Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی که نگفت... car shutچیه!
خودمون پیداش کردیم
گفتم بگم شما هم بدونین
اگه Lb+Rb رو با هم بگیری ماشینتو میتونی چندبار بترکونی!
(یه چی و مایه های تصادف با سرعت بالا و گرفتن امتیاز تو Bornout های قبلی)
3تا 1 Achievement هم داره انگار
یکیشو گرفتم اینه که امتیازت بالا بره و بهت 10X بده! (ترکوندن 10 اتوبوس)
عجب بازی خفنی اِ !!!!
امروز کار تعطیلِ عماد مریض بود !!!! :-"

:cheesygri

آخرین ویرایش:
سبک بازی

با توجه به سوالات دوستان لازم دیدم یه توضیحی درباره این بازی بدم .
سبک این بازی Racing هست ، ولی در اصل سبک بازیهای Burnout سبک خاصی هست . یعنی Racing ی که در عین عال که مسابقه میدی ، باید بزنی ماشینهای دیگه رو هم داغون کنی .
در اصل سبک این بازی ریسینگ همراه با هیجان و یه کمی خشونته . همین بزن و داغون کن بازی هم خیلی به هیجان و گیم پلی بازی کمک کرده .
نسخه Paradise هم که در اصل اولین نسخه next-gen از سری Burnout هست ، نسبت به نسخه های قبلی قابل مقایسه نیست . خیلی عالی شده .
(چی میشد NFS Prostreet رو هم اینقد خوب میساختن ؟! :()

درود ب همه
دوستان زحمت کشیدن و از نکات مثبت ریز درشت بازی تقدیر به عمل اوردن، اما کسی از این وضعیت جدید چیزی نگفته!. سری Burnout رو به خاطر Burnout بودنش دوست داشتم!. متاسفانه Paradise رو نمیشه Burnout کامل به حساب اورد. این بازی از ترکیب NFS: Undergraund 2 , MidNight Club 3, NFS: Most Wanted ( یکمی هم Burnout ) ساخته شده.

پ.ن. Paradise هم رفت به همون جائی که ICON رفت.

درود ب همه
دوستان زحمت کشیدن و از نکات مثبت ریز درشت بازی تقدیر به عمل اوردن، اما کسی از این وضعیت جدید چیزی نگفته!. سری Burnout رو به خاطر Burnout بودنش دوست داشتم!. متاسفانه Paradise رو نمیشه Burnout کامل به حساب اورد. این بازی از ترکیب NFS: Undergraund 2 , MidNight Club 3, NFS: Most Wanted ( یکمی هم Burnout ) ساخته شده.

این بدبینانه ترین کامنتی بود که تاحالا دیدم بابا بازی به این خفنی گرافیکش که حرف نداره گیم پلی هم
که من یکی مشکلی نمیبینم توش شاید منظورت داستان بازی باشه که به نظر من هم داستان بازی جای
کار بیشتری داشت

درود ب همه

فریدون جان در حق این بازی نامردی نکن... این بازی بدیهایی دارد اما نه به اون حد که افتضاح باشه... به نظر من بدترین بدش اینه که مسابقات لیست نشده که انتخاب کنیم و موقع مسابقه خیلی ممکنه گم بشیم که بازی رو خیلی سخت کرده و یکی از خوبی هاش اینه که به واقعیت بیشتر شبیه شده و هر تصادفی ماشینتون رو داغون میکنه و مثل سابق نیست که تصادف کنیم و هیچی نشه.... به نظر من که خیلی خوب بود;) اما بازم بهتر میتونست بشه;)

فریدون جان در حق این بازی نامردی نکن... این بازی بدیهایی دارد اما نه به اون حد که افتضاح باشه... به نظر من بدترین بدش اینه که مسابقات لیست نشده که انتخاب کنیم و موقع مسابقه خیلی ممکنه گم بشیم که بازی رو خیلی سخت کرده و یکی از خوبی هاش اینه که به واقعیت بیشتر شبیه شده و هر تصادفی ماشینتون رو داغون میکنه و مثل سابق نیست که تصادف کنیم و هیچی نشه.... به نظر من که خیلی خوب بود;) اما بازم بهتر میتونست بشه;)
همين گم شدن تو مسابقه هاست که بازي رو واقع گرايانه تر کرده (البته هر کاري کنن بازم Burnout يه بازيه تخيليه :p)
با توجه به سوالات دوستان لازم دیدم یه توضیحی درباره این بازی بدم .
سبک این بازی Racing هست ، ولی در اصل سبک بازیهای Burnout سبک خاصی هست . یعنی Racing ی که در عین عال که مسابقه میدی ، باید بزنی ماشینهای دیگه رو هم داغون کنی .
در اصل سبک این بازی ریسینگ همراه با هیجان و یه کمی خشونته . همین بزن و داغون کن بازی هم خیلی به هیجان و گیم پلی بازی کمک کرده .
نسخه Paradise هم که در اصل اولین نسخه next-gen از سری Burnout هست ، نسبت به نسخه های قبلی قابل مقایسه نیست . خیلی عالی شده .
(چی میشد NFS Prostreet رو هم اینقد خوب میساختن ؟! :()
در ادامه ي حرف آقا رضا بگم که بازي هايي که هم المان هاي بازي Racing رو دارن هم زد و خورد مي گن Car Combat مثل بازي هاي Spy Hunter يا مثلا Full Auto و Burnout ... ولي تا حالا نديده بودم که يه Car Combat بخش Free Roam داشته باشه:confused:
----------------------------------------------------------------------
ببخشيد دوستان سيستم اچيومنت دهي بازي چطوره ؟ سخته يا ساده يا متوسط ؟

بازی خوبه اما بدترین چیز اول Map بازی که خیلی بده! ادم گیج میشه!
بعد اینکه وقتی یکمی سرعت میگیره غیر قابل کنترل میشه! یعنی نمیشه خوب مسیرهای مسابقات رو رفت
اون راهنمای اون بالا هم که تا میرسیم به پیچ یادش میفته وق وق کنه :cheesygri
اما خدای فیلمبرداریش تو صحنه های تصادف عالی بود

منم بازیشو الان گرفتم .بی نهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــایت بازیش قشنگه.فیزیک محشر گرافیک خدا ...
صدا گذاری وحشتناک..گیم پلی هیولا...واقعا دم ea گرم که واقعا گل کاشت با این شاهکار.بعید میدونم تو سبکش تا سالیان سال رودست بیاد.ختم همه برن آوت ها
استارت زدن اولش که واسه خودش دنیایی بود
من که فعلا کپ کردم.چند وقتی بود بازی درست حسابی بازی نکرده بودم و اینو بازی کردم و خودش نوید بخش خوش یمن بودنه سال 2008 هه.امیدوارم بقیه بازیهای امسال بتونه مارو بهت زده کنه.واقعا انتظار کشیدنش ارزش داشت.

من كه اصلا باهاش حال نكردم قبلي به نظرم خيلي بهتر بود ادم قشنگ سرعت رو احساس ميكرد ولي تو اين انگار نه انگار از تنها چيزي كه خوشم اومد تصادفاش بود كه واقعا طبيعي بود

بچه ها سیستم نقشه بازی افتضاح کار شده و پدر در میاره ولی در مقابل سایر محاسن چیزه بزرگی نیست.
از گیم اسپات 9 گرفت
40 دقیقه مجموعا بازی کردم 80 تا اشیومنت گرفتم

من كه اصلا باهاش حال نكردم قبلي به نظرم خيلي بهتر بود ادم قشنگ سرعت رو احساس ميكرد ولي تو اين انگار نه انگار از تنها چيزي كه خوشم اومد تصادفاش بود كه واقعا طبيعي بود

باید یخورده رد کنید و ماشینای سریع تر بگیرید.نمیشه که از اول بازی با اخرین سرعت حرکت کنید.

به نظر کم با تغییر کوچکی که در سبکش ایجاد شده یه خرده بازی نسبت به شماره های قبل ضعیف شده ولی بازی هم سلطان ریسینگ هاست:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or