nero_devilhunter کاربر سایت Aug 3, 2009 #436 نوشته شده توسط ASHIHARA: من لیسانس الیت رو گرفتم ولی نمیدونم چرا 70 تا ماشین دارم باید 75 تا بشه اون 5تا رو چجوری باید بگیرم؟ بیشتر... منم همین مشکل رو داشتم فکر کنم اون 5 تا ماشین الکیه چون هر کاری کنی نمیاد
نوشته شده توسط ASHIHARA: من لیسانس الیت رو گرفتم ولی نمیدونم چرا 70 تا ماشین دارم باید 75 تا بشه اون 5تا رو چجوری باید بگیرم؟ بیشتر... منم همین مشکل رو داشتم فکر کنم اون 5 تا ماشین الکیه چون هر کاری کنی نمیاد
nero_devilhunter کاربر سایت Aug 4, 2009 #437 نوشته شده توسط Darkkahn: خیر دوست عزیز اصلا هم الکی نیستن برای باز کردنشون باید کار هایی مثل شکستن همه بیلبورد ها،زدن همه فنسهایی که مارک زرد دارند(smash)و.... رو انجام بدید بیشتر... شما ظاهر کردی ؟ ماشینایی که ظاهر میشن چیان ؟
نوشته شده توسط Darkkahn: خیر دوست عزیز اصلا هم الکی نیستن برای باز کردنشون باید کار هایی مثل شکستن همه بیلبورد ها،زدن همه فنسهایی که مارک زرد دارند(smash)و.... رو انجام بدید بیشتر... شما ظاهر کردی ؟ ماشینایی که ظاهر میشن چیان ؟
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Sep 1, 2009 #438 سلام-شرمنده تاپیک زیر خاکی رو بیرون کشیدم یک سوال دارم- هنوزم بکس ایرانی burn oute paradise :ultimat box رو در لایو بازی میکنند
سلام-شرمنده تاپیک زیر خاکی رو بیرون کشیدم یک سوال دارم- هنوزم بکس ایرانی burn oute paradise :ultimat box رو در لایو بازی میکنند
Amir09 کاربر سایت Oct 18, 2009 #439 سلام ببخشيد اين بازي نماي داخل اتومبيل داره؟ اگه داره لطفآ بگيد چجوري بيارمش ؟