Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان لطف کنن زحمت بکشن توسط PM بگن UC ش رو کجا اورده. باتشکر از همه.

پ.ن.ای بابا، EA باز زد تو خاکی:confused:. سر The Orange Box گفتیم سر به راه شده و از Region Lock استفاده نمیکنه :-".

اینو دارم کاملاً جدی میگم
آخرین باری باشه که می بینم تاپیک ها رو تبدیل کردین به تاپیک قرار و مدار، کی بازی رو آورده، اگه نیاورده کِی می خواد بیاره و ...
اینجا که خبرنامه ی کپی شدن و اومدن بازی توی بازار که نیست
بعد از این پست تنها در مورد خود بازی بحث کنید ...

بچه ها من تا حالا سريهاي bornoutرو بازي نكردم سبك بازي ريسينگ هست؟؟؟
چون من هرچي تريلر ديدم فقط تكي تو شهر ميچرخيد و حالت گردش آزاد داست؟؟؟؟:confused:

سلام خدمت همه کارت قرمزیهای عزیز!!!!
بازی bornout رو یه جا زنگ زدیم گفت داره (UC)
فک کنم خالی بسته کسی میدونه uc پخش شده یا نه؟
BORNOUT<<<<<خواستم اشاره کنم که من درباره بازی BORNOUT صحبت کردم که منم قرمز نگیرم!!!

اینو دارم کاملاً جدی میگم
آخرین باری باشه که می بینم تاپیک ها رو تبدیل کردین به تاپیک قرار و مدار، کی بازی رو آورده، اگه نیاورده کِی می خواد بیاره و ...
اینجا که خبرنامه ی کپی شدن و اومدن بازی توی بازار که نیست
بعد از این پست تنها در مورد خود بازی بحث کنید ...
متاسفانه کسی گوشش بدهکار نیست میبینی که ادامه میدن حالا اگه بیای بپرسی اقاسبکش چه جوریاس
عمرا اگه جوابت روبدن:mad:

خواهشا کسی دعوا نکنه
این عکسو ببینید به نظرتون PُS3 واقعا از تمام قدرتش استفاده کرده ؟ ( درختا رو ببینید )
ببینید چقدر تاره نسخه PS3 : ( امیدوارم Super Spammeram نکنن ;) )

t_burnoutparadise_comparison_gt.wmv0000.jpg

پ.ن : تازه نسخه x360 در حالت VGA هست و HDMI نیست ( البته به تار بودنش ربطی ندراه )

منم بازیرو گرفتم فوق العاده زیباست هم گرافیک هم گیم پلی خوردشدنه ماشینا خیلی عالیه وقتی تصادف می کنی صحنه سینمایی می شه و یه توضیح دیگه برای کسایی که تا حالا بازی نکردن در بازی یه شهر هست که توش هر کاری میتونی بکنی و کاملا ازاد نحوه مسابقات هم مسله underground 2 هست پشته هر چراق قرمز می تونی مسابقه بدی با اونایی که تنشون میخاره در ضمن این بازی تو e3 امسال عنوان بهترین بازیه اتومبیل رو از انه خودش کرد در کناره گرافیک باید به صدا گذاریه عالی و اهنگهای زیبای بازی اشاره کرد که واقعا هیجان داره در کل بازیه عالییه که به همه توصیه می شه :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or