Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستی یه سئوال . برای آپدیت این قدر حجمشه میتونم وسطش به کنسول استراحت بدم ببندمش یا باید یه سره روشن باشه؟ اینترنت 128 هستش و برای 400 مگ باید 10 ساعت کنسول حداقل روشن باشه که اگر 3 چراغه نشه شانس آوردم . به نظرم ارزش نداره

راستی یه سئوال . برای آپدیت این قدر حجمشه میتونم وسطش به کنسول استراحت بدم ببندمش یا باید یه سره روشن باشه؟ اینترنت 128 هستش و برای 400 مگ باید 10 ساعت کنسول حداقل روشن باشه که اگر 3 چراغه نشه شانس آوردم . به نظرم ارزش نداره
دوست عزیز اولا در موقع دانلود فشاری به cpu و gpu نمیاد و به همین دلیل گرمای خیلی کمی تولید میکنه ثانیا شما میتونی خیلی راحت از تو ستینگ دستگاهت گزینه فکر میکنم بک گراند دانلود رو enable کنی و وقتی دانلود شروع شد دستگاه رو خاموش کنی که در این صورت هم cpu
و هم gpu خاموش میشن و فقط دستگاه نتوورکش و فنهاش روشن میمونه که اینطوری خیالت 100% راحت هست که مشکلی پیش نمیاد;)

ولی کلا این آپدیت اگر نمیخوای لایو بازی کنی زیاد چیزه اونطوری جالبی هم نیست
چون با موتور فقط خودت هستی و با کسی مسابقه نمیدی
مسابقاتش همه تایمی هستن

ممنون قربان . قصد لایو بازی کردن رو ندارم . بابت راهنمایی ممنون. حوصله دردسر کشیدن نداشتم خیالم رو راحت کردی . بیخیال آپدیت:cheesygri

با سلام به همگي
گويا اخيرا آپديت جديدي به حجم حدودا 850 مگابايت موسوم به آپديت 1.6 در XBL اومده كه امكانات جديدي از جمله بهبود گرافيك بازي مثل تغيير در سيستم رنگ بندي بازي كه در نسخه 360 نسبت به نسخه PS3 مشهود بود رو انجام داده . حالا من ميخواستم بدونم اين Ulitimate Box كه عرضه شده حاوي اين آپديت هست يا نه ؟ خود سايت Criterion Game گفته كه اين پك شامل همه آپديت ها تا الان هست البته اسمي از 1.6 نگفته ولي ميخواستم بدونم كسي اگه اين بازي Ulitimate رو گرفته تغيير در گرافيك بازي رو حس كرده ( منظورم بهتر شدن رنگ ها و شفافيت بازي) ؟

دوستان عزيز نسخه جديد این بازی با نام Paradise the ultimate box آمد ، کدوم يکی قشنگ تره؟ همين جديده رو بگيرم بهتر از Paradise خالی هست؟

این نسخه اگر اشتباه نکنم آپدیت هایی که روی XBL بوده همراهش هست.کلا یه سری اضافات باهاشه،اگر نه همون Burnout Paradise قبلیه...

بازیش ارزش خریدن رو داره نسبت به بقیه ماشینی ها ؟;)

یه توضیح مختصر میدم در موردش بعد ببین ارزش داره یا نه ؟!
این بازی سال قبل با گرافیک و امکانات کمتر برای X360 و PS3 منتشر شد و در طول سال هم DLC ها و آپدیت های زیادی براش منتشر شدن ؛ اون بازی یکی از بهترین ریسینگ های سال 2008 بود.
حالا بازی با گرافیک بالاتر و بهینه تر و با تمام DLC ها و امکانات اضافی برای PC منتشر شده و اینم بگم که این اولین باره که یک Burnout برای PC منتشر میشه !
به نظرت ارزش امتحان کردن داره ؟

اقا یک سوال من چطوری می توانم ماشینم را عوض کنم یا اپگریدش کنم می شود در مورد بازی توضیح بدهید چون تازه گرفتم می خواهم بازی کنم

طریقه عوض کردن ماشین که باید بری به junk yard همون جایی که بازی شروع میشه یه علامت هم داره رو نقشه که یادم نیست چه شکلی هست
ماشین ها هم فقط میشه رنگ هاشون رو عوض کرد و نمیشه ارتقا اشون داد

با سلام به همگي
گويا اخيرا آپديت جديدي به حجم حدودا 850 مگابايت موسوم به آپديت 1.6 در XBL اومده كه امكانات جديدي از جمله بهبود گرافيك بازي مثل تغيير در سيستم رنگ بندي بازي كه در نسخه 360 نسبت به نسخه PS3 مشهود بود رو انجام داده . حالا من ميخواستم بدونم اين Ulitimate Box كه عرضه شده حاوي اين آپديت هست يا نه ؟ خود سايت Criterion Game گفته كه اين پك شامل همه آپديت ها تا الان هست البته اسمي از 1.6 نگفته ولي ميخواستم بدونم كسي اگه اين بازي Ulitimate رو گرفته تغيير در گرافيك بازي رو حس كرده ( منظورم بهتر شدن رنگ ها و شفافيت بازي) ؟

ظاهرا این اپدیت هم آپدیت شده !! :biggrin1::biggrin1: حجم اپدیت بیشتر شده ( حدود 890 مگ ) و نام آپدیت از 1.6 به 1.7 تغییر پیدا کرده !! :eek::cool:

بنظر من بدترین اپدیتی که تو این یکساله criterion برای این بازی منتشر کرده, شب شدن توی بازیه ...
وقتی شب میشه تقریبا هیچ روشنایی توی شهر وجود نداره(بجز نور ماشین ها) و همینجوری باید تو عالم ظلمت رانندگی کنید و حالا نگاه کردن به نقشه رو هم تو این حالت تصور کنید ...
البته من که دیگه عادت کردم با یک چشمم نقشه رو نگاه میکنم و با یک چشم رانندگی میکنم:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or