفان کمال استفاده را ببريد و در 10% پاياني مسير اقدام به Burnout کنيد;)با سرعت مناسب حرکت کنيد تا از راهنما هم بتونيد بهره ببريد.
با Road Rage ها که مشکلي نداريد :love:
براي پيروزي راحت تر در Market Man ها بهتره از ميانبرها استفاده کنيد و فراموش نکنيد که نبايد عجله کرد.
براي پيروزي در (Stunt Run ) دريفتها پرشهاي بلند و در صورت امکان با سرعت بالا امتياز جمع کنيد و نيازي نيست دور خودتون بچرخيد:cheesygri

هر ماشيني که Unlocked ميشه رو بايد در حالت گردش آزاد در شهر TakeDown کنيد تا در اختيار شما قرار بگيره.به اين نکته هم توجه کنيد که هر کدام از ماشينها يک مدل اسپورت و تيونينگ شده داره که براي به دست آوردنش بايد مسابقه Target Time مربوطه رو که با علامت ستاره در نقشه مشخص ميشه رو با موفقيت به اتمام برسونيد.
باز هم میگم:عجله نکنید..عجله نکنید..عجله نکنید.
ولی با اینکه Burnout Paradise بهترین Racing هستش یه عیب خیلی بزرگ داره که دمار از روزگار من دراورده.اینکه شب و روزم رو حسابی به هم ریخته - ثانیه ای از فکرم بیرون نمیره و از خواب و خوراک انداخته- دو روز ه که بی خوابی امونم رو بریده- چشما شده لخته خون:blink::blink1::dozing::cursing::praying: :wallbash::pepsi::sleeping::sniper::cool2::crying::o:::ziped::walkman::shocked::hurted1::drooling:: ::biggrin1::arrowd:
خلاصه با Paradise زندگی باید کرد.

آخرین ویرایش:
تو ریونج یه حالت ترافیک اتک بود که خیلی حال میداد یعنی خود حرکتش حال میداد.حالا حرکت چی بود؟؟این بود که ماشین جلویی از پشت بهش میزدیم پرتاب میشد جلو و تصادف حساب نمیشد ولی تو این میزنیم پشت ماشین فوری رکِد میشه.

تو ریونج یه حالت ترافیک اتک بود که خیلی حال میداد یعنی خود حرکتش حال میداد.حالا حرکت چی بود؟؟این بود که ماشین جلویی از پشت بهش میزدیم پرتاب میشد جلو و تصادف حساب نمیشد ولی تو این میزنیم پشت ماشین فوری رکِد میشه.
اينجوری که شما میگی با چشم بستم میشه بازيرو انجام داد ، يعنی شما چشاتو ببند پاتو
بزار رو گاز ...2 دقيقه بعد چشاتو باز کنی میبينی به اخر خط رسيدی...
من شماره قبليشو بازی کردم..اولش حال میداد ولی بعداً دلمو زد..يعنی ديگه خيلی بچه بازی شده بود و کسل کننده.
ولی اين paradis غول سبک racing هست به نظر من ، و يه شاهکاره به تمام معنا .
در مورد اين که بعضی ها میگن با map مشکل دارن و موقع مسابقه نمیتونن با علامت چشمک زن به سمتی که میگه برن ، بزرگترين مشکل اين دسته افراد نگرفتن ترمز هست
ديگه اين قدرام تخيلی نيست اين بازی که با سرعت 300 تا بخوای بدونه ترمز بپيچی
من الان رسيدم کلاس b و 6 مسابقرو تو کلاس b تا الان به پايان رسوندم و هيچگونه مشکلی با map و راهنما نداشتم.
فقط ايرادی که من از بازی میتونم بگيرم اين که اگر يه مسابقرو به عدم موفقيت به پايان برسونيم همون لحظه نمیشه restart کرد و دباره از اول بری ، بلکه بايد بری سر جای اولت بعد دوباره ان مسابقرو انجام بدی.
يکی ديگه از مشکلاتشم اينه که اگه وسط يه مسابقه پشيمون شدی از ادامه مسابقه ، نمیتونی ادامه ندی ، بلکه بايد تا اخر خط مسابقرو طی کنی.
ولی اين ايرادات خيلی کوچيکی هستند و در مقابل جذابيتهای بی وصف اين بازی اين ايرادات اصلاً به چشم نمياد

به نظر من نیتروی بازی یه حالت نمایشی داره بیشتر چون تنها چیزی که تو بازی برای من مشکل ایجاد نمیکنه حریفامن یعنی اگه از نیترو استفاده نکنی مشکل به دیوار خوردن و اشتباهی رفتنت به مقدار زیادی حل میشه و اصلا هم بقیه ی ماشین ها برات مشکلی ایجاد نمیکنن که جلو بزنن یا غیره ......

اينجوری که شما میگی با چشم بستم میشه بازيرو انجام داد ، يعنی شما چشاتو ببند پاتو
بزار رو گاز ...2 دقيقه بعد چشاتو باز کنی میبينی به اخر خط رسيدی...
من شماره قبليشو بازی کردم..اولش حال میداد ولی بعداً دلمو زد..يعنی ديگه خيلی بچه بازی شده بود و کسل کننده.
ولی اين paradis غول سبک racing هست به نظر من ، و يه شاهکاره به تمام معنا .
در مورد اين که بعضی ها میگن با map مشکل دارن و موقع مسابقه نمیتونن با علامت چشمک زن به سمتی که میگه برن ، بزرگترين مشکل اين دسته افراد نگرفتن ترمز هست
ديگه اين قدرام تخيلی نيست اين بازی که با سرعت 300 تا بخوای بدونه ترمز بپيچی
من الان رسيدم کلاس b و 6 مسابقرو تو کلاس b تا الان به پايان رسوندم و هيچگونه مشکلی با map و راهنما نداشتم.
فقط ايرادی که من از بازی میتونم بگيرم اين که اگر يه مسابقرو به عدم موفقيت به پايان برسونيم همون لحظه نمیشه restart کرد و دباره از اول بری ، بلکه بايد بری سر جای اولت بعد دوباره ان مسابقرو انجام بدی.
يکی ديگه از مشکلاتشم اينه که اگه وسط يه مسابقه پشيمون شدی از ادامه مسابقه ، نمیتونی ادامه ندی ، بلکه بايد تا اخر خط مسابقرو طی کنی.
ولی اين ايرادات خيلی کوچيکی هستند و در مقابل جذابيتهای بی وصف اين بازی اين ايرادات اصلاً به چشم نمياد

با قسمت اول نظر شما موافقم.درباره مشکلات شما هم باید بگم که اگه وسط مسابقه پشیمون شدی بهتره کلیدهای LB-RB رو بزنی .اگه دوست داشتی یه گرد و خاک حسابی راه بنداز اگه نه همانطور بی حرکت ب ایست تا ShowTime تموم شه و مسابقه کنسل شه.
در مورد Restart هم بگم که تمام این کارها به خاطر شناخت بیشتر شما با شهر و بالا رفتن مهارت و کسب تجربه بیشتر شماست.
با بالا نگه داشتن آنالوگ سمت راست میتونید فضای دید بیشتری در عبور از ترافیک-پیچها و چهار راهها داشته باشید.
در مواقع سردرگمی از کلید Back(نقشه) استفاده کنید.
در TakeDown ها کلید LB رو فراموش نکنید تا رکورد بالاتری کسب کنید.
به طور صحیح از X (ترمز دستی) و LT (پدال ترمز(و دنده عقب)) استفاده کنید تا زمان رو از دست ندید.
سعی کنید شهر رو خوب بشناسید.
و بهشتی باشید;)
W00000w

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or