Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برا من 20 تا مسابقه مونده تا Elite License رو بگيرم....مسابقه هاش خيلي سخت شده مثلا road rage ها به 29 تا takedown رسيده....ولي ماشين هايي كه آزاد ميكنه خيلي خفنه:biggrin1:

سلام به دوستان خودم 1 سوال داشتیم
قضیه این burnout paradise the ultimate box چیه چه فرقی داره با این burnout paradise اصلی یا اصلا فرقی دارن؟
برای یکی از دوستان نزدیک میخواستم اگر میشه سریعتر جواب مارو بدید ممنون

قضیه این burnout paradise the ultimate box چیه چه فرقی داره با این burnout paradise اصلی یا اصلا فرقی دارن؟

تورو خدا جواب مارو بدین گیریم والااااااا

ultimate box گردش شبانه روز داره + موتور سواری
همین:biggrin1:

منظور شمارو متوجه نشدم یعنی اصلا ماشین سواری نداره این نسخه اش باید موتور فقط بازی کنی با موتورا مسابقه بدی؟
راجب اینم توضسح بدین خیلی ممنون
نه داداش یعنی به اضافه ی ماشین ، قابلیت موتور سواری هم داره .

من هر کاری میکنم نمیتونم با این بازی کنار بیام
مسابقاتش سخت تر شده البته این نکته منفیش نیست که منا عذاب میده
با هزار زحمت میام اول بشم میبازم ، دوباره باید کیلومتر ها برگردم همون مسابقه را انجام بدم ،خوب منی که زیاد وقت بازی ندارم تموم اعصاب و وقتم را باید وقف توی خیابون تابیدن توی بازی کنم
یعنی هیچ راهی نداره همون مسابقه را دوباره از همون نقطه شروع کنم ؟

نه متاسفانه.این یکی از اعصاب حوردی های این بازی هستش.

این پست ها ماله چند ماه پیش هستند ولی من خیلی ها رو دیدم که این مشکلو دارن و هر بار که تو یه ریس میبازن یا دوباره تا نقطه شروع رانندگی میکنن (!) یا کلا بیخیال میشن و میرن سراغ یه ریس دیگه .
خوب برادران وقتی تو خود ریس هستید اگه سوتی دادید و عقب افتادید دکمه راست رو بزنید و گزینه restart event رو انتخاب کنید و برگردید به نقطه شروع و اگر از مسابقه خارج شدید باز هم راست رو بزنید و از اون منو restart last event رو انتخاب كنيد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or