amir_clk500
کاربر سایت
آخ آخ آخ....سیستم نقشه اش منو دیوونه کرد امروز.حتی راهنمایی هم که میزنه فایده نداره تا میای به خودت بیایی رفتی تو دیوار و پوزیشن مثلا شده 8/8 .
آخ آخ آخ....سیستم نقشه اش منو دیوونه کرد امروز.حتی راهنمایی هم که میزنه فایده نداره تا میای به خودت بیایی رفتی تو دیوار و پوزیشن مثلا شده 8/8 .

این یکی اعصاب منو بهم ریخته![]()
من این اچیومنت رو گرفتم البته بطور تصادفی!اقا کسی اون Achievement.که 360درجه باید زد رو کسی گرفته؟
بابامردم من!!! نداد!!!

با سرعت مناسب حرکت کنيد تا از راهنما هم بتونيد بهره ببريد.

:dozing::cursing:
raying: :wallbash:
:sleeping::sniper:

::
:walkman::shocked::hurted1::drooling:: ::biggrin1::arrowd:اينجوری که شما میگی با چشم بستم میشه بازيرو انجام داد ، يعنی شما چشاتو ببند پاتوتو ریونج یه حالت ترافیک اتک بود که خیلی حال میداد یعنی خود حرکتش حال میداد.حالا حرکت چی بود؟؟این بود که ماشین جلویی از پشت بهش میزدیم پرتاب میشد جلو و تصادف حساب نمیشد ولی تو این میزنیم پشت ماشین فوری رکِد میشه.
اينجوری که شما میگی با چشم بستم میشه بازيرو انجام داد ، يعنی شما چشاتو ببند پاتو
بزار رو گاز ...2 دقيقه بعد چشاتو باز کنی میبينی به اخر خط رسيدی...
من شماره قبليشو بازی کردم..اولش حال میداد ولی بعداً دلمو زد..يعنی ديگه خيلی بچه بازی شده بود و کسل کننده.
ولی اين paradis غول سبک racing هست به نظر من ، و يه شاهکاره به تمام معنا .
در مورد اين که بعضی ها میگن با map مشکل دارن و موقع مسابقه نمیتونن با علامت چشمک زن به سمتی که میگه برن ، بزرگترين مشکل اين دسته افراد نگرفتن ترمز هست
ديگه اين قدرام تخيلی نيست اين بازی که با سرعت 300 تا بخوای بدونه ترمز بپيچی
من الان رسيدم کلاس b و 6 مسابقرو تو کلاس b تا الان به پايان رسوندم و هيچگونه مشکلی با map و راهنما نداشتم.
فقط ايرادی که من از بازی میتونم بگيرم اين که اگر يه مسابقرو به عدم موفقيت به پايان برسونيم همون لحظه نمیشه restart کرد و دباره از اول بری ، بلکه بايد بری سر جای اولت بعد دوباره ان مسابقرو انجام بدی.
يکی ديگه از مشکلاتشم اينه که اگه وسط يه مسابقه پشيمون شدی از ادامه مسابقه ، نمیتونی ادامه ندی ، بلکه بايد تا اخر خط مسابقرو طی کنی.
ولی اين ايرادات خيلی کوچيکی هستند و در مقابل جذابيتهای بی وصف اين بازی اين ايرادات اصلاً به چشم نمياد