Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمی دونم چی بگم
واقعا این بازی فوق العاده اس
نور پردازی بازی واقعا زیباست مخصوصا زمان طلوع و غروب خورشید که نور افتاب روی ماشین و اسفالت میفته...
تصادف ها فوق العاده سینمایی کار شده
زمانی که تصادف میکنید جهت دوربین به زیبایی برخورد و مچاله شدن ماشین رو نشون میده البته همرا با slow-motion
و همینطور فیزیک بازی هنگام تصادف کاملا طبیعی و بی نقص هست
و لذت بخش ترین مسابقه هم مثل همیشه road rage هست که واقعا دیوانه کنندس
فقط تنها نقصی که دیدم اینه که تو هیچ ماشینی هیچ راننده وجود نداره :confused:البته فکر نمیکنم سازنده ها یادشون رفته باشه که راننده بزارن تو ماشین ها ... حتما یه هدفی داشتن از این کار ... شاید منظورشون این بوده که paradise city فقط شهر ماشین هاست:)

اقا من تا حالا هیچ کدوم از نسخه های این بازی بازی نکردم . به نظر شما این نسخه جدیدش بگیرم به هم حال میده یا کسل کننده هست؟

اصلا به نسخه های قبلی کار نداشته باش این بازی رو بگیر ببین چه فازی میده حال میده فطیر:biggrin1: حسن این بازی اینه که همه چیش عالیه گرافیک گیم پلی صدا .... از این EA بعیده :cheesygri

فوق العادست مثل همیشه.:love:
در مورد دوستانی که گفت راه رو گم میکنیم تو همه ی مسابقات هنگام تعویض مسیر راهنمای ماشین میزنه و شما باید به اون سمت برید.;)

فقط میتونم بگم محشره:eek: واقعا سرعت رو حس میکنم بااین بازی گرافیکش واقعا بالاست من نمیدونم مایکروسافت چی فکرمیکنه که پی جی ار4میده بیرون؟فقط اینو بگم که اگه ریسینگ خیابونی رودوست دارین
توگرفتن این بازی معطل نکنین;)

سلام مثل اینکه همه شما یه نظر دارید بازی عالیه خوب افرین ea
دوتا سوال داشتم داستان کلی بازی چه جوریه مثل needforspeed undergrand ؟اصلا بازی داستان خواصی داره یا نه فقط باید ماشین بترکونی ودومین سوالم در مورد اچیومنتای بازی اچیومنت درست میده یا نه اگه یکی از بچه ها زحمت بکشه در قسمت اچیومنتا این بازی رو بزاره عالی میشه فقط خواهشا اگه میخواید زحمت بکشید درستی این کار بکنید(مثل اقا اشکان یا black cats عزیز و اون دوستی که اچیومنتای cod4 گزاشته بود عالی بودن) نه فقط ترجمش کنید ممنون;)

منم امروز بازی رو گرفتم.البته از بس ما ( منو آریا ) حول بودیم جیب اریا رو زدن!!!!
بازی رو خونه اریا شون دیدم ولی هنو وقت نکردم بازی کنم
اما واقعا گرافیکش معرکه هست!!
اما همون اول بازی یه باگ کوچیک گرافیکی دیدیم!
راستی تو بازی میشه تنظیم کرد نقشه بچرخه و ثابت نباشه؟
(درباره اونایی که گفتن این بازی راننده نداره و بده این. بابا اگه راننده داشت بدبخت تو تصادف اول بازی((اونم با این همه جزییات)) زربه مغزی میشد و یه نوشته گنده میومد وسط صفحه که میگفت:
بازی تموم شد!خوش اومدین! :cheesygri

سلام مثل اینکه همه شما یه نظر دارید بازی عالیه خوب افرین ea
دوتا سوال داشتم داستان کلی بازی چه جوریه مثل needforspeed undergrand ؟اصلا بازی داستان خواصی داره یا نه فقط باید ماشین بترکونی ودومین سوالم در مورد اچیومنتای بازی اچیومنت درست میده یا نه اگه یکی از بچه ها زحمت بکشه در قسمت اچیومنتا این بازی رو بزاره عالی میشه فقط خواهشا اگه میخواید زحمت بکشید درستی این کار بکنید(مثل اقا اشکان یا black cats عزیز و اون دوستی که اچیومنتای cod4 گزاشته بود عالی بودن) نه فقط ترجمش کنید ممنون;)
نه من داستان خاصی توش ندیدم البته هدف شما ازبازی اینه که شما بابرنده شدن ریسها(مسابقات)لایسنس
خودتون رواپگرید کنید مثلا من با برنده شدن در3ریس لایسنسم از ردهDبه ردهCارتقا پیدا کرد درضمن من موجودی به نام پلیس هم تو این بازی ندیدم درکل فقط بایداز سرعت وگرافیک بینظیر بازی لذت ببرید در مورد
نبود راننده هم من با دوستمون موافقم با این شدت که ماشین میترکه اگه راننده تواین ماشین بود تیکه پاره
میشد بدبخت:laughing:

منم امرو این باز ی گرفتم درکل قشنگه تصادفاشو خوب درست کردند .
یه سوال من 6 درصد رفتم و چنتا ماشین داد ولی میرم انتخاب ماشین همه نی فقط چنتا ست؟

من هم بازی رو خریدم و خیلی خیلی فراتر از تعریف هایی هست که دوستان کردن
فقط یه مشکلی برام به وجود اومده و اون هم اینه که من تا میخواد بازی بهم بچسبه هی پیغام میده و از بازی بیرون میاد به نظر شما باید چیکار کنم که این مشکل بر طرف بشه(دیسک خریداری شده از این 6 تومانی ها هست)

من هم بازی رو خریدم و خیلی خیلی فراتر از تعریف هایی هست که دوستان کردن
فقط یه مشکلی برام به وجود اومده و اون هم اینه که من تا میخواد بازی بهم بچسبه هی پیغام میده و از بازی بیرون میاد به نظر شما باید چیکار کنم که این مشکل بر طرف بشه(دیسک خریداری شده از این 6 تومانی ها هست)

دیسکتو عوض کن اگه دوباره مشکل داشتی باید یه فکری وسه لنزت بکنی;)

منم امرو این باز ی گرفتم درکل قشنگه تصادفاشو خوب درست کردند .
یه سوال من 6 درصد رفتم و چنتا ماشین داد ولی میرم انتخاب ماشین همه نی فقط چنتا ست؟

ماشینا رو مفتکی نمیده که!
وقتی یه ماشین رو بردی بهت میگه هر جا تو خیابون این ماشینو دیدی بزنش که تصادفی بشه و مفت چنگت!!!! :cheesygri
پس بعد از بردن اینور اونور برو بعد چند دقیقه خودش میاد ! :cool:

من از اون ساعتی که پست قبلی رو نوشتم تا الان بازی کردم (3,4 ساعت) تغریبا دستم اومد همه چی
اما کسی میدونه ....car shot چیه؟
هنوز به من اینو نداده و 0 هست!

خیر سرم یه دیسک خوب خواستم بخرم
فقط سر این بازی و بازی assassins ceed این داستان رو در میاره
اگه از لنز باشه خرج زیادی داره تا درست بشه؟

این شانس شما بود
اخه assassins ceed خودش هم مشکل داشت ها!!
احتمالا از dvd هست
بابا ما dvd 5 تومنی میخریم :cheesygri
مثل .....هم کار میکنه!
ایشالا از لنز نیست
اما اگه درست بگم 30 به بالا
ما واسه دوستمون 25 تومن خریدیم!!! البته خیلی مفت!
ولی قبلش با یه dvd دیگه تست کن ایشالا جواب میگیری ;)

این شانس شما بود
اخه assassins ceed خودش هم مشکل داشت ها!!
احتمالا از dvd هست
بابا ما dvd 5 تومنی میخریم :cheesygri
مثل .....هم کار میکنه!
ایشالا از لنز نیست
اما اگه درست بگم 30 به بالا
ما واسه دوستمون 25 تومن خریدیم!!! البته خیلی مفت!
ولی قبلش با یه dvd دیگه تست کن ایشالا جواب میگیری ;)
من همیشه دیسک های 5 هزار تومانی میخریدم این دفعه گفتم یه دیسک با کیفیت بخرم که خیر سرم مشکل برام به وجود اومده
احتمالا از دیسک هست چون رو بازی های دیگه همچین مشکلی ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or